Cum să vă convertiți imaginile Instagram în ASCII de pe Android, iOS și PC?

Folosești Instagram de mult timp și încă te surprinzi în fiecare zi?? există multe trucuri simple, cum ar fi crearea de mozaicuri frumoase. Pe Instagram este permis remodelați imaginea noastră de înaltă rezoluție și transformă-l în coduri Litere sau simboluri și au un aspect aproape asemănător cu acum câteva decenii, unde a avea imagini de această calitate era o provocare. Alăturați-vă nouă pentru a descoperi cum să faceți acest lucru. 

Index()
  1. Ce schimbări vor exista în imaginile tale când vei trece de la Instagram la formatul ASCII?
    1. Creați codare avansată și utilă
    2. Reduceți calitatea fotografiilor dvs
  2. Care sunt pașii pentru a schimba formatul imaginilor tale Instagram în ASCII cu PC?
  3. O fotografie Instagram poate fi convertită în ASCII din aplicația mobilă Android??
  4. Cum să treceți de la Instagram la ASCII dacă aveți un dispozitiv iPhone?

Ce schimbări vor exista în imaginile tale când vei trece de la Instagram la formatul ASCII?

Multe imagini conțin un număr mare de pixeli în cadrele lor și acest lucru permite furnizarea unei panorame reale, spre deosebire de ASCII, care se bazează pe coduri de 7 biți, și este utilizat pe scară largă pentru reprezentarea textelor și în controlul dispozitivelor, aceste comenzi sau codurile sunt uneori transformate în ceva vizibil și este folosit ca artă computerizată, în sisteme de operare precum Linux, Windows, Android, Mac, majoritatea în coduri de programare.

Creați codare avansată și utilă

Programatorii de computere au creat arte în terminalele de comandă, mergând de la culorile alb-negru la comenzi aproape inimaginabile, pentru a-i oferi un utilizatorii hackeri atingere profesională cu ASCII. Este, de asemenea, folosit în conversațiile prin chat cu prietenii tăi și trimite fotografii cu texte într-un mod simplu.

Reduceți calitatea fotografiilor dvs

Gama mare de rezoluții pe care o putem cunoaște astăzi, de la trecerea la 720p, 1080P, 2K, până la obținerea de scenarii 4K în full HD, îi putem da nota de prins prin ASCII și o transformăm din fotografii în texte. Trebuie avut în vedere că imaginile care sunt editate cu ASCII, nu vor avea un efect ca cele originale întrucât, odată cu înlocuirea cu litere, acestea vor crea goluri în câmpuri iar layout-urile nu sunt considerabile.

Care sunt pașii pentru a schimba formatul imaginilor tale Instagram în ASCII cu PC?

Primul lucru este să deschideți browserul implicit o filă și conectați-vă la contul dvs. de Instagram și găsiți fotografiile pe care doriți să le adăugați la ASCII. Prin urmare, va trebui să deschideți fotografia aleasă cu o „filă nouă” în care va trebui să obțineți „Url” a fotografiei.

Pentru a vedea `URL-ul fotografiei´ Trebuie să vă poziționați pe fotografie cu indicatorul și să faceți clic dreapta pe ea, iar cu meniul de opțiuni căutăm secțiunea `Vizualizare coduri sursă paginii`. Pentru a localiza cu ușurință această adresă URL cu motorul de căutare, folosind tastatura apăsăm tastele `Ctrl + F´, iar în bara de căutare care este afișată trebuie să scrieți `.jpg' fără ghilimele și apăsați pe căutare.

Pentru știi cum să identifici adresa URL, ar trebui copiat acolo unde începe cu `// și se termină cu formatul `.jpg' fără ghilimele. Această adresă URL este poziționată peste `

După ce URL-ul a fost copiat, trebuie să deschideți o nouă filă și să adăugați link-ul și să apăsați Enter, aceasta vă va afișa o nouă fereastră cu fotografia pe care ați ales-o și în URL-ul pe care ați lipit-o trebuie să schimbați unde se termină formatul în `.jpg' lângă asta scrieți `.text fără a șterge nimic din linkul original, și apăsați din nou Enter pentru a afișa fotografia în format text, puteți utiliza și în loc de `.text' la `.html´, puteți copia literele și le puteți adăuga într-un bloc de note, puteți descărca Instagram și de pe computerul dvs. cu Windows 11  

O fotografie Instagram poate fi convertită în ASCII din aplicația mobilă Android??

Trebuie remarcat faptul că direct de pe Instagram nu poate fi transformat imagini în ASCII, aveți nevoie de niște aplicații precum 'Photo to ASCII text art', disponibile în Play Store, de unde trebuie să descărcați fotografiile de pe Instagram și să porniți aplicația 'Photo to ASCII', odată înăuntru, veți puteți selecta din galerie fotografia pe care doriți să o transformați și așteptați ca aceasta să se transforme.

Cum să treceți de la Instagram la ASCII dacă aveți un dispozitiv iPhone?

În magazinul Apple, puteți găsi aplicații care vă permit convertiți imaginile Instagram descărcate în ASCII, cu aplicația numită ASCII Art Keyboard și creați modele cu litere, simboluri, emoji-uri și multe alte funcții, arta ASCII vă permite să adăugați varietăți de litere la conversațiile dvs. și să trimiteți fotografii cu texte diferiților dvs. prieteni, pentru a realiza scrierile în discutați ceva interesant, pentru asta trebuie să descărcați Instagram pe dispozitivul mobil și să descărcați imaginile pe care doriți să le convertiți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here