Cum să setați confidențialitatea și să blocați sau să eliminați cu ușurință partajarea pe Facebook

După cum știți, prin diferitele rețele sociale este posibil să partajăm publicații sau orice tip de informații pe care le avem în posesia noastră. Din acest motiv este necesar să folosim acele opțiuni de securitate care ne permit să evităm partajarea cu persoane necunoscute. Din fericire, unele platforme înțeleg acest pericol și pun la dispoziție utilizatorilor mecanisme pentru a face acest lucru și apoi vă vom spune cum poți configura confidențialitatea și bloca sau elimina opțiunea de distribuire pe Facebook.

Cum să setați confidențialitatea și să blocați sau să eliminați cu ușurință partajarea pe Facebook
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cea mai populară rețea socială din lume nu poate ignora faptul că securitatea și confidențialitatea conturilor noastre sunt foarte importante. În cazul în care utilizatorii nu doresc ca unele date să fie expuse oricui care are acces la rețea și să ascundă, de exemplu, numărul de telefon. Și Facebook a luat câteva măsuri pentru ca securitatea informațiilor tale să fie partajată doar dacă vrei.

Dar o altă problemă foarte frecventă care se întâmplă atunci când folosim aplicații de mesagerie sau rețelele sociale este că nu știm să folosim diferitele lor funcții. Dar nu ar trebui să vă mai faceți griji în legătură cu acest lucru, deoarece în articolul următor vă vom oferi tot ajutorul de care aveți nevoie pentru a putea configurați confidențialitatea și blocați sau eliminați opțiunea de distribuire pe Facebook într-un mod foarte simplu.

Index()
  1. Trebuie să blocați opțiunea de partajare pe Facebook
  2. Pași pentru a elimina sau a bloca opțiunea de distribuire pe Facebook

Trebuie să blocați opțiunea de partajare pe Facebook

Orice opțiuni pe care le puteți utiliza astfel încât atât informațiile dvs. personale, cât și acelea publicațiile pe care le încărcați în rețea sunt protejate nu va doare. Deși în trecut Facebook lăsa foarte mult de dorit când vine vorba de confidențialitate. Astăzi putem vedea că oferă opțiuni ideale, astfel încât să fim puțin mai liniștiți cu ceea ce încărcăm pe platformă.

Deoarece dacă facem o publicație și opțiunea „Partajare” nu este afișată în ea, va fi imposibil să se întâmple asta. Deoarece, deși este adevărat că oamenii sunt prietenii noștri, nu știm cine pot fi prietenii lor. Pe care nu trebuie neapărat să-l cunoaștem deci acest tip de opțiuni de confidențialitate trebuie puse în practică.

Pași pentru a elimina sau a bloca opțiunea de distribuire pe Facebook

Deci pentru a blocați sau eliminați opțiunea de distribuire pe Facebook într-un mod foarte simplu va fi necesar să intri mai întâi în rețeaua de socializare. Puteți face acest lucru de pe dispozitivul dvs. mobil și nu va conta ce versiune de Facebook ați instalat sau dacă doriți să aveți două conturi Facebook pornite în același timp.

Odată ce v-ați autentificat și vă aflați în profilul dvs. Facebook, veți selecta opțiunea „Conturi” pentru a afișa un meniu de opțiuni și din care veți selecta „Setări”. Veți fi dus la o nouă fereastră și în ea veți merge la secțiunea “Verificare configurație de securitate” și introduceți opțiunea „Cine poate vedea ceea ce distribuiți”.

În această secțiune veți avea acces la toate opțiunile disponibile pentru a acorda sau nu permisiuni acelor persoane care vă vizitează profilul și vă pot vedea publicațiile. Dar va fi și posibil să indicați cine poate redirecționa toate postările pe care le încărcați pe Facebook. În plus, domeniul de aplicare merge puțin mai departe și chiar veți putea acorda permisiunea acelor persoane care pot sau nu văd profilul dvs.

Este o secțiune foarte interesantă pe care Facebook a inclus-o în politicile sale de confidențialitate și gama de acțiuni este de așa natură poate fi aplicat postărilor vechi. În acest mod simplu, veți putea împiedica apariția butonului de distribuire prietenilor dvs. și aceștia nu îl pot folosi pentru a-l partaja prietenilor lor, deși îl veți putea vedea pe peretele dvs.

Aceasta se încheie acest articol în care am putut să vă arătăm o opțiune de confidențialitate foarte eficientă și ușor de utilizat. Și în pași simpli ai învățat să faci configurați și blocați sau eliminați opțiunea de distribuire pe Facebook.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here