Cum îmi partajez ecranul pe HouseParty pe Android, iOS sau PC

Una dintre aplicațiile care este folosită cel mai mult în acest moment este HouseParty, deoarece a oferit posibilitatea de a reuni familia și prietenii prin chat video și jocuri la distanță. În cadrul funcționalităților acestei aplicații vă vom prezenta un instrument pentru partajați ecranul meu pe HouseParty pe dispozitive mobile sau PC.

Cum îmi pot partaja ecranul pe HouseParty
Vezi acest videoclip pe YouTube

Aplicația HouseParty a fost disponibilă în urmă cu câțiva ani pentru a vorbi sau a discuta, dar de când studioul Epic Games a achiziționat această rețea, popularitatea ei a crescut.

Tim Sweeney, fondatorul companiei jocuri video Epic Games, afirmă că HouseParty reunește oamenii, creând interacțiuni sociale pozitive în timp real. Venind împreună, putem construi și mai multe experiențe distractive și împărtășite decât ar putea fi realizate singuri'.

Această aplicație gestionează în medie 32 de prieteni, majoritatea adolescenți. Caracteristicile HouseParty vă permit să interacționați chat, apeluri video, jocuri, chestionare și poștă facială cu mai multe persoane în același timp.

Această ultimă caracteristică vă permite să trimiteți un mesaj video care va fi redat când prietenii tăi deschid aplicația. Această rețea socială poate fi descărcată pe dispozitive iOS și Android și, de asemenea, pe computerele MacOS și cu browserele Chrome.

Este o aplicație foarte ușor de utilizat, care este principalul ei avantaj, la fel ca și opțiunea de vizualizare doar prin conectare, prietenilor care sunt online și disponibili pentru chat.

Index()
  1. Avantajele de a avea HouseParty pe Android
  2. Cum să partajez ecranul meu HouseParty cu computerul meu?

Avantajele de a avea HouseParty pe Android

Fiesta en casa este ceea ce HouseParty traduce în spaniolă și asta încearcă să facă această aplicație. Uniți oameni diferiți și interacționați unul cu altul printr-un apel video unde, ca petrecerea adevărată, toți pot vorbi și râde în același timp, precum și pot alege între mai multe jocuri pentru a se distra și a se distra.

Unele dintre jocurile pe care vi le oferă această aplicație sunt: ​​Heads Up, care vă permite să vă scoateți în evidență capacitatea de a descrie obiecte fără a le numi; Quick Draw, unde îți vei demonstra calitățile și abilitățile artistice în desen; Pictionary, care este desenul clasic și Trivia; cu diferite categorii în divertisment, supereroi, sport, cântece și multe altele.

HouseParty este cunoscut pentru mâna mică care îi identifică imaginea și scopul său este de a distra, nu este conceput pentru conferințe de lucru, ci pentru a împărtăși prietenilor și familiei; si chiar cu scopul de a extinde cercul social pentru ca inviti prieteni si acestia in acelasi timp alti prieteni si astfel iti umpli camera de prieteni.

Dacă doriți să partajați ecranul HouseParty cu alte dispozitive, astfel încât acestea să se bucure de camera dvs. de chat video, puteți face acest lucru prin diferite aplicații.

În așa fel încât prin descărcarea și instalarea HouseParty poți face ecranul mobilului tău fi văzut și reflectat pe alt telefon, adică de la mobil la mobil, de la telefon la PC sau invers și chiar să-l partajezi cu un televizor.

Cum să partajez ecranul meu HouseParty cu computerul meu?

Pentru a partaja un ecran pe un sistem Android este necesar sa ai programul ApowerMirror atât pe dispozitivul portabil, cât și pe PC. Dacă tot nu îl aveți, trebuie să îl descărcați pe ambele computere.

De asemenea, este necesar să fii conectat la aceeași rețea Wi-Fi. Începeți procesul atingând pictograma Oglindă situată în partea de jos a aplicației ApowerMirror și alegeți numele computerului dvs.

Apoi selectați Cast Screen și atingeți din nou numele computerului pe care doriți să îl conectați. Apăsând start acum vei oglindi Android-ul pe computer.

În sfârșit porniți HouseParty și apelul video astfel încât ecranul dvs. să fie afișat pe computer, astfel veți începe o petrecere între prieteni și familie.

Acum, dacă este pe un sistem iOS de pe care doriți să partajați un ecran în HouseParty, trebuie în acest caz utilizați aplicația App Store, instalați și rulați-l pe ambele dispozitive. Atingeți pictograma Oglindă din partea de jos a aplicației, unde ar trebui să selectați Centru de control.

Apoi faceți clic pe Screen Transfer și alegeți numele PC-ului la care vă veți conecta pentru a oglindi ecranul iPhone-ului sau Ipad-ului dvs.

Deschideți rețeaua socială HouseParty, porniți un apel video și vă puteți bucura de această conexiune pe monitorul computerului. Această aplicație distractivă vă va permite să vă conectați cu până la 8 persoane într-o conferință video, pentru mai multe informații accesați centrul de ajutor HouseParty.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here