Cum să configurați „Ecranul de reguli” pe Discord? - optiune noua

Chiar dacă folosești Discord doar pentru a discuta cu prietenii tăi sau ești un creator de conținut cu o comunitate, au un server al acestei platforme Ajută foarte mult să te conectezi cu oameni care au aceleași interese.

Este o aplicație util în special pentru streameri, deoarece acolo pot notifica când sunt live pe Twitch și pot fi conștienți de adepții lor; face anunţuri sau creează dinamică între ele.

Index()
  1. Cum se creează un ecran de reguli pe Discord?
  2. Care este modalitatea de a adăuga regulile pe un ecran de discord?
  3. Cum să editați setările de afișare a regulilor pe serverul dvs?
  4. Cum să creezi un bot în discord pentru a aplica regulile urmăritorilor tăi?
  5. Ce trebuie să faceți pentru a adăuga reguli la un bot Discord?

Cum se creează un ecran de reguli pe Discord?

Într-una dintre ultimele sale actualizări, Discord a adăugat o opțiune pentru a putea stipula o serie de reguli care trebuie acceptate înainte de a accesa un server. În cazul în care nu sunteți familiarizat cu această nouă funcție, o puteți vedea din meniul de setări server, în zona 'Comunitate'.

Dacă nu ați intrat niciodată în această parte a serverului dvs., va trebui să faceți clic pe butonul de pornire și să citiți pașii pe care trebuie să îi urmați. Este simplu, trebuie să ai un e-mail verificat pe Discord, selectați un canal de reguli și un canal pentru actualizările comunității dvs.

După ce faceți aceste mici configurații, împreună cu altele pe care le veți vedea mai târziu, veți obține multe altele opțiunile meniului comunității. Creați ecranul cu reguli unde scrie „Evaluare membri”.

Care este modalitatea de a adăuga regulile pe un ecran de discord?

Sub „Selectarea membrilor” din setările serverului, selectați butonul „Configurați screeningul membrilor”. Acesta este un fel de filtru pentru persoanele care vor intra pe serverul tău. A accesa, trebuie să îndeplinească anumite cerințe, cum să obțineți verificarea e-mailului.

Setările de moderare sunt partea în care te duci stabiliți nivelul de restricție că oamenii vor trebui să intre pe serverul tău. Nivelul minim este să aveți e-mailul verificat, iar maximul este să vă verificați contul cu numărul de telefon.

În caseta de descriere, pune un mesaj de bun venit și o mică explicație a regulilor serverului. Apoi, unde scrie setați regulile serverului, faceți clic pe Start. Aici va apărea o fereastră în care vei pune regulile pe care trebuie să le respecte membrii serverului tău.

Dacă faceți clic pe butonul „Previzualizare”, Discord vă va afișa ce vor vedea utilizatorii noi lasa-i sa intre. Va apărea lista cu regulile pe care tocmai le-ați creat și un eșantion de toate emoji-urile sau emoticoanele personalizate de pe serverul dvs.

Cum să editați setările de afișare a regulilor pe serverul dvs?

Ecranul regulilor este posibil configurați și actualizați în orice moment zaruri. Este foarte util să creați și să acordați roluri altor utilizatori de încredere, astfel încât aceștia să aibă permisiunea de a face modificări pentru dvs.

De asemenea, se recomandă crearea unui canal show dedicat doar standardelor, astfel încât să poată fi văzute de toți membrii ori de câte ori este necesar.

Cum să creezi un bot în discord pentru a aplica regulile urmăritorilor tăi?

Un bot este un utilizator non-uman care se ocupa de sarcini specifice privind administrarea serverelor. Pot fi roboți muzicali, roboți de moderare, roboți publicitari, roboți de alertă. Le puteți atribui un rol și adăugați câte aveți nevoie.

Printre cele mai utile este Carl-bot. pentru care este programat face mai mult de o treabă. El vă poate ajuta cu istoricul mesajelor, atribuirea rolurilor, crearea canalului, moderarea strictă, comenzile, gestionarea utilizatorilor și mesajele de bun venit.

Fiecare bot este configurat diferit, în funcţie de abilităţile şi limitările lor, stipulate de dezvoltatori, așa că este treaba ta să găsești unul care să se potrivească nevoilor tale.

Ce trebuie să faceți pentru a adăuga reguli la un bot Discord?

Primul, invitați botul pe serverul dvs. Apoi, de pe site-ul botului, îl puteți configura pentru a interzice persoanele care încalcă regulile. Un exemplu este setarea cuvintelor interzise care vor fi cenzurate automat sau a unui detector de conținut neadecvat, care este deja inclus în Discord.

În mod similar puteți adăuga comenzi la bot, una foarte utilă este ¡rules, care trimite un mesaj cu regulile serverului utilizatorului care l-a solicitat. De asemenea, este posibil ca botul să facă un anunț general care să conțină regulile la fiecare anumită perioadă de timp.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here