Cum să verific starea bateriei pe mobilul meu Android - Verificare completă

Bateria nu funcționează așa cum ar trebui?? Știm că este ceva ce se întâmplă foarte frecvent, mai ales că ne încărcăm mobilul într-un mod foarte nepotrivit și pentru că facem niște acțiuni care pot deteriora direct bateria și nu ne dăm seama. De-a lungul anilor vedem adesea intrucat putin cate putin bateria se deterioreaza, De aceea trebuie să contribuim la extinderea duratei de viață utilă a telefoanelor noastre mobile.

În primul rând vă vom spune că ar trebui să evitați utilizarea huselor groase și să evitați căldura cu orice preț atunci când utilizați mobilul. De asemenea, dacă bănuiți că bateria dvs. nu funcționează corect atunci vă recomandăm să instalați o aplicație pentru a verifica starea de sănătate a telefonului dvs., da, dacă vedeți că bateria dvs. este umflată cel mai bine este ca schimba-l imediat.

Index()
 1. Care sunt acțiunile care interferează cu capacitatea de încărcare a bateriilor mobile?
  1. Utilizarea copertelor foarte groase
  2. expunere solară
  3. Lăsați bateria să scadă sub 30%
  4. Conectați dispozitivul la electricitate peste noapte
 2. Cum puteți verifica starea bună sau proastă a bateriei dvs.??
 3. Ce poți face pentru a-i îmbunătăți performanța?

Care sunt acțiunile care interferează cu capacitatea de încărcare a bateriilor mobile?

Acum da, cum să cunoaștem capacitatea reală a bateriei noastre? Este regretabil, dar Android nu are opțiunea de a vedea starea bateriei noastre, așa că nu este posibil să cunoaștem starea de sănătate a acesteia, totuși există modalități de a afla durata de viață utilă a bateriei noastre și, de asemenea, sunt lucruri pe care ar trebui să le evităm deci bateriile noastre rezistă mai mult. În continuare vom spune câteva acțiuni care interferează cu capacitatea bateriei mobilului nostru.

Utilizarea copertelor foarte groase

Dacă sunteți unul dintre cei care folosesc huse groase pentru mobil, trebuie să vă spunem că de multe ori mobilul va rămâne foarte fierbinte, ceva care este bun în zilele reci, dar nu va avea un efect bun în zilele caniculare.

Bateria va primi multă căldură, iar căldura este unul dintre cei mai puternici inamici pe care îi au bateriile, deoarece își scurtează ciclul de viață, cel mai bine este să folosiți carcase subțiri, cauciuc moale fără capac. Trebuie să căutăm o variantă în care mobilul să poată 'respira'.

expunere solară

Aceasta este, de asemenea, o greșeală foarte gravă, deoarece o temperatură mai ridicată este mai probabil să deterioreze bateria, deoarece așa cum am spus căldura este unul dintre principalii inamici a bateriei, daca este vara trebuie sa eviti ca telefonul sa primeasca multa caldura, cel mai bine este sa fii in medii mai putin calduroase.

Lăsați bateria să scadă sub 30%

În principal pentru că atunci când lăsați încărcarea bateriei să scadă mult, este o dificultate mai mare când începeți să încărcați, pentru că va fi dificil cizma cu retur de electroni, și va genera mai multă căldură în acest proces, ceea ce va afecta fără îndoială bateria.

Încărcarea este un alt proces în care se generează multă căldură și limitează durata de viață utilă a bateriei, cel mai bine este să reîncărcați mobilul atunci când fi aproape de 30% deoarece este ideal pentru ca mobilul să nu se încălzească atât de mult. În același mod, nu se întâmplă nimic dacă în orice moment mobilul tău este descărcat la mai puțin de 30%, doar nu face din asta un act zilnic.

Conectați dispozitivul la electricitate peste noapte

Acesta este un lucru care creează multe dezbateri în rândul tuturor utilizatorilor, pentru că într-adevăr nu afectează bateria ca atare, deoarece după ce va ajunge la 100% bateria nu va fi supraîncărcată, totuși, în momentul în care se generează căldură și asta așa cum am spus afectează mobil, ar trebui să știți și asta De asemenea, nu este convenabil să ne încărcăm mobilul la 100%. Cel mai bine este să-l deconectați de la priză înainte de a merge la culcare.

Cum puteți verifica starea bună sau proastă a bateriei dvs.??

Există diferite modalități de a face acest lucru, cel mai simplu, dar cel mai puțin 'eficient' pentru că nu vă va oferi informații atât de precise este să aflați starea bateriei noastre prin intermediul comenzilor, pentru a o face trebuie doar să tastați această comandă: '*#*#4636#*#*' și apoi așteptați câteva secunde pentru a accesa, aici accesezi meniul de teste unde poți vedea starea de sănătate a bateriei, dar o poți face și prin aplicații.

Un fapt pe care trebuie să ți-l spunem este că bateria mobilului nostru ar trebui să reziste între 2000-3000 de cicluri de încărcare, dar după ciclul 500 va începe să se uzeze, asa ca daca vrei sa afli cum sunt ciclurile de incarcare a bateriei va trebui sa apelezi la o aplicatie, iti vom recomanda doua dintre cele mai bune care ne vor furniza aceste informatii, prima se numeste 'AccuBattery' care este o aplicatie. pe care îl poți descărca din Play Store, este gratuit și ne oferă datele de care avem nevoie despre baterie.

O altă aplicație pe care o recomandăm și pentru dvs Mobilul Android va fi Ampere, este fiabil și ușor de utilizat, odată ce intri vei putea să-ți faci o idee despre starea bateriei tale, nu va trebui decât să te uiți la 'Sănătate' și să verifici informațiile.

Ce poți face pentru a-i îmbunătăți performanța?

Dacă doriți îmbunătățiți calitatea funcționării telefonului dvs. mobil și faceți-l să dureze mai mult, atunci va trebui să îmbunătățești unele aspecte în ceea ce privește acțiunile pe care le faci zilnic cu mobilul tău, nu ar trebui să încarci bateria la 100% și să nu o lași niciodată să scadă sub 20%. Apoi vă vom spune câteva „Sfaturi” pentru a îmbunătăți performanța telefonului mobil:

 1. Opriți mobilul când nu îl folosiți.
 2. Încărcați-vă mobilul o dată pe zi.
 3. Nu vă lăsați telefonul la soare, iar dacă puteți evita să-l folosiți o perioadă lungă de timp pe vreme de temperatură foarte ridicată, va fi mai bine.
 4. Utilizați încărcătoarele oficiale pentru a vă încărca mobilul.
 5. Nu purtați mobilul în buzunare pentru o perioadă lungă de timp, deoarece aceasta face parte din generarea de căldură. Dacă trebuie să-l porți în buzunar mai bine folosește-l pe cel de pe jachetă, deoarece este mai departe de temperatura corpului tău.
 6. Aflați cum să reduceți consumul ecranului Android.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here