Cum să creați chatbot-uri pentru Facebook Messenger de pe computer? Windows sau Mac

Pe platformele de mesagerie, cum ar fi Messenger, puteți găsi boți, care sunt programe de calculator care sunt responsabile pentru conversația cu oamenii și sunt în prezent utilizate pe scară largă de companii pentru a răspunde clienților lor. Mulți dintre acești roboți sunt creați de utilizatori, și pot fi găsite în multe alte aplicații, dacă sunteți interesat să cunoașteți roboții pentru Messenger aici vă vom lăsa câteva sfaturi și instrumente care vă pot fi foarte utile.

Index()
 1. Care sunt funcțiile pe care le poate îndeplini un bot Messenger?
 2. Ce tipuri de roboți puteți folosi pe Facebook Messenger?
  1. autoservire
  2. Soluții Enterprise
 3. Cum să obțineți toți roboții disponibili pentru Messenger?
 4. Ce instrumente există pentru a crea roboți Messenger?

Care sunt funcțiile pe care le poate îndeplini un bot Messenger?

Dacă utilizați un Chatbot în Facebook Messenger sau în versiunea sa Lite, acesta are mai multe avantaje și, de asemenea funcții pe care le puteți îndeplini și aici vă vom spune care sunt:

 1. Un bot creează răspunsuri automate, adică dacă proprietarii companiei sunt ocupați, el va trimite răspunsuri personalizate imediat către clienți.
 2. O altă funcție pe care o îndeplinesc roboții în Messenger este aceea că trimite notificări proprietarilor de afaceri unde pot observa conversațiile dintre roboți și clienți în timp real.
 3. Mai mult decât o funcție, se poate spune că este un avantaj, și anume roboții ne oferă conversații cu experiențe foarte bune.
 4. Boții, în afară de text, pot trimite și linkuri, imagini, videoclipuri și butoane care, atunci când sunt apăsate, pot face apeluri de atenție.
 5. Imediat ce clientul face clic pentru a începe o conversație, puteți programa botul astfel încât acesta să răspundă cu un salut, să rezolve o problemă, să răspundă la întrebări și multe alte lucruri.
 6. Boții generează răspunsuri în mai puțin timp și, prin urmare, vă ajută compania să se dezvolte.

Ce tipuri de roboți puteți folosi pe Facebook Messenger?

Facebook Messenger fiind și una dintre cele mai utilizate rețele sociale are diverși roboți care vă pot ajuta cu întrebări simple pentru serviciul clienți, îl puteți folosi pentru a urmări sau verifica o expediere, o rezervare pentru un eveniment. Cu toate acestea, există diferite tipuri de roboți pe care îi puteți folosi și aici vă vom spune care sunt aceștia.

De remarcat că în acest moment nu există bot care să poată face totul, De aceea, atunci când te trezești că selectezi un bot sau urmează să-l creezi pe al tău, trebuie să stabilești care bot va fi cel care se potrivește cel mai bine afacerii tale și nevoilor acesteia. Mai jos sunt tipurile de bot.

autoservire

Boții cu autoservire sunt ceea ce vă permit să puneți întrebări și, de asemenea, să răspundeți la cele ale clienților, adică poartă o conversație foarte asemănătoare cu cea a doi oameni, prin intermediul boților de autoservire, oamenii își pot programa o întâlnire și îi va ajuta să rezolve orice mici întrebări pe care le au.

Soluții Enterprise

Acest bot se ocupă rezolva îndoielile cu privire la un site web sau o pagină de fani mai exact, iar dacă clientul are vreun inconvenient sau problemă, acest tip de bot va fi foarte util.

Cum să obțineți toți roboții disponibili pentru Messenger?

Pentru a vedea toți roboții care sunt disponibili în Messenger, Trebuie să fi actualizat aplicația la cea mai recentă versiune, Odată ce îl aveți, trebuie doar să urmați următorii pași:

 1. Pentru a începe, conectați-vă la aplicația Messenger.
 2. Odată ajuns acolo, faceți clic pe butonul plus + care este folosit pentru a începe o nouă conversație.
 3. Apoi puteți vedea o altă pictogramă sub formă de lupă, trebuie să faceți clic pe ea, deoarece aceasta este cea care ne va permite să vedem toți roboții.
 4. Dacă faceți clic pe un bot, puteți deschide o conversație cu acesta. Acolo puteți vedea cum puteți conduce conversația cu noi.

Ce instrumente există pentru a crea roboți Messenger?

daca te gandesti creează-ți propriul bot de mesagerie printr-un computer Windows sau Mac, aici vă vom lăsa câteva instrumente care există pentru a-l realiza, vi le vom oferi împărțite în două categorii în funcție de ceea ce doriți să poarte botul dvs. între categoriile pe care le avem autoservire și soluții de afaceri.

Pentru acei oameni care doresc creați bot cu autoservire, Vă prezentăm următoarele instrumente:

 1. Streamchat, Se poate spune că este unul dintre cele mai de bază și mai ușor de utilizat instrumente pentru crearea de roboți, deoarece misiunea sa este să pună și să răspundă la întrebări foarte specifice.
 2. Al doilea instrument pentru create bots este ManyChat, acesta este conceput pentru cei care doresc să creeze un bot puțin mai simplu.
 3. Un alt instrument foarte util este MobileMonkey, Îl poți folosi gratuit și are un arhitect vizual de chatbot pentru Messenger unde poți găsi tot ce ai nevoie precum întrebări și răspunsuri, printre altele, iar dacă vrei să pui și alte funcții poți folosi un plan Pro.
 4. Iar ultima platformă care este folosită pe scară largă pentru a crea un bot este Chatfuel, acest instrument este foarte popular că au chiar și clienți Netflix și TechCrunch, în afară de interfața sa este foarte simplu de utilizat și mai ales pentru acele persoane care nu au atât de mult cunoștințe despre programare, trebuie remarcat că în ea poți crea boți gratuit, totuși, pentru a folosi cele mai interesante instrumente va trebui să ai un cont Chatfuel Pro care este plătit.

Am menționat deja instrumentele pentru a crea boți cu autoservire, dar dacă doriți să creați boți pentru Business Solutions, avem următoarele:

 1. Prima platformă pentru creați bot din categoria Business SolutionEl este Platforma Bot, aceasta este foarte ușor de utilizat, deoarece nu este necesară programarea,
 2. Un alt instrument pentru a crea boți este Chatkit, acesta ajută la rezolvarea problemelor la nivel de afaceri și este utilizat pe scară largă atât în ​​Facebook, cât și în Google RCS.
 3. Ultimul instrument pe care îl poți folosi pentru a crea boți din această categorie este Conversable, această platformă îți va crea botul împreună cu tine, trebuie doar să-i spui ce vrei, de asemenea, verifică că conversațiile tale se desfășoară pe toate canalele, inclusiv pe cele bazate pe pe voce.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here