Cum să împărțiți și să împărțiți tariful în Uber într-o călătorie cu altcineva la bord

Ieși cu prietenii tăi și în drum spre casă vor să împartă un Uber? Ei bine, compania oferă cea mai bună modalitate de a împărțiți tariful unei călătorii dacă sunt mai multe persoane în același vehicul, citiți mai departe pentru a afla cum să o faceți.

Aplicația Uber are o funcție care vă permite să împărțiți automat tariful unei călătorii între mai multe persoane. Este o împărțire complet egală, întrucât toată lumea plătește aceeași sumă. Nu este necesar ca cealaltă persoană să vă dea banii pentru a plăti. Fiecare își plătește partea din aplicație.

Cum să împărțiți și să împărțiți tariful Uber într-o călătorie cu altcineva la bord
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cum să partajați și să împărțiți plata unei călătorii Uber cu prietenii dvs?
 2. De ce nu pot împărți tariful călătoriei?
  1. Toți cei care călătoresc nu sunt utilizatori Uber
  2. Cardul nu este asociat ca metodă de plată
  3. Metoda de plată nu este înregistrată corect
  4. Unii dintre utilizatori nu acceptă plata
  5. Folosește Apple Pay pentru a plăti
  6. Utilizați Uber Lite

  Cum să partajați și să împărțiți plata unei călătorii Uber cu prietenii dvs?

  Înainte de a începe trebuie să fiți înregistrat în aplicația Uber. La fel și toți pasagerii cu care doriți să împărțiți cheltuielile călătoriei.

  • Accesați aplicația Uber și conectați-vă cu contul dvs. Dacă nu îl aveți încă instalat, îl puteți descărca din Android Play Store și Apple App Store sau din apk-ul său respectiv
  • Faceți cererea pentru vehicul și urmăriți traseul călătoriei așa cum faceți întotdeauna. Dacă aceasta este prima dvs. călătorie, aflați cum să aplicați pentru prima dată.
  • Alegeți opțiunea cont împărțit.
  • Apoi plasați nume și număr de telefon Dintre toți oamenii care vor împărtăși Uber.
  • Fiecare dintre oamenii pe care i-ați plasat veți primi un mesaj text cu un link.

  Linkul conține aplicația de împărțire a costului tarifului Uber. ei trebuie acceptă să fie taxat automat cantitatea piesei care corespunde.

  Costul serviciului va fi reflectat automat în factură. Pe lângă fiecare persoană vi se va percepe o taxă de 25 de cenți (suma care variaza in functie de regiune) pentru impartirea taxei.

  De ce nu pot împărți tariful călătoriei?

  Există posibilitatea ca costul tarifului nu este împărțit în mod egal. Poate fi din diverse motive, precum metoda asociată, o eroare venită de la card sau defecțiuni ale platformei.

  Toți cei care călătoresc nu sunt utilizatori Uber

  Pentru ca toți pasagerii să poată accepta cererea de plată a călătoriei trebuie să fie utilizatori ai platformei Uber. Verificați în prealabil că toți utilizatorii au aplicația instalată pe telefonul mobil și sunt înregistrați.

  Cardul nu este asociat ca metodă de plată

  Suma tarifului Uber va fi debitată automat din cont dacă este găsit și finanțat un card de credit sau de debit asociat. Verificați cu prietenii dvs. dacă toată lumea are un card asociat contului său și că este un card valabil de utilizat în Uber înainte de a solicita călătoria.

  Metoda de plată nu este înregistrată corect

  Utilizatorul ar fi putut face înregistrarea cardului pe platformă, dar probabil că există o eroare cu datele. Dacă acesta este cazul dvs. sau unul dintre prietenii dvs., atunci verificați dacă datele au fost introduse corect.

  Unii dintre utilizatori nu acceptă plata

  Pentru ca rata să fie împărțită în mod egal, toți utilizatorii trebuie accepta linkul de confirmare. Dacă un utilizator nu acceptă divizarea, are loc un eșec și persoana care a solicitat Uber trebuie să-și plătească cota și pe cea a persoanei care nu a fost de acord să plătească.

  Folosește Apple Pay pentru a plăti

  Uneori, Apple Pay poate eșua să plătească pentru călătoriile Uber split. căutare au mai multe metode de plată asociat contului dvs. pentru a evita inconvenientele.

  Utilizați Uber Lite

  Aplicația Uber light nu are funcția de împărțire a plăților pentru cursele cu Uber disponibil. descărcați în instalați aplicația obișnuită daca acesta este cazul tau.

  Rețineți că tariful nu poate fi împărțit după încheierea călătoriei. Luați toate măsurile de precauție necesare și partajați un Uber fără bătaia de cap de a vă încărca prietenii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here