Cum să obțineți produse cu transport gratuit pe AliExpress? - Profita de oferte

Aliexpress un e-commerce excelent care acoperă întreaga lume și oferă să clienților produse internaționale care pot fi căutate cu imagini unde le puteți vedea de înaltă calitate. Vrei să descoperi cum să obții acele produse cu transport gratuit? Aici te vom ajuta să o faci.

Index()
  1. Cum să obțineți cupoane în magazinul AliExpress?
  2. Cum să afli dacă un produs are transport gratuit?
  3. Care este modalitatea de a obține cupoane pentru transport gratuit pe AliExpress?
  4. Unde să vezi ofertele curente din magazin?
  5. Cum să configurați filtrele pentru a vedea numai produsele cu transport gratuit?

Cum să obțineți cupoane în magazinul AliExpress?

Sunteți cumpărător Aliexpress? Dacă da, știți că are un serviciu excelent pentru clienții săi. Acum doriți cum să obțineți cupoanele în aplicație. Cupoanele sunt folosite pentru a cumpăra produse pe care platforma vi le oferă la reducere. Este foarte important să știți că aplicația are două tipuri de cupoane, 'cupoane Aliexpress' și 'cupoane vânzători'.

Cupoanele sunt cele de selecție, tombolă și cadouri în perioadele de promovare, există și 'cupoanele de bun venit' oferite clienților atunci când se înregistrează. Pentru a obține cupoanele este foarte ușor să o faci de pe aceeași platformă, pe pagina principală a Aliexpress vei găsi reclame cu cupoane de reducere. Trebuie doar să faceți clic pe „Obțineți” pentru a le adăuga utilizatorului dvs. Același lucru va fi salvat în opțiunea „Cuponele mele” și le puteți folosi pentru achizițiile dvs.

Cum să afli dacă un produs are transport gratuit?

Dacă facem o achiziție pe Aliexpress, modalitatea de a ști dacă un produs are transport gratuit este prin intrarea în aplicație. Accesându-l în partea de sus, faceți clic pe pictograma de căutare și scrieți numele articolului pe care doriți să îl cumpărați. Va apărea instantaneu o listă care conține rezultatele căutării dvs. Apoi faceți clic pe opțiunea 'Filtre' din partea dreaptă a ecranului, va fi afișat un meniu de opțiuni, alegeți opțiunea 'Livrare gratuită'. Când apăsați, va apărea o listă de articole care au transport gratuit. Așa vei ști că aceeași metodă poate fi folosită de pe site-ul companiei.

Care este modalitatea de a obține cupoane pentru transport gratuit pe AliExpress?

Trebuie să avem în vedere că reducerile sau cupoanele oferite de acest magazin pentru achizițiile noastre nu sunt disponibile la toate articolele, deoarece este o strategie de marketing fiecare vânzător în parte, Pentru a realiza acest lucru, trebuie să accesăm pagina Aliexpress, deoarece nu există o pagină externă care să ne ofere cupoanele. Cupoanele trebuie să fie câștigate sau uneori să apară pe articolele care le au. Sunt cateva pagini ale magazinului online in care putem vedea cupoanele promise in fiecare pe categorii.

Cupoanele vânzătorului sunt vizibil pentru toți utilizatorii din această platformă și cupoanele Aliexpress trebuie să le câștigi în jocuri sau folosind aplicația sa, este super important să știi că în fiecare 11 noiembrie acest magazin oferă mult mai multe cupoane decât în ​​restul anului, deoarece este vorba de single-uri. zi și este o dată importantă pentru lumea vânzărilor virtuale deoarece în fiecare an sunt depășite cifrele de vânzări ale anului precedent.

Unde să vezi ofertele curente din magazin?

Dacă este prima ta experiență în acest popular magazin online, trebuie să fii puțin pierdut și îți este greu să găsești anumite lucruri în aplicație. Cum, de exemplu, ofertele, este necesar să țineți cont de faptul că ofertele  durează foarte puțin online. Acum te vom ajuta să descoperi unde să vezi ofertele disponibile în magazin. Trebuie să accesați aplicația Aliexpress și pe prima pagină veți găsi 'Oferte Lightning' sub 'Achiziții de grup', acolo trebuie să apăsați 'Mai mult' pentru a beneficia de ofertele disponibile pe pagină.

Cum să configurați filtrele pentru a vedea numai produsele cu transport gratuit?

AliExpress oferă utilizatorilor săi cupoane gratuite, indiferent de locație in care te afli, il gasesti usor folosind pagini externe, in sectiunea 'Toate magazinele' iti va arata o caseta de cautare, unde trebuie sa scrii numele magazinului si sa generezi o cota de transport gratuit si o reducere favorabil.

Pentru a activa aceste filtre din magazin, ceea ce trebuie sa faci este sa introduci pe dispozitivul tau mobil din aplicatie sau de pe PC, odata inauntru trebuie sa mergi la sectiunea 'Freebies' din pictograma cadouri, si vor fi afisate diferite categorii de produse în care trebuie să alegi după gusturile tale din moment ce vânzătorii AliExpress Ei oferă o mulțime de promoții sau cupoane, aceste cupoane gratuite sunt destinate utilizatorilor interesați să scrie o recenzie vânzătorului sau o evaluare bună a vânzărilor lor, aceste recenzii trebuie să fie precise, dar extinse pentru a avea cele mai bune șanse de a primi cupoane gratuite.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here