Cum să configurați sau să creați etichete și dosare în Gmail pentru a vă organiza

Crearea etichete și foldere pentru Gmail Este un proces destul de simplu și practic, care ne poate ajuta să avem un control mai mare asupra corespondenței noastre. Acestea sunt folosite pentru a grupa e-mailuri specifice și pot fi diferența dintre o căsuță de e-mail dezordonată și o căsuță de e-mail bine structurată.

Aceste etichete pot fi folosite în orice context, așa că nu trebuie să fiți un profesionist pentru a vă grupa e-mailurile în Gmail după etichete și dosare. Aceste tipuri de opțiuni sunt foarte utile mai ales atunci când salvăm adesea e-mailurile de la terți pentru munca sau petrecerea timpului liber.

Index()
 1. ¿Care sunt etichetele din contul meu Gmail și care este funcția lor?
 2. ¿Cum pot crea o etichetă în contul meu Gmail pentru a grupa e-mailurile?
 3. etichete Gmail, ¿pot fi editate sau șterse?
  1. Editați-vă etichetele Gmail rapid și ușor
  2. Eliminați etichetele dvs. Gmail ușor și rapid
 4. ¿Cum sunt adăugate etichetele la diferitele mele mesaje Gmail??
  1. Adăugați etichete în căsuța dvs. de e-mail
  2. De asemenea, puteți eticheta mesajul pe care îl scrieți
  3. Este posibil să vă mutați mesajele dacă doriți să fie în altă etichetă
 5. ¿Puteți ascunde sau afișa etichetele de meniu?
 6. ¿Câte etichete pot fi create în Gmail?
 7. ¿Cum pot crea un folder în căsuța mea de e-mail Gmail??
 8. ¿Filtrele pot fi adăugate în dosare și e-mailuri?

¿Care sunt etichetele din contul meu Gmail și care este funcția lor?

Etichetele sunt a set de opțiuni pe care ni le oferă Gmail pentru a ne organiza inbox. Cu ajutorul etichetelor, e-mailurile vor fi organizate automat și într-un mod mai bun.

Trebuie să știi că acestea pot fi folosite în orice terminal, așa că dacă folosești în mod constant e-mailul pe mobil, vei putea să-ți gestionezi etichetele. Trebuie doar să aveți Gmail activ pe dispozitiv.

Dacă ne uităm, Gmail vine cu anumite etichete în mod prestabilit, Acest lucru ne ajută să cunoaștem funcțiile e-mailului. De aceea există etichete pentru rețelele sociale, spam, e-mailuri de la terți și altele.

Prin simpla adăugare a mai multor etichete, vom putea avea un domeniu mai mare al e-mailului și le vom putea vizualiza ca un tavă de intrare suplimentară pentru o anumită clasă de elemente.

Putem creați etichete pentru orice ocazie, in acest fel putem folosi acelasi email pentru toate activitatile noastre si nu doar pentru serviciu. După cum am spus, rolul său principal este de a organiza și grupa anumite e-mailuri, astfel încât să nu se acumuleze toate într-un mod dezordonat.

Ceva de reținut atunci când utilizați etichetele este că e-mailurile care ajung în această tavă vor continua să utilizeze spațiul din cloud. Așa că trebuie să fii conștient de a-ți curăța tava din când în când pentru a elibera spațiu în ea.

¿Cum pot crea o etichetă în contul meu Gmail pentru a grupa e-mailurile?

Primul pas este deschide-ți e-mailul, cand inbox-ul este incarcat putem vedea accesele in stanga. Aici veți avea câteva foldere cu mesaje importante, evidențieri, spam printre altele.

Ar trebui să observați că sub toate acestea există o opțiune pentru a vedea mai multe elemente, va trebui să-l apăsați și să continuați să coborâți. Odată ce ajungeți la sfârșitul listei, veți avea opțiunea de a adăuga o nouă etichetă.

Va trebui să faceți clic pe acest meniu pentru ca o memorie să apară în mijlocul ecranului. Apoi va trebui pur și simplu să atribuiți un nume și faceți clic pe create, Aceasta va crea o nouă etichetă. Puteți repeta acest proces de câte ori doriți.

etichete Gmail, ¿pot fi editate sau șterse?

