Cum să vă controlați telefonul mobil Xiaomi de la computer fără a utiliza cabluri?

În general, este posibil descărcați și instalați aplicații pentru a efectua sarcini specifice pe un dispozitiv mobil. Cu toate acestea, v-ați întrebat vreodată cum să vă controlați telefonul mobil Xiaomi de pe computer fără a utiliza cabluri?? din fericire, se poate face prin cateva metode simple pe care le vom explica mai jos.

Index()
  1. Care sunt avantajele conectării unui Xiaomi la un computer?
  2. Ce program vă permite să controlați un telefon mobil Xiaomi folosind un computer?
    1. Controlul dispozitivului Xiaomi
    2. My PC Suite
  3. Cum să transferați fișiere de pe un Xiami pe un computer fără cabluri?
  4. Care sunt pașii pentru a actualiza un Xiaomi de pe un PC?
    1. Utilizați fișierul ROM

Care sunt avantajele conectării unui Xiaomi la un computer?

Unul dintre avantajele conectării unui Xiaomi la un computer este acela de a putea accesați fișierele pe care îl stocăm pe dispozitivul mobil de pe PC. În acest sens, putem transfera conținut de pe telefonul mobil pe computer și invers. Este chiar posibil să creați copii de rezervă ale sistemului și să păstrați toate informațiile pe mobil în siguranță.

Un alt avantaj al conectării unui Xiaomi la un computer este acela de a partaja date mobile sau internet prin Wi-Fi. De asemenea, poți controlați un Xiaomi de pe computer aplicarea de modificări precum dezinstalarea aplicațiilor sau modificarea ROM-ului atunci când este necesar (doar dacă aveți cunoștințe avansate în acest domeniu).

Ce program vă permite să controlați un telefon mobil Xiaomi folosind un computer?

Există diverse instrumente cu care putem controla un telefon mobil Xiaomi folosind un PC. Unul dintre ele este programul 'Xiaomi Device Control' care are diverse funcții care sunt ușor de utilizat. Un alt program util este ‘My PC Suite’ care facilitează procesul de sincronizarea dispozitivului, backup și alte caracteristici.

Controlul dispozitivului Xiaomi

‘Xiaomi Device Control’ este o aplicație care vă permite să controlați dispozitivul mobil de pe un computer. Acest instrument facilitează anumite sarcini precum configurarea notificărilor, transferul fișierelor de pe un computer pe dispozitiv și invers, precum și activarea interacțiunea dintre dispozitive prin utilizarea diferitelor aplicații.

My PC Suite

‘Mi PC Suite’ este o aplicație este o altă aplicație pentru dispozitivele Xiaomi care este disponibilă pentru sistemul Windows. Acest instrument vă permite să efectuați anumite acțiuni, cum ar fi sincronizarea dispozitivelor, crearea Backup-uri, transferați fișiere între dispozitive, precum și actualizați aplicațiile Xiaomi.

Cum să transferați fișiere de pe un Xiami pe un computer fără cabluri?

O modalitate de a transfera fișiere de la un Xiaomi pe un computer fără cabluri este să folosești aplicația „ShareMe” exclusivă pentru Xiaomi. Accesați Magazinul Google Play pentru a descărca aplicația ‘ShareMe: File sharing’ și apăsați butonul ‘Instalare’. Apoi configurați-vă contul și acordă permisiuni pentru a putea trimite și primi fișiere.

Următorul, conectați telefonul mobil și computerul la aceeași rețea Wi-Fi și accesați aplicația ‘ShareMe’. Din aplicație, activați opțiunea „Partajare cu computerul” și în bara de adrese a computerului dvs. scrieți adresa indicată de Xiaomi. Astfel, veți putea accesa toate fișierele de pe dispozitiv.

O altă alternativă este să utilizați aplicația 'Xiaomi Device Control'. Acest instrument este disponibil implicit în dispozitive high end cu sistem MIUI 12. Pentru a-l utiliza, vă rugăm să vă conectați Xiaomi și computerul la aceeași rețea Wi-Fi, selectați „Funcții speciale” și alegeți opțiunea „Transfer fișiere” pentru a transfera fișierele.

Pe de altă parte, poți transferați fișiere mari prin utilizarea App Drive. Pentru a realiza acest lucru, accesați „Drive” de pe Xiaomi și apăsați pe semnul „+”. Apoi alegeți opțiunea „Încărcare” pentru a selecta fișierul pe care doriți să îl transferați. După ce accesați Drive de pe computer, găsiți fișierul pe care doriți să îl obțineți. În cele din urmă, apăsați pe „Descărcare”.

Care sunt pașii pentru a actualiza un Xiaomi de pe un PC?

Este posibil să actualizați un Xiaomi de pe un PC pentru a obține cea mai recentă versiune a sistemului de operare oferită de producătorul chinez. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați acești pași: introduceți în browserul dvs. ‘MIUI ROMS’ și accesați site-ul oficial „Comunitatea Xiaomi”.

Imediat, selectați modelul dispozitivului dvs. mobil Xiaomi și apăsați butonul 'Trimite' pentru a localizați ROM-ul corect pentru dispozitivul dvs. Apoi, faceți clic pe „Descărcați ROM-ul complet” și așteptați până la finalizarea procesului de descărcare a ROM-ului.

Utilizați fișierul ROM

Conectați-vă Xiaomi la computer printr-un cablu USB și activați opțiunea de stocare pentru a vizualiza dispozitivul de pe computer. Copiați fișierul ROM pe care tocmai l-ați descărcat în folderul ‘downloaded_rom’ de pe telefon. Accesați „Setări” și apăsați „Despre dispozitiv”. Apoi introduceți actualizator de producător.

Acolo, apăsați pictograma cu trei puncte și alegeți opțiunea „Selectați pachetul de actualizare”. Găsiți fișierul ROM pe care l-ați copiat anterior pe Xiaomi și așteptați procesul de instalare a tuturor fișierelor care corespund versiunii actualizate a sistemului de operare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here