Cum să setați „Vibes” în aplicația dvs. Tinder? - Mărește-ți potrivirile

Dacă te-ai săturat să nu întâlnești oameni pe internet cu aceleași interese, cea mai eficientă soluție este să creezi un profil pe site-ul Tinder, care îți spune cum să-l folosești și, cel mai bine, îți spune detaliile îmbunătățite. configuratie.cu despre 'vibes', Dacă nu știi ce înseamnă, hai să-ți spunem că este un sistem în care poți întâlni mai multe dintre acele persoane care împărtășesc aceleași gusturi.

Această nouă actualizare funcționează atunci când actualizați aplicația de pe dispozitiv, deoarece configurația dispozitivului depinde în principal de echipa de programatori la fel si intrebarile de 'vibes', nu necesita permisiuni specifice si functioneaza intr-un mod simplu prin sistemul sau de notificare, cum ar fi atunci cand anunta contactele noilor utilizatori, singurul lucru care se schimba este ca in aceasta clasă de evenimente trebuie să răspundeți la întrebări cu caracter personal.

Index()
 1. Care este durata aproximativă a „Viburilor” din chat-urile tale Tinder?
 2. Ce pași trebuie să urmați pentru a personaliza „Vibes” din contul dvs. Tinder?
  1. De pe iOS-ul tău
  2. cu Androidul tău
 3. Ce idei de întrebări poți pune pe contul tău Tinder pentru a-ți crește potrivirile??
 4. Cum să știi dacă noul tău „Vibes” a fost configurat corect în contul tău Tinder?

Care este durata aproximativă a „Viburilor” din chat-urile tale Tinder?

Funcționarea 'vibes-urilor' este legată de o anumită durată, ca să vă dau un exemplu, parcă ați amestecat poveștile WhatsApp și publicațiile de pe profilul de Facebook, deoarece acestea sunt vizibile pe profilul dvs. pt în jur de 72 de ore

Deși dacă din anumite motive nu ti-a placut raspunsul tau sau simți că conținutul său, în loc să-ți crești potrivirile pe pagină, nu trebuie să aștepți să treacă timpul, întrucât ai posibilitatea să-l elimini oricând singur și să aștepți ca evenimentul să fie din nou activat.

Ce pași trebuie să urmați pentru a personaliza „Vibes” din contul dvs. Tinder?

Chiar dacă ați decis să utilizați versiunea pentru computer, nu ar trebui să vă faceți griji despre cum personalizați „vibrațiile” contului dvs. Tinder trebuie doar să mergi la secțiunea de setări, ca atunci când încerci să configurezi limba contului tău. Dacă aveți un telefon mobil cu sistem Android sau iOS, nu vă faceți griji, vă vom arăta modalitatea practică de a-l realiza.

De pe iOS-ul tău

Această aplicație este disponibilă pentru aproape orice sistem de telefonie mobilă, inclusiv faimosul iPhone cu sistemul său iOS, dacă ați achiziționat recent unul și nu știți cum să o personalizați, vă oferim cele mai bune instrumente pentru aceasta, doar asigurați-vă că Faceți următorul:

 1. Pe telefonul mobil, căutați aplicația care este cel mai bine recunoscută după logo-ul de fundal roz cu flacăra albă în interior.
 2. În opțiunea de profil, puteți glisa și găsi opțiunea de setări.
 3. Când apare noua listă, accesați setările de descoperire.
 4. Setează întrebările după gusturile tale și atât.

cu Androidul tău

Unul dintre primele dispozitive pe care a fost testată această aplicație este pe sistemul de operare Android, motiv pentru care modul în care puteți setări de acces și setați preferințele în funcție de ceea ce doriți, vi se va cere, care se va reflecta apoi în profilul dvs. în timpul stabilit pentru 'vibes'.

Ce idei de întrebări poți pune pe contul tău Tinder pentru a-ți crește potrivirile??

Pentru a avea succes în orice aplicație de întâlniri, indiferent dacă este sau nu Tinder, cheia este de a conveni asupra subiectelor de interes pentru orice altă persoană, de aceea pentru a vă mări potrivirile cu această secțiune inovatoare puteți încerca întrebări legate de divertismentul dvs., dacă sunteți un fan al vizionarii de filme, încercați să răspundeți despre ele. Pe lângă artă, există o mulțime de date care pot fi deduse din răspunsurile tale și poate că va crește posibilitățile.

Puteți vedea chiar ce a provocat cel mai mare interes în rândul oamenilor, inclusiv unul dintre sectoarele în care, indiferent de limbă, este mai probabil să coincidă este prin muzică, mare parte a populației care utilizează aplicația este de obicei interesată de ea, așa că puteți întâlni mai multe întâlniri dacă au această zonă în comun.

Cum să știi dacă noul tău „Vibes” a fost configurat corect în contul tău Tinder?

Cel mai bun lucru este că configurațiile acestei aplicații au fost salvate în momentul în care ați făcut modificarea și trimiterea răspunsurilor dvs. privind preferințele. Cu toate acestea, îl veți putea vedea când începe următorul eveniment 'Vibes' și veți putea vedea dacă întrebările au fost modificate sau dacă mai apar ca înainte, ar fi o idee bună să reveniți la setări și rulați din nou întreaga procedură.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here