Cum să configurezi un canal Telegram pentru a primi donații - Tutorial complet

Știați că puteți câștiga bani cu Telegram? Ei bine, din păcate, nu este ceva pe care mulți oameni îl știu, dar vă vom spune cum să o faceți!! Trebuie să faci o procedură și îndeplini anumite cerințe cum să ai un canal cu 1000 de urmăritori.

Nu ar trebui să părăsești platforma pentru a genera bani, trebuie doar să înveți cum să-ți monetizezi canalele. Cel mai bun lucru este că poți de pe mobil, indiferent dacă este Android sau iOS, o poți face ușor și rapid, fără nimic mai mult de spus Să începem!

Index()
 1. Ce cerințe trebuie să îndeplinească canalul tău Telegram pentru a primi donații??
  1. Fii în modul public și cu cel puțin 1000 de urmăritori
  2. ai un cont bancar
  3. Aplicația Telegram actualizată
 2. Care este procedura pentru a adăuga botul „Donează” pe canalul tău Telegram?
  1. Din aplicația Android
  2. Cu aplicația iOS

  Ce cerințe trebuie să îndeplinească canalul tău Telegram pentru a primi donații??

  Cerințele pe care trebuie să le îndeplinești nu vor fi ceva deosebit, mai întâi trebuie Să fie peste 18 ani, ai 1000 de urmăritori pe canal, și ai aplicația Telegram actualizată pe mobil, mai este necesar să ai un cont bancar de unde poți primi banii, odată ce vei îndeplini toate aceste cerințe vei putea învăța cum să obții profituri folosind Telegram.

  Fii în modul public și cu cel puțin 1000 de urmăritori

  După cum v-am spus deja, trebuie să aveți un canal cu cel puțin 1000 de urmăritori, deci da, pentru a câștiga bani pe Telegram trebuie să ai un canal, nu știi cum să-i creezi? În continuare vă vom spune cum:

  1. Deschideți aplicația Telegram.
  2. Atingeți pictograma creion situată în dreapta jos.
  3. Găsiți și selectați Opțiune de canal nou.

  Odată ce faceți clic pe el, trebuie să puneți un denumește canalul, plus o imagine care îl identifică și bineînțeles o descriere izbitoare, atunci trebuie să alegi dacă vrei canalul public (care este recomandat), dar poți și să-l faci privat și să generezi un link de invitație.

  ai un cont bancar

  De asemenea, trebuie să aveți un cont bancar Unde pot fi depuse donațiile?, de aceea îți vor cere să fii major, așa că dacă vrei să procedezi să câștigi bani prin Telegram trebuie să îndeplinești această cerință. Vă recomandăm să începeți să creați foldere pentru a vă organiza mai bine chat-urile, puteți face acest lucru pe mobil, fie că este Android sau iOS.

  Aplicația Telegram actualizată

  Trebuie să aveți aplicația Telegram actualizată pentru că vă va permite această opțiune de a obține donații prin bot pe care îl vom menționa, dacă aveți Android ar trebui să verificați Magazinul Play pentru a vedea dacă aveți actualizări disponibile și în același mod iOS.

  Care este procedura pentru a adăuga botul „Donează” pe canalul tău Telegram?

  O poți face de pe dispozitivul tău Android sau de pe iOS, iar procesul va fi foarte simplu, apoi îți vom spune care sunt pașii de urmat.

  Din aplicația Android

  Dacă aveți un mobil Android, procesul care trebuie efectuat va fi simplu, mai întâi trebuie deschide aplicația Telegram, faceți clic pe butonul de căutare din partea de sus și din dreapta ecranului, trebuie să căutați '@donate' și să faceți clic pe primul rezultat al căutării, să faceți clic pe 'start' și să faceți clic pe 'Ghid'.

  După ce ați făcut-o, trebuie să mergeți la pagina principală a aplicației, să introduceți canalul care îndeplinește condiția și să faceți clic pe numele canalului, pentru a intra în secțiunea 'Administratori', faceți clic pe 'Adăugare administrator' trebuie să adaugi '@donate' și faceți clic când apare botul, trebuie să confirmați opțiunea. Atunci ar trebui să procedați în acest fel:

  • Intra in chat-ul in canalul pe care te-ai inregistrat 'Doneaza'.
  • Faceți clic pe 'Înregistrați'.
  • Va trebui sa completezi datele, acestea trebuie sa fie ale tale si trebuie sa fie complet reale.
  • Acceptați termenii și condițiile.

  Apoi trebuie să continuați să continuați înregistrarea, ceea ce trebuie să faceți apăsând butonul albastru care spune „Înapoi la Donat” apoi „Aici” și pe „Donează”. Apoi trebuie să acceptați un text în care veți fi informat că datele sunt în curs de prelucrare, în final trebuie să vă faceți un selfie cu actul de identificare. Când faci acest proces, o vei face putând adăuga un buton pentru ca urmăritorii canalului să vă poată dona bani.

  Cu aplicația iOS

  Procesul de a primi donații prin Telegram este exact același cu cel pe care l-am menționat, așa că dacă aveți un iPhone, urmând pașii de mai sus puteți începe să primiți bani și prin Telegram. Știm că pe dispozitivul tău iOS poți crea canalul făcând clic pe pictograma de mai sus dreapta în formă de creion.

  Vă reamintim că vă puteți invita contactele să folosească Telegram prin WhatsApp, acest lucru se poate face ai mai mulți urmăritori pe canalele tale și puteți începe să generați bani prin Telegram.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here