Cum să obțineți cadouri și produse gratuite pe AliExpress? - gratuități și cupoane

Obținerea de cadouri și produse gratuite pe AliExpress este la fel de simplu ca accesarea paginii de pornire a aplicației și accesarea barei de sus a ecranului, odată ce selectați în opțiunea 'freebies'. Acolo, veți putea vedea mai multe opțiuni din care să alegeți și mai multe categorii de articole pentru a decide care dintre ele doriți, faceți clic pe articolul respectiv și selectați opțiunea de „solicitare gratuită”.

După ce ați făcut acest lucru, confirmați adresa de livrare și așteptați perioada de solicitare (3 zile). După cum puteți vedea, obținerea acestor produse nu este deloc complexă, totuși, trebuie să știți ce sunt și cum funcționează, pentru a evita greșelile sau luați surprize proaste, continuați să citiți și aflați despre asta și multe altele.

Index()
 1. Ce sunt AliExpress Freebies și cum funcționează??
 2. Cum să solicitați un 'Freebie' pentru a câștiga gratuit articolul care vă place cel mai mult?
 3. Cum să confirmați expedierea produsului dvs. dacă ați câștigat extragerea 'Freebies'?
 4. Ce ar trebui să faci după ce ai primit cadoul pentru a nu fi blocat de la 'Freebies'?
 5. Cum să contactați „serviciul clienți” dacă vânzătorul vă percepe costurile de expediere pentru cadoul dvs?
 6. Cum să obțineți articole gratuite cu monede și cupoane AliExpress?

Ce sunt AliExpress Freebies și cum funcționează??

Așa-numitele „freebies” sunt exemple de articole de pe AliExpress pe care le puteți solicita ia-le doar pentru un ban, aceste articole se schimbă zilnic. În aplicația mobilă există două secțiuni de bază, una numită monede și cupoane și, bineînțeles, gratuite; ambele sunt legate dacă doriți să obțineți niște produse gratuite.

Numărul de Freebi-uri pe care le poți avea este puțin limitat și, în plus, apar în fiecare zi produse noi care dau naștere la noi articole în condiția Freebi-urilor, atunci când accesezi oricare dintre ele, vei putea observați numărul de articole disponibile din aceeași sectiune in stoc.

Una dintre principalele atracții ale 'freebies' este că uneori includeți produse scumpe care pot fi achiziționate cu un ban, cum este cazul ceasurilor inteligente, căștilor și chiar computerelor. În cazul acestor gratuități, datorită costului lor inițial ridicat, numărul cererilor crește și a putea selecta devine mai complicat.

Cum să solicitați un 'Freebie' pentru a câștiga gratuit articolul care vă place cel mai mult?

Pentru a solicita 'gratiurile' pe AliExpress, urmați acești pași:

 1. Descărcați aplicația mobilă AliExpress, odată ce descărcarea este finalizată, accesați secțiunea 'Oferte gratuite și recenzii'/Oferte gratuite.
 2. Când găsiți produsul pe care doriți să-l cumpărați, faceți clic pe opțiunea „cere gratuită”.
 3. Când îți selectezi gratuitul, confirmați adresa de livrare (încercați să o faceți cu atenție) și faceți clic pe ‘continuați’ și apoi confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile AliExpress făcând clic pe 'Ok'.
 4. Odată cu încheierea promoției, rezultatele vor fi anunțate în termen de 3 zile. Fiecare Freebie va fi în promoție puțin mai mult de 6 zile. Dacă doriți să vedeți gratuitățile solicitate și câștigate, puteți accesa secțiunea „Ofertele mele”.

Dacă doriți să vă creșteți șansele de a câștiga Freebies pe AliExpress, vă recomandăm:

 1. Utilizați aplicația AliExpress pentru a căuta produse.
 2. Când faceți achiziții, încercați să o faceți din aplicație.
 3. Scrieți recenzii despre achizițiile dvs.

Cum să confirmați expedierea produsului dvs. dacă ați câștigat extragerea 'Freebies'?

Dacă câștigați extragerea Freebies, respectivul produs vă este deja disponibil ca Freebie, dar este încă un produs disponibil, adică pentru ca acesta să vă fie trimis, trebuie să confirmați tranzacția de cumpărare, care necesită efectuarea plata costului Freebie-ului chiar dacă este transport gratuit, astfel încât imediat după furnizați informațiile de expediere respective începe procesul de expediere ca în orice alt produs de plată convențional. Este important să rețineți că trebuie să aveți în continuare o metodă de plată pentru a plăti suma de 0,01 USD.

Ce ar trebui să faci după ce ai primit cadoul pentru a nu fi blocat de la 'Freebies'?

Dacă doriți evitați să fiți blocat de la Freebies, cel mai important lucru este că anulați suma totală de $0.01 pentru comanda dvs., acum, dacă ați primit deja gratuitul, scrieți o recenzie a produsului (starea în care a ajuns, dacă este similar cu cel din fotografie etc.), dacă alegeți să nu faceți acest lucru, nu veți putea câștiga din nou un produs.

Pentru a posta recenzii despre produsul dvs, deschideți aplicația și faceți clic pe opțiunea 'cadouri și recenzii' > 'cadourile mele' > 'va câștigat' > și scrieți recenzia dvs., o altă acțiune importantă este să luați și să includeți toate fotografiile produsului pe care le puteți, dacă este la îndemâna dvs., să fotografiați pachetul despachetat deoarece s-ar putea solicita atașarea recenziei dvs.

Cum să contactați „serviciul clienți” dacă vânzătorul vă percepe costurile de expediere pentru cadoul dvs?

Inițial, ar trebui să mergeți la Pagina „serviciu clienți” AliExpress, îl puteți găsi cu ușurință în subsolul (sau în partea de jos) a paginii principale a acestei platforme, în partea de jos, veți găsi un buton cu cuvântul 'chat', selectați-l. Odată selectat, va fi afișat un nou ecran, unde veți vorbi inițial cu un Bot și apoi veți fi trimis către un operator, dacă nu, spuneți Bot-ului că nu sunteți mulțumit de soluție. Acum, cea mai rapidă soluție este să deschideți o dispută și să vă comentați problema pentru ca ei să o rezolve.

Cum să obțineți articole gratuite cu monede și cupoane AliExpress?

În secțiunea numită 'monede și cupoane' puteți găsi opțiunea de a efectua diverse acțiuni pentru a obține monede și a le schimba cu cupoane de reducere sau produse. Doar intrând în aplicație în fiecare zi, ne vor oferi o nouă monedă. Există și alte modalități de a primi monede, cum ar fi:

 1. Dacă lăsați un comentariu în secțiunea AliExpress Freebies, vei primi 2 monede.
 2. Dacă distribuiți o achiziție făcută pe AliExpress pe rețelele dvs. de socializare, primiți 3 monede.
 3. Dacă vă răscumpărați monedele pentru cupoane sau produse, primiți 3 monede.
 4. Finalizarea misiunilor AliExpress, cum ar fi aprecierea unui magazin sau recenzia unui produs.
 5. Folosind jocurile integrate AliExpress, cum ar fi plantarea și îngrijirea copacilor virtuali. Fiecare sămânță plantată costă o monedă, așa că puteți obține până la 16 USD în reduceri de cupon.
 6. Folosind un joc de cărți (al cărui cost este de 5 monede) poți obține cupoane de reducere și chiar câteva monede.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here