Cum să partajați ora de sosire la locație din Apple Maps

În prezent, atunci când se mută dintr-un loc în altul, oamenii folosesc din ce în ce mai mult Google Maps pentru a se putea localiza, urma indicații sau le trimite, motiv pentru care iPhone a conceput aplicația numită Apple Maps, în care puteți trimite o adresă sau puteți calcula timpul estimat care te poate duce de la un punct la altul.

Odată cu actualizările iPhone-ului au apărut mai multe noutăți în aplicația Maps, precum faptul că vei putea vedea străzile la 365 de grade, vei putea crea liste de puncte de interes și chiar unul dintre cele mai utilizate acum, împărtășiți ora locației dvs. de sosire la orice contact doriti intr-un mod foarte simplu, o puteti face urmand pasii pe care ii vom explica.

Index()
 1. Care sunt avantajele învățării să utilizeze aplicația Maps?
  1. Planificați excursii și tururi
  2. Indicații sigure în timp ce ești la volan
  3. Informații despre transportul urban în timp real
 2. Ce pași trebuie să urmez pentru a partaja ora sosirii din aplicația Hărți?
  1. Cu vocea și ajutorul lui Siri din mașină
  2. Configurați sosirea partajării
  3. Contacte pentru a împărtăși ora sosirii
 3. Cum să opriți distribuirea orei de sosire?
 4. Ce să fac pentru a partaja locația mea de pe un iPhone pe altul?
 5. Cum îmi trimit locația în timp real pe WhatsApp?
 6. Care este procedura pentru a-mi găsi iPhone-ul?

Care sunt avantajele învățării să utilizeze aplicația Maps?

Apple Maps este o aplicație cu care poți căutați locația dvs. sau altă adresă toate acestea se realizează datorită internetului, este important în multe aspecte ale vieții de zi cu zi, cum ar fi momentele izolate, să înveți cum să folosești această aplicație pentru a facilita transferul. 

Planificați excursii și tururi

În Apple Maps vine un instrument util atunci când faceți călătorii unde puteți planificați un anumit traseu, Puteți face acest lucru introducând destinația și apoi făcând clic pe 'Rută' și vă arată diferitele rute pe care le puteți lua, întotdeauna de la cel mai rapid la cel mai lent.

Indicații sigure în timp ce ești la volan

Unul dintre instrumentele Apple Maps este că poți obțineți informații detaliate despre rută în acest moment, vei putea observa treceri de pietoni, piste pentru biciclete și o idee despre cum vor fi străzile pe care trebuie să conduci, în funcție de țara în care te afli, poți activa turn-by-turn instrucțiuni vocale.

Informații despre transportul urban în timp real

Prin aplicație poți vedea și rutele de transport în comun iar în unele țări poți vedea mișcarea acestora în timp real, ideal pentru atunci când nu cunoști un loc și vrei să te deplasezi. Trebuie doar să folosești motorul de căutare și plasează destinația împreună cu transportul public, Veți obține diferitele opțiuni care există.

Ce pași trebuie să urmez pentru a partaja ora sosirii din aplicația Hărți?

Această funcție de partajare a orei de sosire este perfectă pentru situațiile în care trebuie să informați sau să demonstrați ora de sosire persoanelor de contact, indiferent dacă folosesc IOS sau Android.

Cu vocea și ajutorul lui Siri din mașină

Când ești în mașină și trebuie să trimiți ora de sosire, o poți face fără să te oprești de la volan și într-un mod foarte sigur, folosind ajutorul Siri un asistent personal care aduce la dispoziție iPhone-ul.

Trebuie să rostiți o comandă vocală de genul 'Siri, trebuie să ajung la magazin în mașină și atinge-ți destinul astfel încât să fie luat automat. În acest caz trebuie să o spui și Siri însuși îți va spune cum să-l activezi astfel, pentru a putea efectua această procedură trebuie să ai internet și să te asiguri că ai activat opțiunea de a folosi Siri.

Configurați sosirea partajării

Pentru a putea partaja informațiile despre ora sosirii, o puteți programa și manual, urmând acești pași:

 • Deschideți aplicația Apple Maps care vine în mod normal cu dispozitivul dvs., dar dacă nu ar trebui să o descărcați folosind Apple Store.
 • Puteți obține opțiunea de partajare sub informațiile despre rută care a stabilit.
 • Pentru a trimite ora de sosire, puteți face clic pe „Partajați sosirea” astfel încât să aveți opțiunea de a alege contactul căruia trebuie să trimiteți informațiile.

Contacte pentru a împărtăși ora sosirii

Puteți împărtăși ora sosirii oricărui contact dorit, indiferent dacă are un dispozitiv IOS sau Android, diferența va fi dacă este trimis unei persoane cu un iPhone Informațiile dvs. vor apărea direct în aplicațien, spre deosebire de modul în care poate fi trimis contactului tău care are un dispozitiv Android către care vor fi trimise informațiile, este prin SMS.

Cum să opriți distribuirea orei de sosire?

Când doriți să opriți distribuirea informațiilor despre ora de sosire oriunde, trebuie doar să faceți procedură similară cu atunci când îl activați cu diferența că o să o deselectezi sau o poți face prin setările aplicației. Există și dezactivarea acestei opțiuni cu vocea folosind Siri, pe care o puteți realiza făcând clic pe butonul audio care are un bugle, unde trebuie să spuneți „dezactivați partajarea informațiilor” și veți avea câteva opțiuni pentru a o elimina. 

Ce să fac pentru a partaja locația mea de pe un iPhone pe altul?

Pentru a partaja locația între iPhone, puteți face prin aplicația Find, Este o combinație între funcțiile Find My iPhone și Find My Friends într-o singură aplicație, o puteți trimite unui anumit contact punând numărul de telefon sau numele acestuia și nu uitați să programați ora la care va fi partajat. 

Cum îmi trimit locația în timp real pe WhatsApp?

O altă alternativă pe care trebuie să-ți poți partaja locația în timp real este prin opțiunea pe care ți-o oferă WhatsApp, cu ea poți trimiteți o anumită adresă sau locația dvs exact pentru o anumită perioadă de timp pe care o alegeți, îl puteți partaja cu un anumit contact sau cu unul dintre grupurile în care sunteți membru, va dura un anumit timp pe care îl puteți alege, odată ce a trecut nu va mai fi disponibil. Îl poți trimite folosind opțiunea de atașare.

Care este procedura pentru a-mi găsi iPhone-ul?

Când îți pierzi iPhone-ul poți recurge la activarea 'Find my iPhone' cu care îți permite să-l localizezi arătând locația dispozitivului pe hartă dacă este conectat la internet și declanșând un fel de alarmă care va vă ajută să-l recunoașteți, puteți face același lucru cu AirPod-urile și căștile dacă sunt aproape de dispozitiv, amintiți-vă că pentru ca acest lucru să funcționeze trebuie să le fi programat anterior.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here