Cum să vă setați imaginea de fundal pe Windows 10 cu Unsplash? - Personalizare

Unul dintre cele mai frecvente cazuri de personalizare a unora dintre obiectele noastre este, de exemplu, tapetul sau tapetul computerului nostru, De aceea, mai jos, vom vorbi despre cum puteți configura tapetul în Windows 10 cu Unspalsh sau Splash.

De asemenea, acest articol va vorbi despre ce sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinească o imagine pentru a putea fi folosită ca tapet sau tapetr, cum poate fi folosit Unsplash pentru configurarea tapetului Windows 10 și cum să personalizați modul în care este afișată imaginea de fundal.

Index()
  1. Care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinească imaginea dvs. pentru a o utiliza ca fundal??
  2. Cum puteți folosi Unsplash pentru a vă seta imaginea de fundal pentru Windows 10??
  3. Cum să personalizați modul în care este afișată imaginea de fundal?

Care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinească imaginea dvs. pentru a o utiliza ca fundal??

Va trebui sa fii atent la calitatea si tipul de rezolutie pe care trebuie sa o aiba fiecare dintre imagini, pentru ca odata cu ea sa poti stabili tapetul care urmeaza a fi folosit, cel mai obișnuit este 1920 x 1080 pixeli. Ținând cont de câți pixeli are fiecare dintre imagini, puteți proceda să știți dacă au dimensiunea ideală pentru a fi folosite ca tapet, deoarece, dacă aceste imagini sunt mai mici decât este necesar, nu dispar. capabil să aprecieze cu bună calitate.

 Aceasta înseamnă că nu va arăta bine utilizatorului. Ideea cu aceasta este că de fiecare dată când această aplicație este activată,

se poate apreciați calitatea excelentă în toate imaginile alese pe măsură ce se schimbă din când în când și ar fi bine ca toate imaginile să aibă aceeași calitate, sau cel puțin similară.

Cum puteți folosi Unsplash pentru a vă seta imaginea de fundal pentru Windows 10??

Primul lucru de făcut este să mergi și descarcă Unsplash din magazinul tău oficial Microsoft și rulează-l. De îndată ce îl deschideți, veți fi întâmpinat cu o nouă imagine Splash, care va fi setată automat ca fundal. Dacă imaginea care a apărut nu este pe placul tău, poți pur și simplu să o schimbi făcând clic pe această imagine și aplicația se va ocupa imediat să o schimbe, arătându-ți o nouă imagine.

Aici imaginile se schimbă la un moment dat, dar dacă îți place să păstrezi o anumită imagine care ți-a plăcut, o poți face salvând-o permanent pe discul computerului tău. Verificați setările programului, aceasta pentru a oferi Splash acces pentru a schimba atât imaginea de fundal de pe desktop, cât și ecranul de blocare.

Aici puteți decide sau determina cât timpul necesar pentru a afișa o imagine ca tapet sau tapet înainte ca o nouă imagine să ia locul ei, această procedură funcționează în același mod pentru ecranul de blocare. Spațiul sau intervalul de timp dintre o imagine și alta este de minimum 15 minute, precum și se poate alege un spațiu sau interval mai lung, cu maximum 2 ore sau mai mult aproximativ.

Cum să personalizați modul în care este afișată imaginea de fundal?

Personalizarea imaginii de fundal sau a imaginii de fundal de pe desktop este foarte simplă și este posibil să o activați automat, acest lucru se realizează prin utilizarea opțiunii de personalizare găsit în setările Windows 10. Urmați fiecare dintre următorii pași pentru a-l realiza în mod eficient: În primul rând, trebuie să faceți clic dreapta pe desktop și, când este afișată fila pop-up, să alegeți „Personalizare”.'

O altă opțiune recomandată este să intri din meniul de pornire și alegeți secțiunea numită „Setări” și apoi selectați opțiunea „Personalizare”. Când sunteți acolo, veți alege partea „prezentare de diapozitive” și veți selecta fiecare dintre imaginile pe care doriți să le utilizați ca fundal implicit.

Ca sfat, in caz ca vrei sa ai mai multe imagini ca tapet sau tapet, creați un folder care conține toate fotografiile, imaginile, desenele, printre altele, pe care doriți să apară ca tapet de fiecare dată când acea opțiune este activată. Și gata, acum poți să-ți folosești și să personalizi computerul după bunul plac cu diferite imagini pe placul tău.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here