Cum să contactați asistența pentru clienți pe Wallapop pentru a depune reclamații?

Deși articolele vândute pe Wallapop sunt second-hand, este de așteptat ca sunt in stare buna si ca nu au nici un fel de probleme la cumpararea lor.

Cu toate acestea, există momente în care produsul nu corespunde așteptărilor cumpărătorului și trebuie să faci un fel de revendicare. Din acest motiv, vă vom învăța cum să faceți o revendicare pe Wallapop și ce să faceți dacă doriți să returnați o achiziție.

Index()
 1. După o achiziție pe Wallapop, cât timp durează să faci o revendicare??
 2. Care este cel mai eficient mod de a primi un răspuns la o reclamație Wallapop??
  1. Folosind serviciul „Ajutor”
  2. Cu numărul de telefon al lui 'Envios'
  3. Folosind e-mailul
  4. Metoda „Rețelele sociale”
 3. Ce ar trebui făcut pentru a returna o achiziție nedorită de la Wallapop?
 4. Unde pot primi o rambursare pentru o achiziție făcută pe Wallapop??

După o achiziție pe Wallapop, cât timp durează să faci o revendicare??

După ce o achiziție este făcută și aceasta ajunge în mâinile cumpărătorului, acesta va avea un în termen de 48 de ore sa verifice producatorul si sa verifice daca este in stare buna.

Dacă nu este cazul, atunci utilizatorul trebuie comunica cu vanzatorul pentru a vă expune reclamația și a găsi cea mai bună soluție posibilă la problema prezentată.

Care este cel mai eficient mod de a primi un răspuns la o reclamație Wallapop??

Când apare un inconvenient în procesul de achiziție, acesta intervenția unui reprezentant de Wallapop și pentru a comunica cu ei există mai multe moduri.

Folosind serviciul „Ajutor”

Serviciul de ajutor Wallapop este o metodă bună de rezolvare a problemelor privind reclamațiile și returnările de produse, dar trebuie să aveți în vedere că pentru a face acest lucru trebuie să fiți asociat cu serviciul Wallapop Wallapop Protect.

Utilizarea acestei opțiuni este importantă deoarece transporturile sunt asigurate iar banii sunt blocați până când produsul achiziționat este confirmat ca primit.  

Pentru a utiliza serviciul de ajutor trebuie du-te la chat cu vânzătorul și faceți clic pe linkul care se află sub opțiunea care spune „Totul OK”. După aceea, va trebui să alegeți motivul revendicării și să adăugați o scurtă descriere a problemei, pe lângă faptul că includeți fotografii care demonstrează veridicitatea recenziei dvs.

Cu numărul de telefon al lui 'Envios'

wallapop nu are un număr oficial prin care poți comunica cu ei. Cu toate acestea, mai mulți utilizatori au reușit să obțină câteva numere de telefon și pretind că au un fel de răspunsuri. 

Puteți încerca să sunați la următorul contact: 936 76 05 10. Cu toate acestea, cea mai bună opțiune pe care o recomandăm va fi întotdeauna să vă ocupați direct de pagina oficială.

Folosind e-mailul

E-mailul este, de asemenea, o modalitate bună de a comunica cu serviciul de reclamații Wallapop, atunci când scrieți e-mailul trebuie să adăugați videoclipuri pentru ca reprezentanții aplicației să poată verifica informațiile. Aceasta este adresa la care puteți scrie: [email protected

Metoda „Rețelele sociale”

Wallapop are profiluri Twitter, Instagram și Facebook. Pentru a comunica cu ei și a primi un răspuns, puteți scrie un DM pe Twitter sau Instagram, care sunt rețelele în care au cea mai mare interacțiune.

Ce ar trebui făcut pentru a returna o achiziție nedorită de la Wallapop?

Dacă ați finalizat o achiziție și aceasta nu v-a îndeplinit așteptările, aveți opțiunea face o întoarcere. Pentru aceasta trebuie să contactați vânzătorul și să explicați motivul problemei, pentru a face acest lucru urmați pașii de mai jos.

 • Accesați chat-ul cu cumpărătorul în aplicația wallapop.
 • Sub opțiunea „Tot OK”, veți găsi un link, selectați-l.
 • În noul meniu care va apărea scrieți problema pe care o prezentați și de ce doriți să faceți o retur, adăugați fotografii dacă este necesar.
 • După ce vânzătorul primește mesajele dvs., el va decide dacă acceptă sau nu returul. Dacă o faci, o etichetă automată va fi generată în chat, astfel încât să o poți trimite înapoi.
 • După ce vânzătorul primește produsul dvs. și anunță Wallapop, banii vă vor fi returnați.

Unde pot primi o rambursare pentru o achiziție făcută pe Wallapop??

După confirmarea returnarea produsului, banii vor fi returnați în contul cardului de credit cu care ați făcut achiziția. Acest card de credit va fi același pe care l-ați înregistrat în contul dvs. Wallapop.

Chiar dacă încercați să solicitați banii înapoi dintr-un alt cont, aplicația nu vă va permite și dacă doriți să vă schimbați datele bancare va trebui să o faceți la finalul procesului deschis de cumpărare și vânzare. Deși poate părea puțin obositor, este cea mai bună modalitate de a vă asigura banii dvs. și ai vânzătorului.

Amintiți-vă să fiți atenți când cumpărați prin Wallapop, astfel eviți procesul de returnare a articolelor și așteptați returnarea banilor. Dacă o achiziție nu generează suficientă încredere în tine, cel mai bine este să o eliminați și să evitați să o efectuați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here