Cum să vă conectați gamepadul Xiaomi folosind Bluetooth? - Conectați-l ușor

Gamepad-ul Xiaomi este unul dintre cele mai noi și cele mai bune comenzi de pe piață astăzi pentru a fi folosit cu televizorul sau telefonul mobil. Dacă ați achiziționat unul și nu știți cum să îl conectați, vă vom învăța cum să îl asociați folosind sistemul Bluetooth vine cu dispozitivul, este la fel de ușor ca și configurarea unei telecomenzi universale pentru televizor.

Index()
 1. Ce inconveniente puteți găsi la conectarea gamepad-ului Xiaomi prin Bluetooth?
 2. Cum să pregătești gamepadul Xiaomi pentru a se asocia cu un dispozitiv??
 3. Cum se conectează telecomanda Xiaomi la un televizor de aceeași marcă?
 4. Ce trebuie să faceți pentru a vă conecta controlerul Xiaomi prin Bluetooth la un televizor de altă marcă?
 5. Cum să deconectați controlerul Xiaomi de la un dispozitiv?
 6. De ce controlerul tău Xiaomi nu se poate conecta prin Bluetooth??

Ce inconveniente puteți găsi la conectarea gamepad-ului Xiaomi prin Bluetooth?

Acest gamepad de marca sa este o comandă care nu va crea multe probleme de conectare prin bluetooth. Cu toate acestea, există cazuri în care utilizatorii mărcii nu și-au putut conecta dispozitivul folosind un televizor Xiaomi sau o altă marcă.

Printre cele mai frecvente cazuri regăsim lipsa de compatibilitate cu dispozitivul receptor, adică cu televizorul care se folosește. Acest inconvenient apare de obicei atunci când se încearcă conectarea gamepad-ului la un Smart TV care nu este de aceeași marcă. Deci, înainte de a cumpăra telecomanda, ar trebui să știți dacă este compatibilă sau nu cu televizorul dvs. Un alt inconvenient ar putea fi un defect la control, dar aceasta problema ar fi deja din fabrica si s-ar rezolva doar prin schimbarea ei.

Cum să pregătești gamepadul Xiaomi pentru a se asocia cu un dispozitiv??

Pentru a vă pregăti gamepad-ul, tot ce trebuie să faceți este porniți dispozitivul și activați bluetooth înainte ca televizorul să înceapă să caute dispozitive Bluetooth cu care să se asocieze. Se poate întâmpla ca televizorul să nu detecteze dispozitivul dacă l-ați pornit după ce ați început căutarea pentru a asocia dispozitive Bluetooth. De asemenea, puteți utiliza dispozitivele Xiaomi ca repetitor WiFi.

Cum se conectează telecomanda Xiaomi la un televizor de aceeași marcă?

Asocierea gamepad-ului la un televizor de aceeași marcă este destul de simplă, deoarece acestea sunt dispozitive foarte compatibile pentru a fi creat de aceeași companie. Procesul de conectare este următorul:

 • Primul lucru este să pornești Smart TV-ul și odată ce interfața principală apare folosind controlul televizorului, vom accesa meniul de setări, care are o pictogramă roată.
 • În Setări, selectăm secțiunea Setări suplimentare și ne uităm unde scrie Comenzi și accesorii. În partea de sus a ecranului Comenzi și accesorii Vom vedea o opțiune Adăugați un accesoriu, faceți clic pe ea și televizorul va începe să urmărească dispozitivele Bluetooth pe care le găsește active în apropierea zonei dvs.
 • Pasul următor vom porni telecomanda și vom activa Bluetooth, astfel încât Smart TV-ul să o detecteze. Odată ce dispozitivul este detectat, va trebui doar să-l selectăm pe televizor, să apăsăm Link și nu va trebui decât să așteptați ca acesta să apară ca legat pentru a porni folosește-ți Xiaomi Gamepad pe Smart TV.

Ce trebuie să faceți pentru a vă conecta controlerul Xiaomi prin Bluetooth la un televizor de altă marcă?

Procesul de conectare a gamepad-ului la un televizor inteligent non-Xiaomi este exact același, ca toate televizoarele inteligente au sisteme destul de asemănătoare. Singurul lucru care ar putea varia puțin este locul în care se află setările și numele. Deci, puteți folosi procedura pentru a-l conecta la un televizor de aceeași marcă.

Prin urmare, va fi întotdeauna să introduceți setările, dispozitive bluetooth, adăugați sau asociați dispozitivul și conectați-l cu Smart TV.  Trebuie doar să fii foarte atent și să citești bine fiecare dintre pași.

Cum să deconectați controlerul Xiaomi de la un dispozitiv?

Deconectarea telecomenzii de la Smart TV este mult mai ușoară decât conectarea acesteia. De fapt, atât gamepad-ul Xiaomi, cât și alte dispozitive au în prezent funcția de se oprește automat când nu există activitate într-o anumită perioadă de timp. Deci, dacă folosiți controlerul și ați plecat să faceți ceva de mult timp și când vă întoarceți este deconectat, nu ar trebui să vă faceți griji pentru că controlul nu eșuează, doar s-a oprit din cauza nedetectarii activității.

Pe de altă parte, dacă ați început să vizionați un serial și doriți să opriți controlerul sau pur și simplu nu plănuiți să îl mai utilizați, îl puteți deconecta scufundarea butonului de pornire care are pictograma Xiaomi până când lumina de pe controler se stinge. De asemenea, îl puteți deconecta prin Setările TV, trebuie doar să faceți următorii pași:

 • Intră în secțiunea de setări Smart TV și în interiorul ei caută secțiunea de setări suplimentare și intră în ea.
 • În cadrul setărilor suplimentare vom vedea opțiunea Comenzi și accesorii, apăsăm pe ea și acolo ar trebui să apară gamepad-ul nostru ca accesoriu adăugat și că este legat.
 • Apăsăm pe gamepadul Xiaomi și va apărea o opțiune de a scoate accesoriul sau de a deconecta. Apăsăm pe deconectare și automat controlul va fi deconectat de la televizor, dar va continua să fie conectat la Smart TV.

O altă metodă care poate fi folosită este deconectarea gamepad-ului prin oprirea televizorului, deoarece prin nedetectarea unui emițător de semnal, telecomanda se deconectează automat deoarece interpretează că nu va mai fi folosit. O metodă similară funcționează pentru a deconecta Bluetooth de la controlerul PS4.

De ce controlerul tău Xiaomi nu se poate conecta prin Bluetooth??

Dacă gamepadul Xiaomi nu se poate conecta la Smart TV, fie că este Xiaomi sau o altă marcă, poate fi din cauza unei probleme care vine din fabrică, din cauza lipsei de compatibilitate cu Smart TV sau pentru că nu ai urmat corect pașii. Asigurați-vă întotdeauna că controlerul dvs. este compatibil și că ați adăugat gamepad-ul ca dispozitiv Bluetooth la televizor și verificați dacă totul funcționează corect.

În cazul în care este o problemă din fabrică, va trebui să contactați direct suportul tehnic Xiaomi sau, dacă este necesar, să mergeți la locul de unde ați achiziționat gamepad-ul și să le cereți să îl schimbe în garanție, deoarece este un problema destul de neobisnuita și că nu a fost cauzat de tine.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here