¿Etichetele pot fi editate sau eliminate în Gmail? Raspunsul este da. Pentru aceasta trebuie doar să urmați niște pași specifici.

Editați-vă etichetele Gmail rapid și ușor

Pentru a edita o etichetă, ceea ce va trebui să facem este să facem clic în partea dreaptă a numelui ei de unde provin elipsele. Odată ajuns aici putem schimba lucruri precum culoarea sa, dacă este ascunsă sau vizibilă și îi putem schimba și numele.

Eliminați etichetele dvs. Gmail ușor și rapid

Pe de alta parte daca vrei șterge o etichetă va trebui să faceți clic din nou pe butonul de opțiuni. Cu toate acestea, de data aceasta va trebui să faceți clic pe opțiunea de ștergere a etichetei, care este penultima opțiune.

¿Cum sunt adăugate etichetele la diferitele mele mesaje Gmail??

Pentru a adăuga etichete trebuie să surmați câțiva pași simpli, această opțiune este de obicei situată lângă butonul pentru a trimite mesaje. Trebuie remarcat faptul că, dacă doriți să utilizați etichete cu prietenii dvs., va trebui mai întâi să le adăugați la lista de contacte.

Adăugați etichete în căsuța dvs. de e-mail

Căsuța de e-mail este unul dintre cele mai comune locuri pentru a vă crea etichetele. În general, folderele sunt adăugate aici pentru a grupa cantități mari de e-mail.

De asemenea, puteți eticheta mesajul pe care îl scrieți

Dacă doriți să adăugați o etichetă în timp ce scrieți un mesaj, va trebui utilizați opțiunea „mai mult” este chiar în dreapta în partea de jos a ferestrei de scriere. Când faceți clic, va apărea opțiunea de etichetă și o puteți selecta pe cea dorită.

Este posibil să vă mutați mesajele dacă doriți să fie în altă etichetă

Pentru a vă schimba e-mailurile de la o etichetă la alta, va trebui mai întâi să le selectați în tavă. Atunci va trebui apăsați butonul pentru etichetă care apare în panoul care este creat deasupra e-mailurilor.

Făcând clic pe acest meniu va apărea o listă și vom vedea în ce etichetă se află e-mailul nostru. Pentru a-l muta va trebui pur și simplu să debifați opțiunea inițială și să marchem unde vrem să mutăm mesajul.

¿Puteți ascunde sau afișa etichetele de meniu?

Dacă doriți să ascundeți unele etichete din Gmail, va trebui să deschideți tava de pornire și să mergeți la setări din dreapta. Aici va trebui să mergeți la secțiunea de etichete care se află chiar lângă general. Dacă te uiți cu atenție, va apărea o listă cu toate etichetele pe care le-ai creat în profilul tău, chiar lângă numele fiecăruia vom vedea opțiunea de ascunde.

¿Câte etichete pot fi create în Gmail?

În Gmail puteți crea câte etichete doriți, în prezent nu există un număr maxim de etichete a face. Pentru aceasta puteți face tot felul de etichete pentru a vă grupa diferitele subiecte.

¿Cum pot crea un folder în căsuța mea de e-mail Gmail??

În Gmail nu puteți crea un dosar ca atare, dar puteți crea subetichete în cadrul etichetelor. Astfel le poți folosi ca și cum ar fi un folder și faceți câte subetichete doriți.

Pentru a crea aceste etichete trebuie să puneți mouse-ul peste o etichetă și să faceți clic pe create sub tag.

¿Filtrele pot fi adăugate în dosare și e-mailuri?

Pentru creați filtre în gmail, va trebui să folosești bara de căutare, la început poți scrie orice nume. Când scrieți o căutare veți vedea că sub rezultate există o opțiune de a crea filtre.

făcând clic putem configura filtrul și marcați-l pentru a se aplica numai pe anumite etichete. Cu acest fapt poți folosi filtrul în orice moment când folosești motorul de căutare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here