Cum să convertiți vorbirea în text în Word Puteți dicta prin vorbire textul în Word?

Acum este foarte practic să folosești toate caracteristicile oferite de programul Office mai cunoscut sub numele de Word. Una dintre caracteristicile oferite de acest program Microsoft este de a dicta sau convertiți prin voce în text în Word, PowerPoint sau Outlook.

Cum să convertiți vorbirea în text în Word. Puteți dicta dictarea vocală, text în cuvânt?
Vezi acest videoclip pe YouTube

La început a fost oarecum experimental, dar acum, cu dinamismul pe care l-a oferit telefonul mobil, folosirea Microsoft Word în acest fel vă face mult mai ușor să scrieți sau să creați orice document în doar câteva minute. Are chiar și funcții pentru a funcționa cu Word online.

Scopul acestei postări este de a specifica modul de activare a funcției de a dicta sau convertiți prin voce în text în Word, chiar dacă ai un handicap pentru a o face.

Index()

Cum să activați funcția pentru a dicta sau converti prin voce în text în Word?

Pe computerul sau laptopul dvs. deja cu programul instalat, puteți căuta să integrați această funcție. Această comandă este foarte ușor de instalat, trebuie doar să urmezi o serie de pași pentru a o putea instala liber prin Windows 10.

  • Primul lucru este, desigur, să aveți licența originală Windows 10 pe computer sau laptop.
  • Vedeți dacă microfonul are setările necesare care completează Windows 10.

Cum se instalează microfonul?

  1. Verificați pe desktop partea de jos a pictogramei de volum.
  2. Verificați unde indică sunetul, acolo puteți vedea cum este configurația.
  3. Odată înăuntru, găsiți opțiunea de înregistrare. În acea secțiune selectați dispozitivul sau în acest caz microfonul și începeți configurarea.
  4. Configurați microfonul și în acel moment aveți deja activată recunoașterea vocală.

Activați dictarea sau convertiți vorbirea în text în Word

Cu pasul anterior odată finalizat, următorul este deja deschide programul Word. În documentul text, singurul lucru literal rămas este să apăsați un buton pentru a începe cu ușurință să utilizați dictarea vocală.

Modul de activare este căutând fila de pornire, unde selectați în instrumentele sale din partea de sus, căutați în mod special pictograma voce. De obicei, îl puteți găsi în fila de pornire de la sfârșit.

Odată activat, puteți începe să utilizați această configurație apăsând simultan tasta Windows+ litera H. Vei observa rapid când îl poți folosi, pentru că vei auzi un mic sunet care îți va da semnale în care poți începe.

Acum nu mai rămâne decât să începeți să vorbiți despre ceea ce doriți să transcrieți, amintiți-vă să mergeți într-un mod moderat pentru ca niciun cuvânt să nu scape. Deși programul este foarte practic, capacitatea lui de reacție este puțin lentă, de asemenea, atunci când sunt cuvinte foarte complicate în unele cazuri, nu îl plasează și îl sare peste el.

El consideră că printre limbi trebuie să profite de lista de limbi, sunt limbile; spaniolă, engleză, italiană, chineză, germană și franceză.

Avantajele utilizării dictarii sau conversiei vorbirii în text în Word

În cele mai multe cazuri este folosit pentru o problemă de lenea sau lipsa de timp. Cu toate acestea, beneficiile directe ale utilizării acestei metodologii sunt următoarele:

Abilitatea de a crea un document mare

De exemplu, lucrezi la o pagină în word și ai multă experiență într-un domeniu, nu trebuie neapărat să investighezi. Puteți vorbi literalmente într-un mod normal tot ceea ce știți și apoi treceți printr-un moment de revizuire, într-adevăr este a mod de lucru foarte dinamic.

Economisi timp

scrie sau cercetează poate fi o bătaie de cap pentru mulți, în parte, cel mai practic lucru despre utilizarea acestei tehnici este că este foarte dificil să te blochezi când creezi conținut sau pregătești un loc de muncă.

Versatilitate

Cel mai bun lucru despre utilizarea acestui instrument este că nu numai îl poți folosi cu computerul tău. De pe mobil îl poți rula și este o modalitate de a economisi.

Creativitate

Aproape întotdeauna când scrii la 100% vine un moment de saturație, oboseală sau blocaj. Cu metoda dictarii prin voce, esti scutit in mod placut de aceasta mica denivelare, intr-adevar ceea ce ar trebui sa corectezi mai tarziu este gramatica sau orice erori in aspectul semantic.

Folosirea Word în acest fel este încă o modalitate de a profita de toate caracteristicile și funcțiile acestui program într-un mod rapid și nu doar de converti folosind vocea în text în Word  De asemenea, puteți conecta o lucrare realizată în Excel la Word și puteți continua să lucrați folosind această funcție utilă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here