Cum să partajați documente prin WhatsApp Web

Uneori este necesar să trimitem fișiere sau documente unui prieten, dar nu avem adresa lui de e-mail. Care este mijlocul prin care aceste fișiere sunt de obicei trimise. Cu toate acestea, rețelele sociale precum WhatsApp au opțiunea de a putea efectua aceste expedieri. Deci, dacă ești la computer, poți partajați documente prin WhatsApp Web. Acest articol va arăta procedura pentru a face această acțiune, precum și va menționa motivele pentru care unele browsere nu acceptă această funcție.

Index()
  1. Cum se trimite un document prin WhatsApp Web? - metoda de partajare
  2. Ce ar trebui să faceți pentru a intra în „Atașarea” de pe WhatsApp Web?
  3. Care este procedura pentru a găsi fișierele pe computer și a le trimite prin WhatsApp?
  4. Cum puteți trimite un fișier Word persoanelor de contact pe WhatsApp?
  5. Cum să partajați o prezentare PowerPoint prin WhatsApp de pe computer?
  6. Ce trebuie să faceți pentru a trimite un document Microsoft Excel prin WhatsApp Web?
  7. De ce browserul dvs. nu vă permite să atașați documente pe WhatsApp Web?

Cum se trimite un document prin WhatsApp Web? - metoda de partajare

WhatsApp Web este o caracteristică a WhatsApp, astfel încât oamenii să-și deschidă conturile pe această rețea socială folosind un computer. Această caracteristică este foarte utilă, mai ales pentru cei care lucrează la calculator în mod constant și trebuie să aibă WhatsApp deschis în browser.

Ce ar trebui să faceți pentru a intra în „Atașarea” de pe WhatsApp Web?

Așa cum îți poți deschide contul WhatsApp din browserul unui computer, poți și tu trimite documente sau fișiere prin mesaje. În acest sens, în toate conversațiile există un buton sau o opțiune care vă permite să încărcați fișiere în conversație.

Acest buton sau opțiune se numește atașare și nu funcționează doar cu documente, ci și are alte opțiuni de trimis prin mesaje. Ei bine, este posibil să trimiți și fotografii realizate din aplicația WhatsApp, imagini salvate în galerie, numărul de telefon al altor contacte de pe această rețea de socializare, audio și chiar locația și poziția ta în timp real.

Care este procedura pentru a găsi fișierele pe computer și a le trimite prin WhatsApp?

În WhatsApp web, este valabil să deschideți mai multe sesiuni pentru a lucra mai confortabil și pentru a putea trimite fișierele către mai multe contacte. Aceste fișiere trebuie căutate în memoria computerului pe care îl utilizați. În general, dacă utilizați un computer cu sistem de operare Windows, majoritatea documentelor sunt salvate in sectiunea documentele mele.

 Cu toate acestea, în cazul în care ați salvat respectivul document într-un folder separat, acolo ar trebui să căutați fișierul pe care doriți să-l trimiteți printr-un mesaj pe WhatsApp web. Pentru a vă oferi o idee de bază, căutarea fișierelor de trimis prin această rețea funcționează la fel când căutați un document în Gmail sau Outllok.

Cum puteți trimite un fișier Word persoanelor de contact pe WhatsApp?

Acum, pentru a trimite un fișier prin WhatsApp web, este necesar să vă introduceți contul printr-un browser de computer. La intrarea în cont, veți putea vedea secțiunea de chat în unde sunt toate conversațiile pe care le-ați avut cu prietenii sau contactele dvs. fie prin aceeași versiune web, fie prin aplicația mobilă WhatsApp.

Acolo, trebuie să căutați contactul căruia doriți să-i trimiteți documentul Word pe care l-ați creat. Pe care le puteți edita și copia imagini de pe WhatsApp web pentru a le lipi în document. Când ai găsit acel contact, trebuie să intri în chat cu acea persoană și să te uiți la bara care va fi folosită pentru a compune mesajul. Acolo, în partea dreaptă a barului se află a simbol cu ​​imaginea unui clip. De asemenea, puteți utiliza opțiunile care apar în partea dreaptă a ecranului.

Cum să partajați o prezentare PowerPoint prin WhatsApp de pe computer?

Apăsând pe clip, se deschide o fereastră cu opțiuni pentru lucrurile pe care le puteți atașa. Acolo, trebuie faceți clic pe opțiunea documente, care deschide imediat o casetă de căutare pentru a căuta prin folderele de pe computer. Acolo poți selecta orice tip de fișier, de la documente Word până la prezentări Power Point.

Este important de subliniat că puteți alege mai multe documente, așa că nu este nicio problemă dacă atașați mai multe fișiere în același timp. După ce ați selectat fișierele, trebuie să faceți clic pe butonul de atașare sau încărcare Apoi, documentele încep să se încarce în chat și în sfârșit trebuie să faceți clic pe trimite pentru ca mesajul să iasă.

Ce trebuie să faceți pentru a trimite un document Microsoft Excel prin WhatsApp Web?

Fișierele Excel nu sunt scutite de funcția de trimitere a documentelor prin WhatsApp web. Deci dacă este necesar încărcați una dintre aceste foi de calcul pentru a le trimite ca mesaj, puteți repeta procesul de încărcare a documentului.  Prin urmare, trebuie să apăsați pe clip, să alegeți opțiunea documente și să căutați foaia de calcul în memoria computerului, apoi, este necesar să apăsați trimite pentru a genera mesajul

De ce browserul dvs. nu vă permite să atașați documente pe WhatsApp Web?

Versiunea web WhatsApp s-a răspândit rapid, deoarece este foarte utilă pentru persoanele care nu își pot folosi mobilul în orice moment. Prin urmare, este rar să descoperiți că există browsere care nu sunt acceptate cu această funcție și care nu permit trimiterea documentelor prin mesaje.

browsere ca Google Chrome, Microsoft Edge, Opera, Mozilla sau Safari sunt instruiți să vă deschidă contul WhatsApp cu toate funcțiile și instrumentele sale. Prin urmare, dacă utilizați unul dintre aceste browsere, este posibil ca browserul dvs. să fie învechit. Deci soluția este să descărcați versiunea recentă a browserului menționat pentru a putea reînnoi funcțiile și a intra pe WhatsApp web fără probleme.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here