Cum se convertesc fișiere în format .ppt pentru a formata .complet online docx?

În multe ocazii atunci când realizați anumite tabele, ilustrații sau infografice, este de preferat să o faceți direct în PowerPoint datorită comodității sale de a face prezentări de calitate și fără complicații. Cu toate acestea, atunci când lucrăm sau predăm sarcini, în anumite ocazii suntem obligați lucrează cu un anumit format datorită versatilității sale.

În mare parte, acest format tinde să fie un fișier PDF sau Word, așa că este important să știți cum să convertiți rapid un fișier PowerPoint în format .docx cu sau fără nevoie de programe externe. Prin urmare, aici vă arătăm toate metodele prin care puteți converti a .ppt la a .docx și ce se poate întâmpla cu prezentarea noastră când o facem.

Index()
 1. Ce ar trebui să aveți în vedere înainte de a converti o prezentare PowerPoint în Word?
 2. Cum să convertiți cu ușurință fișierele PowerPoint în Word de pe computer?
  1. Utilizarea instrumentelor online
  2. Cu funcția de conversie PowerPont
 3. Care este cel mai bun instrument online pentru a converti fișiere PowerPoint în Word?
  1. Convertiți cu 'SmallPDF'

Ce ar trebui să aveți în vedere înainte de a converti o prezentare PowerPoint în Word?

Înainte de a converti un fișier PowerPoint într-un fișier Word, trebuie să țineți cont de anumite fapte pentru a evita complicațiile odată convertite, în ciuda faptului că toate metodele sunt sigure și promit că nu vor deteriora complet documentul în cauză, este întotdeauna recomandat să păstrați o copie. a documentului în formatul sursă. Acum, principalul lucru de reținut este că acest lucru trebuie făcut păstrând ambele programe Office au fost descărcate pe desktop pentru un confort sporit la transformarea fișierului.

Deși există întotdeauna alternativa de a lucra cu PowerPoint web și de a descărca fișierul .ppt este trecut printr-un convertor, totuși, în acest caz este obligatoriu menține o conexiune la internet pentru a putea converti. În mod similar, este necesar ca vizualizatorul de documente să fie păstrat pe dispozitiv .docx pentru a confirma că a fost convertit corect.

Un ultim lucru de luat în considerare este că, în funcție de diviziuni și de modul în care diapozitivele sunt configurate în PowerPoint, acestea s-ar putea configura greșit atunci când sunt transferate în Word. În cazul de a avea animații, programul nu le va înregistra și nu pot fi reproduse, ca și cum unele imagini și-ar putea pierde calitatea.

Chiar dacă ne confruntăm cu o prezentare lungă cu multe diapozitive, dacă este convertită direct din program tinde să dureze mult și ajunge să arunce o eroare. Deci, dacă luați această alternativă de conversie, este recomandat să împărțiți prezentarea în părți mai mici și apoi să le introduceți într-un singur document Word.

Cum să convertiți cu ușurință fișierele PowerPoint în Word de pe computer?

Din fericire, atunci când convertim fișiere, fie Word în PDF, Excel în Word, PowerPoint în PDF, citirea formatelor în PDF, printre altele, găsim o mare varietate de opțiuni pentru a putea lucra cu cea care ne este cel mai ușor. manipulare. În cazul conversiei unui document PowerPoint într-un document Word găsim două alternative, una mai amplă și cu mai multe opțiuni decât cealaltă, aceste alternative fiind să convertești documentul din pagini online sau să o faci direct în programul Office.

Utilizarea instrumentelor online

Unul dintre cele mai cunoscute și mai folosite instrumente online în acest scop este Smallpdf, care este un software prezent în orice sistem de operare și în toate versiunile de Windows și iOS. Acest lucru ne permite să transformăm o infinitate de fișiere, regăsindu-ne cu .ppt la .xdoc. Pentru a utiliza acest software, tot ce aveți nevoie este menține o conexiune bună la internet și că este complet stabil pentru a evita problemele de descărcare, deși găsim versiunea sa offline disponibilă în funcție de nevoile utilizatorului.

Nu este necesar să descărcați programul, deoarece, după cum se știe, Smallpdf vă gestionează pagina web, fiind extrem de confortabil când lucrați. Singurul lucru de reținut atunci când lucrați din Smallpdf pentru a converti fișierele PowerPoint în .docx este că în documentele foarte mari procesul de transformare devine târziu, durează mai mult decât este prevăzut.

Cu funcția de conversie PowerPont

Pentru a converti fișierul direct din PowerPoint trebuie să intrați în prezentarea pe care doriți să o convertiți și să mergeți la fila 'Fișier' și de parcă am fi de gând să-l salvăm, vom apăsa unde scrie 'Export'. Printre diferitele opțiuni care ni se arată, vom găsi 'Creați documente' care este singurul care ne permite să convertim documentul într-un alt format complet compatibil.

Vom face clic pe acea filă și apoi pe caseta cu aceeași legendă pentru a crea document, în final în cadrul prezentării PowerPoint ni se vor afișa diversele forme de aspect de pagină care ni se prezintă pentru a converti fișierul în Word și în final faceți clic pe accept pentru a finaliza conversia, acestea fiind opțiunile oferite de program:

 • Note atașate la diapozitive.
 • Linii goale lângă diapozitive.
 • Note de sub diapozitive.
 • Linii goale sub diapozitive.
 • numai contur.

Care este cel mai bun instrument online pentru a converti fișiere PowerPoint în Word?

Când vorbim despre instrumente online de conversie, găsim multe pagini și o mare varietate a acestora, însă, în cazul converti fișiere .ppt la .docx tinde să recomande SmallPDF datorită muncii dumneavoastră complet eficiente.

Convertiți cu 'SmallPDF'

Pentru a converti cu SmallPDF, primul lucru pe care îl veți face este să accesați site-ul oficial al programului și să căutați instrumentul care spune „Convertire în PDF”, deoarece vom efectua o conversie dublă astfel încât totul să fie centrat și în cadrul aceleiași pagini se află instrumentul Word pentru a-l converti. Odată ce vă aflați în această secțiune, va trebui să încărcați fișierul PowerPoint în filă și după ce îl convertiți în PDF, ne vom uita în partea de jos unde scrie „la Word”.

Odată ce încărcați din nou documentul, acum în PDF, îl vom trece în Word și în final îl poți descărca cu ușurință. Veți putea observa că această dublă conversie nu a determinat pierderea formatului diapozitivelor și nici scăderea calității imaginilor care se aflau acolo.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here