Cum să obțin insigna albastră TikTok care acreditează contul meu ca fiind verificat”,

TikTok a devenit una dintre platformele cu cei mai mulți utilizatori până acum, ajungând să concureze cu Facebook și Instagram și, ca și în celelalte rețele sociale de pe TikTok, utilizatorii pot avea o verificare a contului, care oferă utilizatorilor proprietari de conturi verificați mai multă popularitate și încredere deoarece atunci când interacționează cu urmăritorii tăi, aceștia vor ști că au de-a face cu persoana reală din spatele conținutului.

Dacă ești utilizator TikTok și vrei să îți fie verificat contul, primul lucru pe care trebuie să-l știi este că verificarea contului pe această platformă nu funcționează ca pe alte rețele sociale în care trebuie doar să faci o cerere. În cazul acestei platforme, utilizatorii trebuie respectă un set de linii directoare care vă va permite să ajungeți la acreditarea contului. Amintiți-vă că TikTok recompensează de obicei utilizatorii care ajung la un număr mare de urmăritori cu cadouri. 

Index()
 1. Care sunt diferitele tipuri de conturi pe care TikTok le verifică?
  1. Creatori de conținut populari
  2. personaje și celebrități
  3. utilizatori populari
  4. Oameni potențial populari
 2. Care sunt criteriile pentru ca contul meu TikTok să fie verificat??
  1. Aveți un număr mare de urmăritori.
  2. Fii verificat de alte platforme.
  3. Măriți numărul de vizualizări.
  4. Obțineți tendințe cu conținutul dvs.
  5. Acoperire media.
 3. Cum se solicită verificarea pe TikTok?
  1. Pot să cumpăr insigna albastră tiktok.

Care sunt diferitele tipuri de conturi pe care TikTok le verifică?

TikTok stabilește anumite condiții pentru utilizatorii săi la acreditarea verificării conturilor, pentru aceasta este necesar ca contul să prezinte un creștere constantă a adepților Pe lângă conținutul care primește mai multe vizionări, alte puncte importante care ajută la verificarea conturilor pot fi:

Creatori de conținut populari

TikTok acreditează de obicei conturile acelor utilizatori al căror conținut reușește să devină trendy și popular pe lângă faptul că este exclusiv original, cum este cazul lui @thekiryalife, care a obținut o mare popularitate pe platformă datorită conținutului său distractiv, atingând astfel 34 de milioane de urmăritori.

personaje și celebrități

Acest lucru se aplică personalităților celebre, cum ar fi cazul lui cântăreți cunoscuți sau actori de la Hollywood, care nu trebuie să aibă un număr mare de adepți deoarece faima și cariera lor vorbesc de la sine.

utilizatori populari

În acest caz se referă la persoane care încă mai au titlul de vedete, dar conturile lor au a ajuns la un număr mare de adepți, permițându-vă astfel să obțineți verificarea conturilor dvs.

Oameni potențial populari

Acest lucru se aplică conturilor care cresc constant, iar creatorii lor își pot verifica identitatea, demonstrând astfel că sunt proprietarii de conținut original și nu că ar fi fost conturi plagiate.

Care sunt criteriile pentru ca contul meu TikTok să fie verificat??

Dacă sunteți un creator de TikTok și doriți să vă verificați contul, este important să urmați acești pași:

Aveți un număr mare de urmăritori.

Platforma nu necesită un număr exact de urmăritori de la utilizatorii săi, dar ceea ce se dorește este să fie un cont în continuă creștere, De asemenea, amintiți-vă că cu cât obțineți mai mulți urmăritori, cu atât vă va fi mai ușor să câștigați bani cu TikTok.

Fii verificat de alte platforme.

Aceasta înseamnă că, dacă aveți deja verificarea altor rețele sociale, cum ar fi Twitter, Facebook și Instagram, va fi mult mai ușor să obțineți TikTok, amintiți-vă că rețelele sociale sunt ca o buclă și fiecare îl ajută pe celălalt în felul lui.

Măriți numărul de vizualizări.

Acesta este un factor important atunci când vine vorba de verificarea pe TikTok, așa cum se va arăta creșterea constantă pe care o are contul dvs, deci putem spune că cu cât veți obține mai multe vizualizări, va fi mult mai ușor să vă verificați contul. Un fapt interesant este că acum este posibil să vă partajați profilul TikTok prin alte aplicații, ajutându-vă să obțineți mai multe vizualizări.

Obțineți tendințe cu conținutul dvs.

Faceți un videoclip să devină viral pe TikTok, este considerat un succes în cadrul platformei, Așa că am putea spune că pentru fiecare videoclip care reușește să devină un trend pe această rețea de socializare, ești mult mai aproape de a obține verificarea pe care atât ți-o dorești.

Acoperire media.

Dacă vrei să îți fie verificat contul TikTok, este important să știi că trebuie să te faci cunoscut prin alte mijloace digitale, adică prezența ta iese în evidență în presa digitală sau bloguri, Acest lucru vă va ajuta să crească popularitatea și în acest fel obțineți mult mai mulți adepți, atrăgând astfel atenția celor însărcinați să vă acorde acreditarea.

Cum se solicită verificarea pe TikTok?

În TikTok nu există nicio procedură de solicitare a verificării contului ca și în cazul altor rețele de socializare, în cadrul acestei platforme existând o echipă specializată însărcinată cu acordarea insignă albastră pentru persoanele care, după criteriile lor, merită deținute.

Pot să cumpăr insigna albastră tiktok.

Există câteva pagini care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-i ajuta să obțină verificarea conturilor TikTok, în schimbul unor sume mari de bani, nu te lăsa păcălit deoarece acest lucru nu este posibil de către nimeni în afara TikTok. În general, acestea sunt înșelătorii stabilite pentru a obține acces la contul dvs. și în cazuri extreme chiar pentru a vă plagia contul.

Obțineți o verificare TikTok nu este ceva simplu, dar nici nu este imposibil, trebuie doar să te înarmezi cu răbdare și cel mai important să respecți regulile stabilite în cadrul comunității, mai trebuie să te asiguri că conținutul tău ajunge la mult mai mulți oameni, pentru a-ți obține insigna albastră valoroasă, dacă aveți orice îndoială, vă invităm să consultați suportul tehnic al TikTok și de acolo să vă clarificați toate preocupările.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here