Cum să partajez un flux live Instagram cu prietenii mei?

Aici poți învăța cum să faci acest tip de transmisie din contul tău de Instagram și, de asemenea, vei ști să adaugi oameni la acestea și astfel să nu te simți singur sau inconfortabil dacă nu există nimeni cu care să poți vorbi. Dacă acest lucru vă atrage atenția, continuați să citiți și în acest fel poți învăța cum să folosești și profitați din plin de noua caracteristică a acestei platforme.

Index()
  1. Care sunt pașii pentru a împărtăși un live cu o altă persoană?
  2. Cum să partajați ecranul în timpul unui Instagram Live?
  3. Câte persoane se pot înscrie în Direct?
  4. Cum poți partaja o transmisie pe Instagram care sa încheiat deja?
    1. Prin Instagram Direct
    2. Folosind linkul din postare
  5. Cum poți distribui postarea altcuiva sau Reel în povestea ta??

Care sunt pașii pentru a împărtăși un live cu o altă persoană?

trebuie doar să începe un stream live din poveștile platformei sau pe pagina de start a acesteia. Când sunteți pe punctul de a urca, se va afișa camera frontală și în cercurile care apar în partea centrală inferioară, există câteva cuvinte care indică opțiunile de a alege. Căutați-o pe cea care spune direct și faceți clic pentru a începe.

Puteți modifica titlul dacă doriți, deoarece în partea de sus există un secțiunea care spune „descriere”, acolo plasezi ceea ce consideri în funcție de ceea ce ai de-a face în live. Apoi, veți vedea o pictogramă de oameni în dreapta jos, aici puteți vedea cine vă vede și este, de asemenea, posibil să vă invitați prietenii de acolo.

Cum să partajați ecranul în timpul unui Instagram Live?

Dacă vă aflați într-o transmisie în direct din contul dvs. de Instagram, trebuie să știți că aplicația permite utilizatorilor săi să partajeze ecranul dispozitivului de pe care fac live. Aceasta înseamnă că ceea ce vedeți va fi văzut pe ecranul mobil sau al computerului, în loc de unul dintre cele două camere ale telefonului sau camera web.

Pentru a activa această funcție, este necesar să fie într-o transmisie fie pe PC, fie pe telefonul mobil, acolo în meniul de opțiuni se va încărca un meniu drop-down unde ar trebui să obțineți alternativa de a partaja ecranul, apăsați acolo și se va opri automat camera și așteptați doar câteva secunde, apoi ecranul începe să transmită și ceea ce vedeți pe el să arate audienței (asemănător cu o videoconferință).

Câte persoane se pot înscrie în Direct?

Opțiunea directă în privat și nu public, are o restricție importantă pentru utilizatori și asta poate pentru mulți este o pacoste. Ei bine, se dovedește maxim 4 persoane poate fi conectat și vorbi prin utilizarea acestei funcții.

Prin urmare, evitați depășirea numărului de participanți la aceste transmisiuni în direct, deoarece nu poate exista nicio oportunitate pentru nimeni altcineva. Deși este în general obișnuia să vorbească cu prietenii, studiază sau lucrează colegii despre subiecte mai precise, punctuale sau intime, inclusiv.

Cum poți partaja o transmisie pe Instagram care sa încheiat deja?

Când o transmisie live Instagram se termină, aceasta permite mai multor persoane să o vadă chiar dacă s-a încheiat. Prin urmare, după apăsarea butonului „Terminare”, apar opțiuni precum partajarea poveștii (pentru următoarele 24 de ore), încărcați în feedul dvs., printre altele pe care le vom menționa mai jos.

Prin Instagram Direct

Dacă ai salvat fluxul live, îl vei putea încărca ca un videoclip în format IGTV, odată încărcat, îl puteți partaja prietenilor sau urmăritorilor dvs. personal prin mesaje directe către fiecare dintre ei.

Deși, o altă opțiune pe care o puteți utiliza este că, dacă este încărcată în poveste, atunci îl poți transmite chiar acolo fără nicio problemă vreunuia dintre urmăritorii tăi sau urmăriți pe care îi aveți.

Folosind linkul din postare

Este posibil să publicați videoclipul transmisiei în fluxul dvs. Odată ce ați publicat-o, puteți obține linkul acestei noi publicații chiar acolo, apăsând în meniul de opțiuni și extrageți linkul. Dar o vei realiza și dacă intri de pe site și obții linkul.

În acest fel va fi mult mai ușor și îl puteți răspândi pe câte site-uri doriți. Îl poți partaja ca mesaj prin aplicații precum WhatsApp sau Telegram, chiar postează-l în poveștile tale de Instagram, de Facebook și orice altă rețea de socializare în care doriți să o răspândiți.

Cum poți distribui postarea altcuiva sau Reel în povestea ta??

Primul pas pentru a începe este să introduceți aplicația dvs. de pe mobil sau computer (din moment ce nu este posibil de pe site). Apoi te duci la profilul persoanei sau contul pe care doriți să-l partajați.

Odată ce sunteți în feed, căutați publicația sau Reelul pe care urmează să o difuzați și chiar acolo obțineți opțiunea de distribuire (pictogramă de avion similară cu cea a Telegramului), faceți clic acolo și în prima parte vă spune 'încărcați în povestea dvs.' prin urmare, apăsați acolo și așteptați finalizarea încărcării respectivei publicații și gata, va rămâne în povestea dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here