Cum să convertiți un document creat cu Word în PDF folosind Google Drive

  • 30 de acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Există câteva aplicații, unele online și altele care pot fi instalate pe computer, care vă permit să convertiți documente realizate cu Word în documente PDF. Există, de asemenea, posibilitatea de a efectua procesul de conversie folosind instrumentele încorporate în google drive.

Pentru a efectua conversia este necesar să aveți acces la Google Drive. Dacă nu îl aveți încă, știți ce să faceți (click pe linkul anterior). Deși cea mai frecventă utilizare a serviciului este stocarea fișierelor, acesta încorporează și, după cum am indicat deja, unele instrumente, cele care făceau parte din Google Docs, cu unele modificări și unele completări.

Proces de urmat

Pentru a efectua conversia unui document realizat cu Word într-un PDF, trebuie să vă conectați la Google Drive. În interiorul panoului, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului Unitatea mea și selectați Încărca fișiere. Se va deschide o fereastră care permite accesul la hard disk-ul computerului. Găsiți documentul de convertit și faceți clic pe A deschide.

Când documentul apare în Unitatea mea Faceți clic dreapta pe el și selectați Deschideți cu -> Google Docs. Editorul de fișiere se va deschide într-o filă nouă de browser.

În ultimul pas vom descărca documentul în format PDF. Pentru asta mergem Fișier -> Descărcați ca -> Document PDF (.pdf). După câteva momente, browserul computerului se va deschide din nou, astfel încât să putem salva documentul nou creat.

A considera

Pe lângă documentele realizate cu Word, mai putem, urmând același proces, să convertim documente text create cu OpenOffice.org sau cu LibreOffice. Putem face același lucru cu foile de calcul Excel, sau create cu cele două suite indicate, printre alte tipuri de fișiere.

Când vine vorba de obținerea rezultatelor, este posibil, pe lângă salvarea lor în format PDF, să le realizezi și în alte tipuri de formate. Trebuie doar să încerci să descoperi toate posibilitățile.

  • 30 de acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here