Cum să creați bannere pe videoclipurile TikTok care apar și dispar?

Bannerele din videoclipurile TikTok au devenit una dintre cele mai bune funcții de utilizat. Cu acestea poți sublinia lucruri importante despre care vorbești în videoclip. Prin urmare, acest articol vă va explica Cum să creați bannere pe videoclipurile TikTok care apar și dispar astfel încât să le puteți plasa în videoclipurile dvs. și să creați conținut diferit.

Index()
 1. Cum te poate avantaja punerea bannerelor care apar și dispar pe TikTok??
  1. Ajungeți în diferite țări cu diferite limbi
  2. Îndrumă mai bine înțelegerea privitorului
 2. Ce trebuie să știți pentru a crea bannere pe videoclipurile TikTok?
  1. Pre-producția pentru înregistrarea unui videoclip
  2. Semnele nu se mișcă
  3. Stabiliți și planificați programarea afișelor
 3. Cum să puneți bannere pe videoclipurile TikTok?

Cum te poate avantaja punerea bannerelor care apar și dispar pe TikTok??

Multe dintre videoclipurile care au devenit populare pe TikTok au mai multe bannere în conținutul lor. O mare parte din aceste postere sunt folosite pentru a arăta naționalitățile sau pentru a juca jocuri cu țările. Marea caracteristică a acestei funcții este că nu se păstrează static în cadrul videoclipului, în schimb ele apar și apoi sunt eliminate automat din videoclip.

Ajungeți în diferite țări cu diferite limbi

Unul dintre marile avantaje ale realizării de videoclipuri cu bannere sau texte temporare pe TikTok este că își pot crește audiența. În acest sens, dacă începi să vorbești sau măcar să menționezi alte țări pe postere, algoritmul TikTok îți va plasa videoclipul pe un nivel superior în cadrul recomandărilor a cererii.

Prin urmare, videoclipul va începe să ajungă la mult mai mulți oameni care vorbesc alte limbi. În ciuda faptului că nu vorbesc aceeași limbă, acești oameni s-ar putea ajuta între ei cu afișe înțelegeți dinamica sau conținutul a clipului pe care l-ați încărcat în contul dvs. Prin urmare, utilizarea bannerelor în videoclipuri va genera cu siguranță mai multe vizionări ale videoclipurilor și potențiali abonați la canalul dvs.

Îndrumă mai bine înțelegerea privitorului

La fel, utilizatorii care nu înțeleg mare lucru din ceea ce se spune în videoclip pot fi ajutați cu afișe. În această ordine de idei, titlurile și subtitrările subiectelor despre care vorbiți în videoclipuri pot fi plasate pe aceste postere. În acest fel, când începe un cântec se pune un semn de dispariție dispar câteva clipe mai târziu.  De asemenea, este posibil să ajuți spectatorii scriind text în videoclip, dar astfel se poate supraîncărca videoclipul.

Ce trebuie să știți pentru a crea bannere pe videoclipurile TikTok?

Pentru a crea postere în videoclipuri, trebuie să știți că acestea sunt realizate în procesul de editare sau producere a videoclipului. Acesta este conținutul trebuie realizat sau înregistrat apoi creați afișele. Asadar, inainte de a inregistra, trebuie sa ai in vedere ce vrei sa faci cu posterele si momentele in care vor fi fixate pentru a da sens videoclipului.

Pre-producția pentru înregistrarea unui videoclip

Preproducția video este una dintre cele mai importante părți ale procesului de creare a conținutului. În această fază, fiecare dintre pașii de urmat în înregistrarea videoclipului trebuie planificat. În acest fel, ai putea faceți un script pentru a începe pentru a planifica despre ce subiect vei vorbi în videoclip.

În această planificare trebuie să pregătiți momentele în care vor apărea afișele. De asemenea, trebuie să aveți grijă să arătați cu degetele sau să vă îndreptați spre locul unde va apărea respectivul poster, deoarece acestea vor fi plasate ulterior. Se recomandă utilizarea funcția mâini libere pentru a înregistra videoclipul, deoarece oferă mai mult spațiu pe ecran și funcții mai bune.

Semnele nu se mișcă

Apoi, este timpul să înregistrați conținutul, pentru aceasta, trebuie să mergeți la platforma TikTok sau la aplicația mobilă. După aceea, conectați-vă la contul dvs. și apăsați butonul care vă permite să generați conținut sub formă video. Ceea ce urmează este să înregistrezi, să vorbești și să notezi locurile în care vor apărea afișele.

Odată ce videoclipul a fost înregistrat, este timpul să îl editați, aici vor fi amplasate pamfletele sau afișele. Înainte de a putea plasa o fotografie de copertă pentru a fi imaginea videoclipului. Care sunt texte care stabilite în puncte strategice dar cu timpul apariţiei. Este intotdeauna necesar ca in videoclip cel care vorbeste sa arate spre punctul in care apar posterele, acesta fiind un punct important pentru activarea acestora.

În partea de sus a ferestrei de editare trebuie să apăsați butonul literelor, când apare caseta de text scrieți conținutul pe care îl va avea posterul. Acolo, este posibil să schimbați fontul, stilul și culoarea literei, dar cel mai important pas în acest proces este acela trebuie să apăsați pe A care este închis într-o cutie. Ei bine, așa se generează un fundal pentru textul creat și arată deja ca un poster.

Stabiliți și planificați programarea afișelor

Următorul pas este să programați apariția afișului. Adică setați momentul exact în care să apară în videoclip, pentru a face acest lucru, trebuie să deschideți meniul de editare poster.  Care se deschide apăsând și ținând degetul pe una dintre acestea, când opțiunile sunt deschise trebuie să apăsați durata stabilită.

Apăsând acolo, ecranul trece la o nouă fereastră în care este afișat videoclipul înregistrat și sub o bară de timp. Apoi, fiecare afiș trebuie selectat și trebuie ales momentul apariției și dispariției acestuia. poti incerca redați videoclipul pentru a confirma ca niciun afiș să nu se suprapună sau să deranjeze pe altul.

Cum să puneți bannere pe videoclipurile TikTok?

In fine, dupa ce ai ales momentul aparitiei, ramane doar sa alegem locul in care vor fi amplasate aceste postere. Pentru asta trebuie doar să trage posterul la locul unde preferați și repetați procesul cu fiecare dintre afișe. După aceasta, poți acum să publici videoclipul și să aștepți reacțiile urmăritorilor tăi.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here