Cum să setați „Mute” pe canalele dvs. Discord creând roluri? - Ghid simplu

Astăzi nu ne putem îndoi de asta Discord a devenit un mare concurent pentru multe aplicații de chat și comunicații audio, deoarece această platformă are un număr mare de utilizatori care creează zilnic conturi Discord pentru a conversa prin Voce . Cu toate acestea, creatorii săi au conceput instrumente foarte utile, cum ar fi roluri sau permisiuni astfel încât fiecare jucător să-l poată configura pe computerul său și să împiedice alți jucători să-l împiedice să se bucure de acest program în liniște și cu liniștea dorită. Având în vedere acest lucru, în acest articol vom arăta modul corect de a seta sunetul pe aceste canale, prin roluri, deci continuă să citești.

Index()
 1. Cum să dezactivați sunetul unei persoane de pe serverul dvs?
 2. Care este modalitatea de a crea roluri în Discord?
 3. Cum să configurați un rol de sunet pentru a dezactiva sunetul unui utilizator pe Discord?
  1. Configurați rolul în canalele vocale
 4. Ce acțiuni nu va putea face cineva pe Discord??
 5. Cum să creați un bot care reduce la tăcere spammerii de pe serverul dvs?

Cum să dezactivați sunetul unei persoane de pe serverul dvs?

În prezent, platforma de internet ne permite să găsim diferite instrumente pentru ceea ce dorim să facem, până când știm cum funcționează Discord și principalele sale caracteristici. Puteți ști și cum a tace o persoană pe acest server, pentru aceasta puteți urma acești pași simpli:

 • Faceți clic dreapta pe numele de utilizator și bifați caseta care spune „Tăcere” în caseta de meniu, în acest fel, atâta timp cât nu anulați această acțiune, utilizatorul va rămâne complet tăcut.
 • Puteți selecta utilizatorul dvs lista de membri ai canalului iar apoi poți să dai clic dreapta pe numele lor și să alegi astfel opțiunea de mute situată în meniu.
 • Pe de altă parte, dacă a canal complet pare inadecvat, atunci puteți opri întregul canal, pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe numele canalului și selectați opțiunea „Suprima canalul” acolo puteți alege dacă doriți să îl opriți pentru câteva minute, o oră, 24 de ore sau până când porniți din nou computerul.

Care este modalitatea de a crea roluri în Discord?

 • Intră în aplicația Discord, dacă tot nu o ai pe computer, poți descărca aplicația pe computer site oficial apoi, odată ce îl aveți, conectați-vă la contul dvs.
 • Trebuie să faceți clic pe pictograma serverului dvs. unde doriți să creați rolul și apoi lângă numele serverului puteți găsi un sageata in jos Trebuie să-l selectați și va fi afișată în continuare o casetă de meniu cu multe opțiuni.
 • În continuare, trebuie să faci un clip pe secțiunea din opțiunea de 'Setări server' Și mai târziu în „Aplicarea rolurilor”.
 • Apoi, pe simbolul + de lângă acțiunea rol, faceți clic pe el și acolo veți vedea rolurile pe care le-ați creat, atunci trebuie să adăugați un nume și o culoare rolului pe care urmează să-l creați, dar rețineți că există multe combinații de permisiuni și că trebuie să selectați permisiunea pe care doriți să o adăugați rolului.

În cele din urmă, trebuie să salvați modificările pe care le-ați făcut. Pentru aceasta apăsați pe opțiunea 'Salvare modificări' și în acest fel veți putea să creați rolurile dorite și vedeți-le în secțiune numite roluri. Le poți vedea și pe niveluri și ar trebui să știi despre nivelul ierarhiei rolurilor, este că culoarea fiecăruia dintre ele va fi cea din jurul fotografiei de profil a utilizatorului.

Cum să configurați un rol de sunet pentru a dezactiva sunetul unui utilizator pe Discord?

Odată ce am creat aceste roluri, al doilea cel mai important pas este configurarea lor, din moment ce acest lucru ne permite să îmbunătățim experiența pe această platformă și delegați diferite funcții de permisiuni ale canalelor oricărui server, pentru a avea totul perfect controlat atunci când nu sunteți activ în contul personal, înainte de aceasta, urmați acești pași simpli pentru a avea o configurație perfectă a rolului:

Configurați rolul în canalele vocale

Configurarea rolurilor în canalele vocale este extrem de simplu și nu contează dacă sunt text sau voce, urmați acești pași:

 • Selectează canal ale cărui setări doriți să le gestionați și faceți clic pe simbolul situat lângă numele său.
 • Apoi va apărea o casetă meniul de setări a canalului vocal și apoi trebuie să faceți clic pe fila de permisiuni.
 • Odată ajuns acolo, poți face configurarea canalului vocal utilizatorului pe care îl aveți, puteți adăuga și roluri, astfel încât aceștia să poată gestiona permisiunile canalului dacă doriți.

În sfârșit, cu acești pași simpli, va fi posibil pentru dvs personalizați sau configurați canalele vocale specifice având în vedere permisiunile de care dispune utilizatorul.

Ce acțiuni nu va putea face cineva pe Discord??

Politica de confidențialitate a Discord a fost creată cu scopul ca utilizatorii săi să poată folosi instrumentele acelei platforme în mod liber, dar într-un mod mod sigur și având grijă de intimitate a datelor dumneavoastră personale. Având în vedere acest lucru și datorită cantității de utilizatorii care continuă să se apropie și instalați Discord pe diferitele lor dispozitive, există posibilitatea de a putea configura opțiunea silent mute pentru a preveni pe cineva să perturbe liniștea altor utilizatori.

De aceea, orice utilizator pe care l-ați dezactivat pe Discord nu va putea comunica cu tine în niciun caz până nu activați sunetul. Așa că poți fi sigur că nu o vei auzi atâta timp cât te decizi să taci.

Cum să creați un bot care reduce la tăcere spammerii de pe serverul dvs?

Momentan este important de mentionat ca putem gasi o serie de Boti variati, dintre cei care iti ofera cateva informatii pe subiecte de ajutor pentru a organiza cursuri, tombole si chiar cele care te ajuta sa dai muzica sau dezactivați sunetul altor spammeri pe serverul dvs.

Ținând cont de faptul că aceste software efectuați automat funcția dorită În cazul acestui chat online, utilizarea acestui tip de program este foarte frecventă astfel încât să poți crea un asistent care să te ajute să interacționezi cu alți utilizatori sau pentru o altă activitate pe care o dorești. Având în vedere acest lucru, există o modalitate prin care puteți găsi deja Boți creat anterior pe site-ul său oficial și descărcați-le pe computer pentru a vă bucura de instrumentele pe care Discord le oferă cu mai mult confort.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here