Cum să configurați Discord pentru a notifica Twitch Live - Tutorial

Dacă citești asta, este pentru că ar trebui să știi deja ce este Twitch și cum funcționează, dacă nu, te invităm să citești articolul nostru cu tot ce trebuie să știi despre platforma de streaming numărul unu in lume.

Index()
  1. Cum să vă conectați contul pe Twitch cu Discord?
  2. Care sunt principalele erori pentru care notificările nu ajung la urmăritorii tăi??
  3. Cum să faci Discord să-ți notifice urmăritorii despre live-ul tău pe Twitch?
  4. Cum să configurați Discord pentru a vă anunța adepții cu privire la actualizările dvs?
  5. Care este modalitatea de a activa modul Streamer în rolul tău Discord?

Cum să vă conectați contul pe Twitch cu Discord?

Pentru conectați-vă contul Twitch cu contul tău Discord și bucură-te de toate avantajele pe care le aduce asta, trebuie să mergi în stânga jos și să cauți pictograma unei nuci. Faceți clic pe el și se va deschide setările Discord. În interior, vei vedea o opțiune care spune „conexiuni”, alege-o pe cea care spune Twitch, introdu informațiile contului tău și gata. V-ați conectat deja contul Twitch cu Discord.

Care sunt principalele erori pentru care notificările nu ajung la urmăritorii tăi??

Cea mai frecventă greșeală prin care notificări de direct nu ajung la adepții tăi, este pentru că nu ai contul Twitch conectat la Discord. Este esențial să faceți acest lucru dacă doriți să construiți un brand pe Twitch și să fiți un streamer sau un influenț celebru.

A doua cea mai frecventă greșeală este că nu aveți un canal Discord cu a bot dedicat notificării pentru comunitatea ta când ești în direct. Acest lucru este important pentru ca comunitatea ta să nu rateze niciodată fluxurile tale, precum și să te scutească de bătaia de a o face manual.

De asemenea, este posibil să aveți deja un bot și un canal pentru a vă notifica direct, dar sunt configurat greșit. Continuați să citiți pentru că mai jos vă vom explica pas cu pas cum să rezolvați acest lucru.

Cum să faci Discord să-ți notifice urmăritorii despre live-ul tău pe Twitch?

Există diverse instrumente pentru îmbunătățirea sferei și calității a fluxului dvs, cum este cazul Nightbot. Dacă nu știi despre ce vorbim, aici explicăm ce este Nightbot și cum să-l configurezi.

Un alt instrument indispensabil pentru orice Streamer este folosirea Streamcord. Un bot care oferă un rol special pentru Streameri, vă va anunța când aceștia sunt live și vă va oferi opțiunea de a asculta streamurile direct pe Discord.

Cum să configurați Discord pentru a vă anunța adepții cu privire la actualizările dvs?

Pentru început, trebuie invita bot-ul pe serverul nostru Discordie. Vom folosi Streamcord ca exemplu, dar puteți folosi botul dorit. Odată ce botul este pe serverul nostru, vom crea un canal de text pentru ca acesta să facă anunțuri.

Du-te la nuca de lângă numele canal text pe care tocmai le-ați creat, selectați „permisiuni avansate” și începeți să configurați permisiunile necesare pentru ca botul să funcționeze corect.

Botul trebuie să aibă control deplin asupra canalului pentru a putea eticheta pe toată lumea și astfel nimeni să nu rateze anunțul directului tău. De asemenea, nu uitați să limitați permisiunile de canal pentru ceilalți membri ai serverului, iar aceștia pot citi doar mesaje. Acest lucru îi va împiedica să scrie pe canal și pe cineva să rateze anunțul botului.

Acum să mergem configurați ce va spune botul în mesaj. Dacă mergem la pagina oficială Streamcord și facem clic pe butonul care spune „Vizitați tabloul de bord” aceasta ne va duce la zona de configurare a botului.

Aici primul lucru este să selectați serverul pe care botul va face anunțurile. Vom fi redirecționați către o pagină care ne va oferi mai multe opțiuni, cea care ne interesează este cea care scrie 'Notificări'. În fila notificări Vom face clic pe butonul care spune „Adăugați o notificare”.

În interfață vom vedea opțiunea ‘Nume Streamer’, acolo vom pune numele Streamer-ului așa cum apare pe pagina Twitch, sau un link către canalul său. Lângă acea casetă este o listă cu toate canalele de pe serverul nostru, deci selectați canalul pe care l-ați creat special pentru notificări.

Este timpul să personalizați mesajul ce va trimite botul adepților noștri. Aici poți plasa ce vrei, dar pentru a-i da o notă profesională vom folosi câteva variante pe care ni le oferă Streamcord.

Pagina Streamcord în sine vă oferă aceste variante, așa că nu vă faceți griji. Deasupra casetei de mesaj există un link care vă duce la a lista de variante pe care le puteți folosi în mesajul dvs.

Varianta ‘{stream.title}' va adăuga automat titlul fluxului dvs. Twitch la mesaj. Varianta '{user.twitch_url}' va pune Link canalul Twitch în mesaj și varianta ‘{stream.joc}’ jocul sau categoria pe care o difuzați.

Un exemplu de mesaj ar putea fi: „Bună ziua tuturor!! { utilizator.name} redă în direct {stream.joc}, dați clic aici pentru a nu-l rata {user.twitch_url} {toată lumea}'. Nu uitați întotdeauna să puneți variabila ‘{toată lumea}’ în mesaj astfel încât toată lumea primește o notificare.

Care este modalitatea de a activa modul Streamer în rolul tău Discord?

În Discord, vom crea un rol pe care doar Streamerii sau Streamer-ul îl vor avea. La rândul nostru, trebuie să dăm permisiunea de administrator către botul care face reclamele și poziționează-l deasupra rolului Streamers.

Cea mai importantă parte este să aveți contul Twitch conectat la Discord, astfel încât botul să poată detecta când începeți un flux. Dacă sări peste acest pas, botul nu te va ține cont.

Revenim la Streamcord Dashboard menționat mai sus, intrăm în partea „rol live” și în prima casetă selectam rolul pe care l-am creat pentru streamere. A doua casetă este o opțiune suplimentară pentru a filtra cine va avea modul streamer.

În cele din urmă, dacă coborâm în pagină, vom vedea opțiunea ‘notificare rol live’. Dacă îl activăm, botul va trimite notificarea a fluxului tuturor oamenilor cu rolul de Streamer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here