Cum să obțineți și să valorificați coduri promoționale pentru Pokémon Go

Niantic a dezvoltat un nou joc video cu realitate mărită, concentrat pe scheme de locație din viața reală, în cazul celebrului joc 'Pokémon Go', Disponibil pentru sistemul IOS și Android; deși există unele telefoane în care Pokémon Go nu este compatibil. De data aceasta vă vom arăta cum să obțineți coduri promoționale pentru jocul Pokémon Go.

Codurile promoționale Pokémon Go: Cum le obțin și le valorific??
Vezi acest videoclip pe YouTube

Fiind acest joc video gratuit de descărcat, dar având mișcare de bani în cadrul dezvoltării. Jocul constă în încercarea de a prinde Pokemoni, care sunt personaje din franciza Pokémon având în gama sa de produse, desene animate, jocuri de cărți, jocuri video, filme, printre altele sub același concept.

Noutatea acestui lucru joc video pokemon go lansat pe 6 iulie 2016, este că implică un transfer și deplasare pe străzi pentru a merge în căutarea personajelor. Daca doresti descarca pokemon go! o poți face din magazinul de jocuri.

Acest joc este de mare importanță obținând o mare varietate de versiuni, precum pokemon platină; oferind tinerilor și bătrânilor o varietate de aventuri.

Scopul acestui joc video a fost atât de mare încât locurile comune ale vieții de zi cu zi au evoluat pentru a deveni 'Gyms Pokémon' (loc în cadrul jocului video în care Personajele se antrenează și se luptă între ei) și „Pokestops” (loc unde jucătorii pot accesa accesorii pentru Pokemonul lor) având un total de aproximativ patru milioane în întreaga lume.

Chiar și localnicii și companiile au profitat de ascensiunea Pokémon Go, identificarea spațiului dvs. ca 'Pokémon Gyms' sau 'Pokéstops'; realizarea de strategii de vânzare, cum ar fi reduceri pentru jucători, reduceri la mărfuri selectate, credite și multe altele.

Index()
  1. Coduri promoționale din motive de securitate pentru Pokémon Go
  2. Inovație Pokemon Go pentru utilizatori
  3. Câștigați și valorificați coduri promoționale

Coduri promoționale din motive de securitate pentru Pokémon Go

Acest joc video a fost capabil să mobilizeze mii de oameni pe distanțe kilometrice până la obținând atât personaje cât și accesorii pentru ei.

A avut un impact atât pozitiv, cât și negativ asupra societății, deoarece în scurt timp a devenit un viciu; și-a făcut jucătorii să-și piardă simțul realității de când au plecat în vehiculele lor și s-au ciocnit de multe ori.

A existat o asemenea controversă, încât emisiunile de televiziune, vânzătorii ambulanți, șoferii de taxi au profitat de celebrul joc. Precum și jucătorii au reușit să vină cu noi metode de acces, cum ar fi de pe computer; vă permite să obțineți Pokemoni care sunt greu de prins din cauza locației lor.

Ca și alte jocuri video; acesta a fost, de asemenea, o victimă a hack-ului de către unii jucători prin simularea schimbării locației lor reale; creșterea monedelor virtuale pentru achiziționarea de accesorii; printre alte acțiuni care au scăpat de canalele obișnuite ale jocului.

Inovație Pokemon Go pentru utilizatori

Acest joc folosește realitatea augmentată a conceptului original; conducând jucătorul prin străzi în căutarea Pokemonului pentru a fi capturat în Pokéballs pentru a completa o colecție. Sau găsiți și Pokécoins pentru a cumpăra accesorii pentru personaje.

Toate acestea prin intermediul smartphone-ului care atunci când porniți camera vede elemente ale jocului video. De asemenea, mobilul vibrează și aprinde o lumină pentru a indica faptul că există un Pokémon în apropiere.

Pentru a obține zece Pokécoins trebuie să așteptați în total două ore și jumătate sau, în caz contrar; pentru luptele din interiorul sălilor de sport. Există și alte articole precum bomboane care servesc la modificarea Pokémonului, evoluează puterile, forma lor, crescând probabilitatea de a câștiga ciocnirile și luptele.

Înainte de lansarea Pokémon Go, Niantic a oferit o sută de jucători opțiunea de a juca jocul; determina astfel erorile pe care jocul le-a prezentat; acest proces a fost un fel de test pilot pentru a aduce îmbunătățirile necesare indicate de jucătorii de testare.

Câștigați și valorificați coduri promoționale

De asemenea, Niantic din când în când anunță coduri promoționale care vă permit să obțineți lucruri chiar și Pokemon, Niantic este cel care definește ce primește jucătorul. Acestea sunt răscumpărate prin introducerea codului alfanumeric în aplicație. Pentru a le obține, trebuie să așteptați ca Niantic să anunțe lansarea.

Cu toate acestea, industria a luat o actualizare în care se pot obține Pokécoins gratuite; nu este nevoie să lupți în săli de sport sau să piratezi jocul. Cu trucuri simple poți obține pokemonedas și multe altele. Doar faceți o aruncare perfectă de poké minge, evoluați un pokemon, folosiți o boabă pentru a prinde un pokemon, faceți o aruncare excelentă, capturați un pokemon, porniți un pokemon sau transferați pokemon.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here