Cum să pornești rapid un computer,

  • 94 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Faptul că un computer pornește rapid este ceva ce trebuie luat în considerare indiferent de timpul de utilizare a unui computer. Tocmai ți-ai cumpărat noul tău echipament de computer, noul tău computer. Îl pornești și totul merge perfect. Pornește rapid, programele se încarcă rapid, când îl opriți, se închide rapid.

Au trecut câteva luni de la achiziția dvs. și

Ai lucrat în fiecare zi în fața PC-ului, te-ai jucat, ai călătorit pe internet și ai instalat un număr mare de aplicații, dintre care unele le-ai dezinstalat deja. Și computerul nu mai funcționează cu aceeași viteză ca în primele zile. Pornirea durează mai mult decât în ​​mod normal.

Ce s-a întâmplat? În Windows este normal, există mai multe procese și aplicații care se încarcă la pornire și toate vor să o facă în același timp. Echipa este copleșită. Ce putem face?

Trebuie să încercați să comandați cizma. Spune-i sistemului să meargă puțin câte puțin, fără probleme și fără sufocare. Este posibil? Desigur. Avem nevoie de o aplicație care să ne ajute să o realizăm și de puțin timp și răbdare pentru ao configura. Pentru aceasta avem Startup Delayer. Descărcați-l și continuați să îl instalați pe computer.

Când porniți programul, apare lista tuturor aplicațiilor care pornesc la boot. În partea de sus există o serie de butoane. Fiecare conține o opțiune. Chiar mai jos, în câmp Filtru apare sesiunea utilizatorului sau utilizatorilor activi. Este important să țineți cont de utilizatorul sau utilizatorii asupra cărora urmează să fie făcute modificările. Dacă sunteți administrator de sistem, o puteți face pe toate.

Click pe FișiereSetări pentru a seta setările în operarea programului. Opțiunea implicită din filă Modul utilizator este SafeMode care este destinat utilizatorilor începători. Nu vă permite să ștergeți programe din listă sau aplicații importante de sistem. Toate acestea sunt posibile în Mod avansat. Lăsați-o pe opțiunea implicită și să mergem cu testele și modificările, de ce nu?.

Selectați unul dintre programele terțe care nu sunt exclusive pentru Windows, unul despre care știți că nu trebuie să pornească la pornire și mergeți Fișier Editați programul sau apăsați butonul drept al mouse-ului pe acesta și alegeți, în meniul contextual care se deschide, opțiunea Editați | ×

De asemenea, puteți ajunge la același ecran apăsând butonul stâng al mouse-ului de două ori pe program). Intră în câmp întârziere întârzierea pe care o doriți la început (ore, minute și secunde) și faceți clic pe butonul salva. Când terminați de făcut toate modificările în diferite programe, faceți clic pe butonul Activați/dezactivați întârzierea de pornire. Dacă doriți să dezactivați din nou întârzierea, apăsați din nou pe același buton care, după cum ați văzut, și-a schimbat aspectul.

Este convenabil să examinați programele care apar în listă. Lângă fiecare dintre ele, pe lângă nume și întârziere (întârziere), dacă îl aveți activat, există calea în care este stocat.

(Puteți adăuga mai mulți parametri dacă faceți clic dreapta pe oricare dintre programe și îi activați în coloane). Astfel, puteți ști dacă vreuna dintre aceste aplicații este dăunătoare sau periculoasă pentru computerul dvs. Dacă ești în Mod avansat, il poti sterge. Trebuie doar să-l marcați și să faceți clic pe pictogramă Ștergeți programul selectat. Dacă nu îndrăznești, îl poți dezactiva, măcar temporar, pentru a vedea ce se întâmplă la următoarea pornire a sistemului. Dacă vezi că ceva nu funcționează bine, activează-l din nou.

A considera

Aplicația despre care am vorbit, Întârziere de pornire, rulează fără probleme pe cele mai recente versiuni de Windows. Există o versiune gratuită și o versiune Premium cu mai multe funcții.

Când aveți îndoieli dacă un program este dăunător computerului dvs. (troian, spyware sau orice tip de malware), puteți apela la Lista sarcinilor.org a descoperi. Este un site care include o listă lungă de fișiere, arătând, pentru fiecare dintre ele, funcția acestuia în sistem sau natura dăunătoare.

  • 94 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here