Cum să faci un site creat cu WordPress să se încarce rapid

  • 4 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Este esențial ca un site să se încarce rapid. Nu este prima dată și nici ultima dată când vorbim despre subiect. În listă evidențiem Cum să optimizați un site web construit cu WordPress folosind WP Rocket, articol în care vă explicăm cum se poate realiza optimizarea folosind un plugin popular, da, plătit.

Astăzi revenim să vorbim despre subiect, dar făcând o propunere diferită, folosind un clasic dintre pluginurile de caching, WP Super Cache, și altul, mai recent, care vizează minimizarea fișierelor CSS și JS, precum și fonturilor Google, integrate în multe WordPress. teme. Ne referim la Fast Velocity Minify.

Instalați și configurați WP Super Cache

În panoul de administrare WordPress vom merge Pluginuri -> Adăugați nou și trecem la descărcarea și activarea lui WP Super Cache, după ce l-ai localizat folosind caseta de căutare.

Apoi trecem la configurarea pluginului în Setări -> WP Super Cache. În Setări WP Super Cache, iar în fila Ușor trebuie doar să marcați secțiunea Memorarea în cache este activată (Recomandat) și faceți clic pe Actualizare stare:

Setări în Avansat

în filă Avansat cel mai bine este să marcați ceea ce arătăm mai jos în secțiunile Caching, Cache delivery method și Diverse. Sunt cele marcate ca Recomandate:

În secțiunea Avansat a acestei file, este convenabil să verificați compatibilitatea dispozitivelor mobile și Verificări suplimentare pe pagina principală. Apoi trebuie să facem clic pe Actualizare stare.

Putem seta expirarea cache-ului la 3600 de secunde și lăsăm restul așa cum este. În cele din urmă, faceți clic pe Modificare expirare.

Restul secțiunilor filelor Avansat le lăsăm așa cum sunt.

Alte configuratii

În cazul în care am activat un CDN trebuie să o menționăm în fila corespunzătoare. Ceea ce este convenabil de activat este preîncărcare marcând în fila corespunzătoare secțiunea Modul de preîncărcare (colectarea gunoiului dezactivată. Recomandat). Trebuie să setăm reîmprospătarea de preîncărcare la 600 de minute.

Instalați și configurați Fast Velocity Minify

După descărcare și activare Minimizare rapidă a vitezei Procedăm la configurarea pluginului accesând secțiunea corespunzătoare în Setări. Activăm fila Setări și notăm ceea ce arătăm în continuare:

După efectuarea ajustărilor, trebuie să facem clic pe Salvează modificările. În cazuri particulare, pot fi configurate excepții JS și CSS, Opțiuni CDN, Optimizare preconexiune și Optimizarea paginii de pornire.

concluzie

Dacă după instalarea și configurarea ambelor plugin-uri constatăm că paginile web nu se încarcă așa cum ar trebui, va trebui să facem câteva modificări la setări, mai ales în Minimizare rapidă a vitezei.

Ceea ce putem verifica este că site-ul nostru durează mai puțin timp pentru a se încărca și că nota dată de Google a crescut. Pentru aceasta vă recomandăm să citiți Instrumente necesare pentru optimizarea unui site web.

  • 4 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here