Cum să vă configurați listele în feedul dvs. Twitter pe iPhone sau Android?

Listele Twitter sunt o opțiune disponibilă pentru adepții rețelei sociale, dar puțini știu despre ele și cum să le folosească în mod corespunzător. Acum că popularitatea este în continuă creștere, există mai mulți utilizatori care sunt interesați să afle cum să personalizați și să introduceți cele mai bune liste de Twitter.

Index()
 1. Ce tipuri de liste există pe Twitter și cum să le folosești?
 2. Cum să definiți o listă Twitter ca „privată” sau „publică”?
 3. Cum să creați și să vă personalizați listele pe Twitter?
  1. De pe site-ul Twitter
  2. cu dispozitive mobile
 4. Ce puteți face pentru a vedea pe ce liste Twitter vă aflați?
 5. Cum părăsiți listele de Twitter pe care vă aflați??

Ce tipuri de liste există pe Twitter și cum să le folosești?

Această metodă a rețelei de socializare Twitter cu listele sale, este astfel încât utilizatorul să își poată crea, în funcție de interesele sale, o copertă cu anumite conturi specifice. Există câteva tipuri de liste, inclusiv private si publice, dar este oricare dintre cele două menționate, puteți include profiluri sau conturi ale acelor persoane pe care nu le urmăriți, precum și ale celor pe care îi urmăriți.

Nu vă faceți griji dacă sunteți interesat de conținutul unui anumit utilizator, dar nu doriți să-l urmăriți, folosind liste de Twitter puteți adaugă-l fără a-l urma. Precizăm că, dacă decizi să adaugi pe cineva în afara de a fi follower, nu vei avea acel conținut în feed, ci va apărea doar în lista în care l-ai integrat.

Cum să definiți o listă Twitter ca „privată” sau „publică”?

A afla despre listele publice Twitter este la fel de simplu ca etichetarea multor utilizatori într-o postare, este doar atât orice utilizator care întreabă profilul dvs, găsiți listele create de dvs., precum și persoanele pe care le-ați ales să le aparțină. Acei utilizatori pe care i-ați selectat pentru a fi pe listele dvs. vor primi o notificare de la Twitter care îi anunță că vor apărea pe lista dvs. publică, precum și numele acesteia.

Ceilalți utilizatori care dau peste lista dvs. publică și vor să o urmărească, o vor putea face fără nicio problemă și dacă nu vor, o pot părăsi. În ceea ce privește tipul privat, niciun cont nu va primi notificare că a fost adăugat la lista pe care ați creat-o și doar dvs. veți fi cel care le puteți vedea.

Cum să creați și să vă personalizați listele pe Twitter?

Există câteva proceduri pentru a crea și personaliza liste Twitter pe care orice utilizator al platformei le va putea folosi, indiferent dacă provin din web sau mobil.

De pe site-ul Twitter

 • Accesați motorul de căutare de încredere și conectați-vă cu twitter, odată ce ați făcut-o, ar trebui să căutați printre opțiunile din partea stângă a platformei, secțiunea Liste.
 • La selectarea acestuia vor apărea cele pe care le-ați creat, precum și posibilitatea de a avea una nouă, pentru a doua opțiune trebuie să faceți clic pe butonul pentru a crea o listă.
 • În continuare, va afișa ferestre noi cu cerințele pentru a crea lista, dacă dați clic pe pictograma camerei, puteți alege să plasați o imagine și un antet în listă.
 • În celelalte opțiuni, veți selecta descrierea și numele pe care noua listă îl va avea, puteți alege și tipul public sau privat.
 • Când datele principale sunt deja confirmate, continuați făcând clic pe Următorul, acum platforma va afișa doar o nouă fereastră cu două opțiuni: membri și a sugerat.
 • În primul veți găsi membri ai listei, în partea dreaptă a conturilor apare opțiunea de ștergere (dacă doriți mai târziu).
 • Pentru a doua opțiune sugerată, puteți căuta conturile pe care doriți să le adăugați sau Twitter va afișa imediat conturi cu conținut similar cu al dvs. sau despre care crede că ar putea fi de interes.

Există o altă modalitate de a adăuga sau elimina utilizatori din listele tale și este pur și simplu prin introducerea în profilul persoanei, selectând cele trei puncte și făcând clic Adăugați/eliminați din liste. Pe de altă parte, atunci când căutați toate listele create, veți observa o pictogramă clip, a cărei funcție este de a repara listele astfel încât acestea să apară întotdeauna primele.

cu dispozitive mobile

 • Odată autentificat în Twitter, localizați secțiunea Liste din meniul din stânga, odată selectate le veți putea vedea pe cele pe care le-ați creat deja și dacă doriți să faceți una nouă, trebuie doar să faceți clic pe butonul care apare în partea dreaptă jos.
 • Va apărea automat un ecran în care veți adăuga avatarul, antetul, numele și descrierea noii liste, precum și dacă aceasta va fi publică sau privată.
 • În acest moment, modul mobil nu vă va oferi un nou fila pentru a adăuga conturi, dar trebuie sa le cauti pe fiecare si sa le integrezi direct din profilul respectiv.
 • După ce ai ales utilizatorii care vor intra pe noua ta listă, vei vedea că de fiecare dată când o vei căuta (ca și restul listelor anterioare) va apărea pictograma clip pentru a le remedia.

Pentru utilizatorii de Twitter cu telefoane mobile iPhone, aceștia au un mic avantaj care este configurarea listei la feed. Adică, în secțiunea de liste vor vedea pictograma pin și atunci când selectează lista fixată, aceasta va apărea într-o nouă bară de sus pe pagina principală, indicând listele pe care le aveți, precum și cele din care faceți parte.

Ce puteți face pentru a vedea pe ce liste Twitter vă aflați?

Pentru a ști dacă suntem pe listele Twitter ale altor utilizatori, modalitatea de a confirma aceasta va fi că lista la care am fost adăugați este publică, deoarece aceeași platformă ne va trimite o notificare avertizându-ne despre integrarea contului nostru în listă. Dacă este unul privat, nu vom ști cărora le aparținem. Pentru acei oameni care doresc să știe din care liste aparțin, pot folosi instrumente sau aplicații cele externe care se ocupă de expunerea numărului de liste din care au fost incluse.

Cum părăsiți listele de Twitter pe care vă aflați??

Din păcate, nu există o modalitate rapidă de a ieși dintr-o listă străină din care nu vrem să aparținem, dar există o anumită procedură care poate dura câteva minute. Problema este blocarea proprietarului listei și apoi deblocarea acesteia, așa vei fi liber să nu aparține listei lor. De asemenea, puteți elimina reacțiile din profilul dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here