Cum îmi conectez căștile Bluetooth la un computer cu Windows 10 - Tutorial complet

Acest tip de căști poate fi conectat la computerele noastre cu oricare dintre versiunile de Windows, atâta timp cât computerul însuși păstrează capacitatea de a fi conectat și conectat cu un alt dispozitiv prin conexiune Bluetooth. Prin urmare, aici vă vom învăța cum să vă conectați căștile Bluetooth la computerul cu Windows 10.

Index()
  1. Care este procedura de activare a conexiunii Bluetooth a unui computer cu Windows 10?
    1. Din setările sistemului
    2. Folosind împerecherea rapidă
  2. Ce ar trebui să faceți pentru a vă găsi căștile în conexiunea Bluetooth a computerului?
  3. De ce căștile tale nu se conectează la computer și ce să faci pentru a le remedia?

Care este procedura de activare a conexiunii Bluetooth a unui computer cu Windows 10?

Înainte de a continua să conectați aparatele auditive, ar trebui să aveți în vedere anumite lucruri, cum ar fi să păstrați ambele dispozitive pregătite pentru a fi asociate și că căștile sunt suficient de încărcate. Acum, pentru a conecta căștile Bluetooth găsim două metode, una dintre ele este să facem conexiunea și împerecherea prin setările sistemului Windows și cealaltă este prin asocierea rapidă a computerului nostru.

Din setările sistemului

Pentru a asocia căștile Bluetooth din configurația sistemului, mai întâi vom apăsa tasta Windows de pe tastatura noastră, astfel încât să fie afișat meniul de pornire, iar în partea stângă a ecranului vom face clic pe butonul Simbolul „Setări” pentru a deschide programul.

Pe ecran vom face clic pe caseta care spune „Dispozitive” vom fi localizați în fila de ‘Bluetooth și alte dispozitive’. Acolo ne vom asigura că Bluetooth-ul computerului nostru este activat, în caz contrar, îl vom activa apăsând caseta care se referă la un Switch.

Apoi, trebuie să pregătim aparatele auditive pentru a fi împerecheate, fie scoțându-le din carcasă și apăsând pe senzor, apăsând butonul de pe cutie sau orice ar fi metoda de asociere a căștilor, deoarece fiecare model și marcă mențin de obicei un mod diferit de asociere.

Pentru mai multe detalii, consultați producătorul mărcii de aparate auditive pe care le manipulați. Când ambele dispozitive sunt gata pentru a fi asociate, în partea de configurare a computerului nostru vom găsi numele căștilor în zona 'Audio'.

Vom face clic pe el și pe opțiunea pentru ‘Link’ sau ’Potriviți’ iar atunci când selectați acest lucru, aparatele auditive vor fi conectate. Odată legate, pentru a le conecta nu trebuie decât să intrăm în aceeași filă și să avem căștile disponibile pentru conectare și să apăsăm pe ecranul unde apare numele căștilor, trebuie doar să alegem opțiunea de conectare și să așteptăm căștile pentru a ne anunța că am fost conectați cu succes.

Folosind împerecherea rapidă

O altă modalitate este prin utilizarea centrului de acțiune pentru a accesa asocierea rapidă. Pentru aceasta, mergem apăsați tastele ‘Win + A’ simultan sau apăsați pe bara de activități din partea dreaptă a acesteia caseta care apare lângă ora și data computerului, cu excepția cazului în care aspectul barei de activități a fost modificat, deci va fi amplasat în altă parte.

În orice caz, odată ce centrul de acțiuni a fost afișat, vom căuta caseta pe care scrie 'Conectați', asigurându-ne înainte în caseta pe care scrie „Bluetooth” este activat. În fila de conectare vom găsi toate dispozitivele care sunt disponibile pentru a fi asociate și, printre acestea, ar trebui să fie afișate căștile noastre.

Când putem vedea numele căștilor noastre, vom face clic pe ele și vom selecta opțiunea 'pereche' sau 'link', în funcție de caz. În cele din urmă, pentru a le conecta atunci când sunt deja conectate, trebuie să intrăm în aceeași filă a centrului de acțiuni și faceți clic pe numele căștilor noastre pentru ca ei să se conecteze.

Ce ar trebui să faceți pentru a vă găsi căștile în conexiunea Bluetooth a computerului?

Pentru a ne găsi aparatele auditive din conexiunea Bluetooth a computerului, trebuie pur și simplu să introducem conexiunea Bluetooth din configurația computerului sau din centrul de acțiuni, făcând clic dreapta pe caseta 'Bluetooth' și optând pentru opțiunea „Setare”. Acolo vom putea observa toate dispozitivele care pot fi conectate prin Bluetooth-ul computerului nostru la ele.

În cazul în care mai multe căști sunt păstrate sub același nume și vă este greu să recunoașteți pe care o păstrați pentru a vă conecta direct, este recomandat să schimbați numele dispozitivului audio de pe computer pentru a evita aceste complicații.

De ce căștile tale nu se conectează la computer și ce să faci pentru a le remedia?

Una dintre cele mai frecvente erori care apare frecvent la folosirea căștilor Bluetooth este că acestea nu se conectează cu Windows 10, fiind ceva stresant dar ușor de rezolvat. În primul rând, înainte de a verifica configurația computerului, va trebui să vă asigurați că căștile sunt încărcate și nu sunt conectate în prezent la un alt dispozitiv, ca un telefon mobil sau Nintendo. Alte probleme frecvente care pot apărea sunt:

  • Că driverele computerului nostru sunt depășite, Pentru a face acest lucru, vom avea grijă să păstrăm mereu actualizate driverele plăcii de sunet ale computerului la cea mai recentă versiune. Pentru a verifica dacă nu există nicio actualizare, accesați managerul de dispozitive.
  • Că există o problemă cu audio, pentru a o rezolva, vom folosi unul dintre instrumentele pe care Windows 10 a fost responsabil pentru încorporarea, cum ar fi „Instrument de depanare audio”, Pentru a face acest lucru, trebuie să introducem „Actualizare și securitate” în setările Windows și apoi să selectăm fila „Depanare”.
  • că computerul nu este compatibil cu căștile pentru a nu avea optiunea bluetooth, ceva foarte rar in calculatoarele care au fost fabricate dupa inceputul anului 2000.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here