Cum să configurez și să utilizez o comandă rapidă Netflix pe desktopul computerului meu?

În marea majoritate a locurilor din lume, este folosită forma de divertisment pe care ne-o pot oferi diferite aplicații de film. Cu toate acestea, acestea sunt de obicei folosite de pe telefonul mobil sau de pe tabletă, unde mulți utilizatori au îndoieli despre cum folosește comanda rapidă netflix pe birou? În conformitate cu aceasta, în următorul articol vă vom indica toate liniile directoare pe care trebuie să le urmați pentru a o implementa într-un mod simplu.

Index()
  1. Ce ar trebui să faceți pentru a facilita utilizarea Netflix pe computer?
  2. Care sunt diferitele comenzi rapide care pot fi folosite în Netflix?
    1. Comenzi rapide de la tastatură direct pe computer
    2. Funcționează cu combinația de taste
  3. Cum să utilizați o comandă rapidă pe computer pentru Netflix?

Ce ar trebui să faceți pentru a facilita utilizarea Netflix pe computer?

În principal, această platformă poate fi folosită foarte confortabil de pe computerul nostru în două moduri. Primul este să îl utilizați direct de pe pagina dvs. web, introducând browser-ul nostru unde este cel mai bine utilizați un browser recunoscut pentru a fi compatibil cu aceasta. Pe de altă parte, este posibil să îl descărcați direct pe computerul nostru dacă avem Windows 8 și versiuni mai mari decât aceasta. Mai exact, în momentul în care îl aveți, cel mai confortabil este să căutați direct numele filmului sau să treceți în revistă diferitele rânduri.

Este clar că un alt aspect util pentru a facilita utilizarea acestuia este că după ce îl instalăm pe computer actualizăm planul Netflix. La rândul său, acest lucru este bun pentru că ne permite să avem planul specific pe care vrem să-l avem și atunci când îl folosim putem avea diferite opțiuni pentru îmbunătățirea utilizării acestuia.

Care sunt diferitele comenzi rapide care pot fi folosite în Netflix?

Când în sfârșit aveți aplicația instalată cu sesiunea începută, este necesar să cunoașteți diferitele instrumente pe care computerul nostru ni le oferă atunci când o folosiți. Este demn de menționat că aceste instrumente se bazează pe acces pe care le putem implementa pentru a dezvolta orice acțiune într-un mod mai simplu.

Comenzi rapide de la tastatură direct pe computer

Unul dintre cei mai importanți aliați Este tastatura noastră unde în momentul apăsării unui buton putem controla imediat aplicația și conținutul pe care îl observăm. Din acest motiv, printre cele mai frecvente putem aminti tasta 'f' care atunci când este apăsată va face ca filmul să fie plasat pe ecran complet, un altul este 'butonul ESC' care ne ajută să părăsim întregul ecran. De asemenea, putem folosi butonul cu o săgeată îndreptată spre stânga pentru a derula înapoi videoclipul la aproximativ nouă secunde. La fel ne ajută săgeata care indică spre dreapta, dar în acest caz vei avansa videoclipul.

De asemenea, putem folosi butoanele cu săgețile în jos și în sus pentru a scădea și crește volumul. Pe de altă parte, putem folosi „litera M” de pe tastatură pentru a dezactiva sunetul și 'litere'pentru a sări peste intro și pentru a începe să vizionați serialul din partea interesantă. Trebuie menționat că o alternativă pe care o puteți folosi este eliminarea opțiunii de „continuare vizionare”, pentru a viziona doar un anumit număr de episoade.

Funcționează cu combinația de taste

În rest, există și alte tipuri de chei pe care le putem combina cu altele pentru a le realiza stabilește un rol specific. La rândul său, unul dintre ele este Ctrl+W care va face ca fereastra să se închidă automat, apăsați butoanele Ctrl+f pentru a reîmprospăta pagina în cazul în care prezintă o eroare.

De asemenea, dacă vrem să minimizăm fereastra astfel încât nimeni să nu vadă ceea ce vedem noi, putem apăsa Windows + D. Trebuie menționat că dacă doriți să aplicați funcții mai stricte în contul dvs. puteți plasa un cod de securitate.

Cum să utilizați o comandă rapidă pe computer pentru Netflix?

Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe pictograma Windows situată în colțul ecranului. Când se deschide meniul vom căuta aplicația Netflix și când o găsim poziționăm mouse-ul peste ea pentru a apăsa butonul din dreapta și a-l ține apăsat. Mai târziu, trebuie să tragem aplicația la ecranul principal și îl plasăm în locul unde vrem să fie și, făcând asta, vei vedea că pictograma se află în partea centrală a desktopului.

Pe de altă parte, dacă ceea ce doriți este să o poziționați pe bara de activități, revenim la meniu și copiam Netflix pe bară. Apoi, când apare, apăsăm butonul din dreapta de pe el, astfel încât să apară un meniu în care vom apăsa opțiunea 'Ancora la bară', când facem acest lucru se va muta automat spre acea zonă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here