Cum să îmi configurez dispozitivul Android dacă sunt surd? - Aplicatii Google

Există diferite aplicații pentru utilizatorii surzi pentru a-și folosi dispozitivele Android. Astfel, se îmbunătățește interacțiunea mobilă prin transcrieri instantanee sau îmbunătățire a sunetului. Din acest motiv, este important să știu cum să-mi configurez dispozitivul Android dacă sunt surd?? prin aplicațiile Google.

Index()
  1. Ce beneficii oferă Google utilizatorilor care suferă de pierdere a auzului??
  2. Ce cerințe ar trebui să aibă dispozitivul dvs. Android pentru a-l adapta unei persoane surde?
  3. Ce aplicații oferă Google pentru persoanele surde?
    1. transcriere instantanee
    2. Amplificator de sunet
    3. Configurați aplicația
  4. Cum să vă ajustați telefonul Android cu Google Apps dacă suferiți de surditate?

Ce beneficii oferă Google utilizatorilor care suferă de pierdere a auzului??

Unul dintre beneficiile pe care Google le oferă utilizatorilor care suferă de pierdere a auzului este înlocuirea notificări sonore prin notificări automate de tip vizual în Android. Chiar și dispozitivele „Chromebooks” au mai multă culoare în cursoare și este posibil să adăugați subtitrări la diferite instrumente, cum ar fi Google Slides și Google Meet.

De asemenea, Google are o opțiune de transmisie în direct sau „Releu live” pentru a oferi o mai mare accesibilitate utilizatorilor surzi atunci când își folosesc telefonul Android. În acest fel, este posibil să apelați o altă persoană și stabiliți o conversație prin texte, în timp ce cealaltă persoană va putea folosi Asistentul Google pentru a asculta textul.

Ce cerințe ar trebui să aibă dispozitivul dvs. Android pentru a-l adapta unei persoane surde?

sunt cateva cerințele pe care trebuie să le aibă dispozitivul dvs. Android pentru a-l adapta unei persoane surde. Este esențial să aveți o conexiune la internet constantă dacă veți folosi aplicația „Instant Transcription” deoarece Google recunoaște sunetele în timp real.

În plus, este necesar ca dispozitivul dvs. Android să aibă căști, deoarece instrumentul „Amplificator de sunet” funcționează numai atunci când conectați acest accesoriu. La fel, este recomandat ca mobilul dumneavoastră să aibă sistemul de operare actualizat pentru a putea aplicați ajustări și schimbați modelul în funcție de locul în care se află utilizatorul.

Ce aplicații oferă Google pentru persoanele surde?

Google oferă două instrumente pentru utilizatorii care sunt surzi sau au probleme cu auzul corect. Acesta este cazul 'Instant Transcription', o aplicație creată pentru a converti vocea în text și pentru a o afișa pe ecran. Prin urmare îmbunătățește procesul de comunicare.

O altă aplicație creată de Google pentru utilizatorii cu probleme de auz este 'Sound Amplifier'. Aceasta este o aplicație care îmbunătățește sunetele care apar în mediu de utilizator. În acest fel, sunetele slabe capătă o putere mai mare și pot fi configurate pentru fiecare ureche din setările aplicației.

transcriere instantanee

„Instant Transcript” este o aplicație furnizată de Google în scopul de a convertiți vorbirea în text de pe dispozitivele mobile Android. Puteți descărca această aplicație din Magazinul Google Play, care a fost concepută pentru a îmbunătăți comunicarea între persoanele care au probleme cu auzul.

După ce instalați „Instant Transcription” pe dispozitivul dvs. mobil, veți vedea că puteți seta limba, modificați setările pentru a crește sau a micșora dimensiunea textului, imprimați ceea ce este tastat de la tastatură pe ecran și chiar inversați culorile.

De asemenea, puteți gestiona istoricul transcrierii pentru a putea salva toate conversațiile. În cazul în care dezactivați acest istoric, puteți șterge tot ce stochează Google sau puteți aștepta 24 de ore pentru ca istoricul să fie șters automat.

Amplificator de sunet

Există o altă aplicație numită „Amplificator de sunet” pe care o puteți descărca gratuit din Magazinul Google Play. Acest instrument vă permite să gestionați diverse opțiuni legate de zgomot în funcție de mediu, de calitatea sunetului si volumul. În plus, „Amplificator de sunet” vă permite să adaptați setările de sunet pentru fiecare ureche.

După ce descărcați „Amplificatorul de sunet” pe dispozitivul dvs. Android, puteți defini o setare din setările telefonului sau direct cu interfața aplicației. Pentru a utiliza această aplicație trebuie conectați-vă căștile prin cablu sau prin Bluetooth.

Configurați aplicația

Când intrați în aplicația „Amplificator de sunet”, trebuie să activați „Accesibilitatea” și să configurați sunetul, zgomotul și sursa. „Sunet” vă permite să reduceți sau să amplificați sunetul și să aplicați ajustări pentru fiecare ureche. În timp ce opțiunea „Zgomot” este folosită pentru a defini un nivel ridicat, mediu sau scăzut. În cele din urmă, cu opțiunea 'Font' puteți setați locul unde este generat sunetul.

Este important să rețineți că aplicația „Amplificator de sunet” continuă să funcționeze în fundal după oprirea ecranului. Cu toate acestea, aplicația nu este compatibilă cu alte instrumente care necesită utilizați sunetul pe dispozitivul dvs. Din acest motiv, dacă se rulează o altă aplicație de acest stil, „Amplificatorul de sunet” se oprește.

Cum să vă ajustați telefonul Android cu Google Apps dacă suferiți de surditate?

Poate sa reglați telefonul Android cu Google Apps dacă suferiți de surditate. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația la alegere care se potrivește nevoilor dumneavoastră. După ce descărcați aplicația pe mobil, apăsați pe „Setări” și „Accesibilitate”. Acolo, veți vedea serviciile descărcate, așa că trebuie să mutați comutatorul pentru a activa fiecare aplicație.

În cazul ‘Amplificatorului de sunet’, este necesar activați notificările în timpul interacțiunii cu aplicarea și observarea datelor cu caracter personal. De asemenea, va trebui să aplicați setări pentru difuzoarele din stânga și din dreapta, să modificați volumul microfonului, să activați reducerea sunetului nedorit și să reglați intensitatea zgomotului.

Pentru a aplica setările în aplicația ‘Transcriere instantanee’ trebuie Selecteaza limba și apăsați pictograma roată pentru a crește contrastul ecranului, a modifica culorile, a modifica dimensiunea textului în funcție de gusturile dvs. precum și a activa sau dezactiva funcția de imprimare pe ecran.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here