Cum să setez computerul meu cu Windows 10 ca ceas cu alarmă? - Cu și fără aplicații

Telefoanele sunt computere mici pe care le purtăm în buzunar și, la rândul lor, funcționează ca ceas și ceas cu alarmă. Cu toate acestea, computerul nostru desktop sau laptop poate îndeplini și sarcina de a ne trezi în fiecare dimineață sau de a ne aminti de sarcinile pe care trebuie să le facem, la fel ca dispozitivul nostru mobil, cu sau fără aplicații suplimentare, așa că de data aceasta vă vom învăța cum să faceți utilizați computerul cu Windows 10 ca ceas cu alarmă, Sa mergem acolo.

Index()
 1. Care sunt metodele pe care le puteți folosi pentru a seta o alarmă pe computer?
  1. Din bara de căutare
  2. Cu linia de comandă
 2. Cum să personalizați sunetul alarmei după ce ați setat-o?
 3. Ce ar trebui să faceți pentru a utiliza playerul VLC ca ceas cu alarmă?
 4. Care este cea mai bună aplicație descărcabilă pe care o puteți folosi pentru a seta o alarmă de trezire?

Care sunt metodele pe care le puteți folosi pentru a seta o alarmă pe computer?

Există mai multe metode simple pe care le puteți folosi setați o alarmă pe computer, într-un mod simplu, rapid și direct sau într-un mod mai analog, dar mai precis. La fel, mai târziu vom vedea cum să schimbăm melodia pe care o va folosi alarma, dar mai întâi, alegeți una dintre metodele de mai jos pentru a configura o alarmă pe computerul dvs.

Din bara de căutare

 1. Copiați și inserați 'Alarme și ceas sau scrieți-l direct în bara de căutare, în cazul în care nu îl puteți vedea, faceți clic dreapta pe bara de activități și accesați 'Căutare' apoi alegeți una dintre cele 2 opțiuni pentru afișează o bară de căutare sau o pictogramă (De asemenea, puteți personaliza și schimba culoarea barei de activități)
 2. După ce căutarea este finalizată, faceți clic pe pictograma cu același nume 
 3. Când intrați în aplicație, utilizați butonul cu trei linii orizontale din colțul din dreapta sus și selectați 'Alarmă'
 4. În această filă nouă puteți folosi butonul „Adăugați o alarmă” pentru a configura una nouă sau, dacă există una, o puteți selecta editați ora programului dvs, în cazul în care doriți să adăugați un memento, dar există posibilitatea că nu sunteți acasă pentru a face sarcina pe care ți-o spune alarma, atunci poți folosi programatorul de activități din Windows pentru a face sarcina în locul tău.

Cu linia de comandă

Dacă sunteți un utilizator mai sofisticat, care nu deranjează să folosească o metodă mai analogică, cu siguranță veți fi interesat să învățați cum să o faceți din linia de comandă, pentru aceasta ceea ce trebuie să faceți este:

 1. Accesați bara de căutare Windows și tastați 'cmd' apoi faceți clic dreapta pe pictograma cu același nume și selectați 'Run ca administrator' există și alte modalități de a deschide terminalul Windows
 2. Odată intrat în program, adăugați următoarea comandă 'explorer.exe shell:AppsfolderMicrosoft.WindowsAlarms_8wekyb3d8bbwe!App' și apăsați Enter
 3. Aceasta va deschide meniul de setări de alarmă, accesați „Adăugați o nouă alarmă” și setați ora exactă, zilele în care doriți să o activați și dacă va fi PM sau AM
 4. După aceasta, selectați „Salvare” și asigurați-vă că înainte de a ieși din program caseta „Activat” este în partea dreaptă, altfel alarma nu va suna.

Cum să personalizați sunetul alarmei după ce ați setat-o?

Pe lângă personalizarea orei exacte, alarma va suna și setați zilele de alarmă în Windows 10, De asemenea, puteți selecta un alt sunet pentru alarmă, cu ajutorul căruia puteți distinge mai multe dintre acestea într-o zi fără a fi nevoie să vă uitați la notificare sau pur și simplu să modificați rutina, pentru a face acest lucru trebuie să:

 1. Accesați bara de căutare Windows și tastați „Alarme și ceas” 
 2. Odată intrat în aplicație, creați o nouă alarmă urmând pașii de mai sus sau selectați una existentă personalizați sunetul ceasului deșteptător
 3. Când vă aflați în panoul de configurare, selectați o nouă opțiune în interiorul barei de sunet, este cea care este prima sub zile și are o pictogramă de notă muzicală în stânga, aceasta este utilă atunci când dormi cu un fel de căști wireless și ai nevoie de un ton subtil.

După ce ați terminat de selectat noul sunet de alarmă, faceți clic pe Salvați și amintiți-vă că caseta „activată” trebuie să fie în partea dreaptă pentru ca aceasta să sune.

Ce ar trebui să faceți pentru a utiliza playerul VLC ca ceas cu alarmă?

La utilizați VLC player ca alarmă Vom folosi programatorul de sarcini Windows 10, pentru asta trebuie să ai niște difuzoare sau căști cu care să auzi alarma când o programezi, deoarece va funcționa doar cu audio, la fel trebuie să ai o melodie descărcată pe computer. pe care vrei să-l folosești ca ton, după ce ai asta trebuie să:

 1. Deschideți bara de căutare și tastați „Programator de activități”
 2. Acolo, accesați secțiunea „Acțiune” și alegeți „Creare sarcină” și, în panoul general, alegeți „Rulați dacă utilizatorul este conectat sau nu”, apoi accesați „Acțiuni” și selectați „Nou” ' acolo găsiți calea locației melodiei pe care doriți să o utilizați ca ton de apel
 3. Odată găsit, selectați „Porniți un program” în partea de sus și apoi apăsați pe accept
 4. Apoi, în meniul general, apăsați „Declanșatoare” și alegeți cât de des doriți să rulați alarma (zilnic, anumite zile și ora din zi)
 5. Odată terminat, acceptați atât în ​​meniul 'Triggers' cât și în meniul general, când timpul indicat este împlinit, melodia va fi redată ca alarmă.

Care este cea mai bună aplicație descărcabilă pe care o puteți folosi pentru a seta o alarmă de trezire?

Dacă nu vrei utilizați ceasul cu alarmă Windows puteți folosi Free Alarm Clock, un program gratuit care vă va acoperi toate nevoile de alarmă, puteți adăuga orice melodie pe care doriți să o utilizați ca ton de apel pentru ceasul deșteptător și să configurați câte rutine doriți, vă permite, de asemenea, să adăugați linii de text pentru a funcționa ca mementouri în timp ce utilizați computerul, în sfârșit, vă permite să vă clasificați toate alarmele. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here