Cum să partajați o postare de feed pe Instagram Stories? - Fotografii și videoclipuri

Instagram este o aplicație larg utilizată astăzi în toate părțile lumii 7 această aplicație este pe piață de mult timp, datorită acestui fapt a trecut prin noi actualizări care au adus noi formate pentru a publica conținut cum să încarci conținut în Reels, să încarci IGTV sau poveștile binecunoscute.

 Aceasta din urmă este una dintre cele mai utilizate opțiuni de către toți utilizatorii de Instagram, pe care le au un format care durează doar 24 ore pentru ca ulterior să fie șterse și salvate într-un fișier sau istoric pe care doar tu îl poți vedea, în povești poți încărca videoclipuri, imagini și conținut atât ale tale cât și partaja postările altora, pentru a putea încărca publicațiile altora. depinde de mai mulți factori, dar dacă doriți să învățați cum să îl încărcați, vă vom învăța mai jos.

Index()
 1. Care este modalitatea de a partaja postările Instagram în Stories?
 2. De ce Instagram nu vă permite să distribuiți o postare în povești??
  1. Utilizatorul are partajarea dezactivată
 3. Cum să distribui o poveste Instagram în care ai fost etichetat în poveștile tale?
 4. Cum să distribui o postare în povești dacă nu ai fost etichetat?
 5. Cum să partajați o postare de pe Instagram la povești de pe un computer?

Care este modalitatea de a partaja postările Instagram în Stories?

Când vezi în fluxul tău postări care te inspiră, te fac să râzi, te plac sau trezesc un sentiment de multe ori simți nevoia să distribui conținutul cu restul persoanelor care te urmăresc, dar fără să-l postezi în feedul tău de profil, dar poți să o faci folosind poveștile Instagram. Dacă doriți să învățați, vă prezentăm modalitatea corectă de distribuire a publicațiilor.

 • Trebuie să aveți pagina oficială de Instagram și, desigur, să o aveți descărcată anterior.
 • Când ați realizat publicația care vă place și doriți să o împărtășiți în poveștile dvs. de Instagram, trebuie să faceți clic pe avionul de hârtie pe care îl obțineți sub colțul din stânga jos.

 • Când dați clic pe el, va apărea un meniu cu care puteți trimite publicația la privat sau o puteți încărca în poveste.
 • Trebuie să selectați „Adăugați postarea în povestea dvs.”
 • Vă va încărca în poveste unde o puteți edita după cum doriți.
 • În cele din urmă, trebuie să faceți clic pe butonul care spune povestea dvs. și să așteptați să se încarce.

De ce Instagram nu vă permite să distribuiți o postare în povești??

Când îți revizuiești Instagram și găsești o postare perfectă pentru a o publica în povestea ta, treci la efectuarea acestei proceduri, dar odată ce nu te lasă să-l distribui, chiar dacă nu crezi că este ceva ce se întâmplă de obicei un mult din cauza o serie de complicatii ce are instagram.

Dacă nu vă permite să împărtășiți publicația în poveștile dvs., poate fi din cauza unor factori care nu vă sunt în mâinile tale, cum ar fi conexiunea la internet la care sunteți conectat este foarte instabilă, prin urmare, nu se incarca corect publicația. Un alt factor de luat în considerare este faptul că contul utilizatorului care a făcut postarea este privat, ceea ce vă va face să nu îl puteți încărca într-un spațiu public interacționează cu el, dar nu îl distribuie. De asemenea, puteți considera că această persoană s-a dezactivat putând să-l partajeze.

Utilizatorul are partajarea dezactivată

Deși nu este cazul tău, sunt multe persoane care nu se simt confortabil atunci când cineva dorește să distribuie una dintre publicațiile lor în orice poveste a unui follower, din acest motiv Instagram a creat opțiunea de a dezactiva funcția de partajare.

Această opțiune este puteți activa sau dezactiva oricând doriți prin setări, în special în secțiunea 'Confidențialitate' din secțiunea 'Povești', intri și vei găsi 'Permite redistribuirea poveștilor' unde o poți dezactiva sau activa cu ușurință, dacă persoana are această opțiune activată, veți putea în continuare să vedeți și să interacționați cu conținutul.

Dacă puteți vedea că niciunul dintre acești factori pe care v-am spus nu influențează ceea ce doriți să împărtășiți, cel mai sigur este că aplicația această acțiune te-a blocat, De obicei, se întâmplă ca represalii pentru încălcarea unei reguli a platformei.

Cum să distribui o poveste Instagram în care ai fost etichetat în poveștile tale?

Pentru o lungă perioadă de timp, Instagram a încorporat opțiunea de a împărtăși povești de la prietenii tăi, trebuie să îndeplinești doar o singură cerință și aceasta este aceea ai fost etichetat sau menționat pentru a putea reposta în povestea ta.

Atunci când doar prietenii tăi postează povestea în care te-au menționat, va cauza primești o notificare pentru tine conteaza atat in partea de mesaje cat si in partea de notificari. Pentru a-l încărca, trebuie să urmați acești pași:

 • Trebuie să-l deschideți și apoi să faceți clic pe textul albastru „Adaugă conținut la povestea ta” care se află în partea de jos a ecranului.
 • Așteptați să se încarce automat în secțiunea povești.
 • Apoi adăugați toate filtrele sau opțiunile dorite.
 • În cele din urmă, publică-l așa cum ai face cu o poveste normală.

Odată publicată povestea va apărea într-o casetă care va arăta că este o repost de la alt profil.

Cum să distribui o postare în povești dacă nu ai fost etichetat?

Când vezi o altă postare din poveste care ți se pare interesantă sau în care ești implicat, dar nu ai fost menționat poti face doua lucruri, una în care îi ceri persoanei contului să-ți trimită fotografia și o publici din nou sau poți să faci o captură de ecran și să o încarci în povestea ta menționând contul sursă.

Cum să partajați o postare de pe Instagram la povești de pe un computer?

Există o modalitate de a folosi Instagram prin intermediul computerului unde poți să revizuiești și să vezi postările pe care le-au publicat persoanele pe care le urmărești, dar nu o vei putea folosi pentru a putea publica conținut în feed sau în povești, deoarece este doar unul versiune online simplificată pentru a folosi Instagram.

Pentru a încărca conținut în poveștile tale folosind computerul, trebuie să instalați un emulator Android pe computer care vă va permite să descărcați și să lucrați Instagram în versiunea care este disponibilă pentru mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here