Cum să combinați diapozitivele PowerPoint? - Windows, Mac, Android și iPhone

Combinați diapozitive în PowerPoint fie pe Windows, Mac, Android sau iPhone este ușor și foarte util să creezi prezentări PowerPoint spectaculoase vizual. Astăzi vă vom explica, astfel încât să puteți efectua procesul foarte rapid.

Index()
  1. Ce ar trebui să faceți pentru a alătura un diapozitiv din PowerPoint cu altul?
  2. Care este cea mai bună aplicație mobilă pe care o puteți folosi pentru a aduna diapozitive?
  3. Cum să obțineți două diapozitive PowerPoint pe o singură foaie de cuvinte?

Ce ar trebui să faceți pentru a alătura un diapozitiv din PowerPoint cu altul?

În ceea ce privește procesul de alăturați un diapozitiv din PowerPoint cu altul, Trebuie să alegeți ce șabloane doriți să îmbinați și să căutați opțiunea „Miniaturi”. Faceți clic stânga pe opțiunea anterioară și marcați copia. În același panou de miniaturi, selectați unde îl veți lipi făcând clic stânga din nou.

Îmbinarea diapozitivelor va fi utilă atunci când faceți o prezentare, deoarece poți urmări ideea între un șablon și altul fără ca participanții să-și piardă interesul sau ca prezentarea să devină monotonă. Pur și simplu, conținutul pe care îl distribui va părea interesant.

Ușurința cu care puteți potrivi un șablon cu altul și consecvența cu care puteți organiza conținutul vă vor oferi succes în discursul și expoziția dvs. În mod similar, trebuie remarcat că duplicarea aceluiași diapozitiv în PowerPoint și alte acțiuni similare va fi, de asemenea, foarte utilă pentru a vă ușura munca în viitor.

Care este cea mai bună aplicație mobilă pe care o puteți folosi pentru a aduna diapozitive?

Sunt cateva aplicații mobile pe care le puteți folosi pentru a aduna diapozitive, ambele în Android ca iPhone, printre acestea se numără PicPlayPost, Picflow, DayFrame, printre altele. Din fericire, toate aplicațiile menționate mai sus pot fi obținute cu ușurință pentru telefonul tău mobil.

Descărcarea aplicației PicPlayPost este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a îmbina diapozitive. Colajele tale vor fi armonice, estetice și izbitoare. De asemenea, puteți adăuga muzică la șabloanele dvs. pentru a vă face munca mult mai atractivă și cu formele și dimensiunile adaptate nevoilor dvs.

Pe de altă parte, PicFlow ne oferă posibilitatea unirii toboganelor și, de asemenea, adăugați muzică cu un interval de timp specific între fiecare dintre ele. În plus, aplicația vă permite să comunicați în mod dinamic cunoștințele și ideile despre produsele și bunurile dvs., după caz.

cadru de zi de asemenea vă permite să vă grupați șabloanele. Caută imaginile din galerie, rețelele sociale și chiar din cloud-ul mobilului tău. Te poți descurca cu ușurință, deoarece este conceput pentru începătorii care sunt instruiți în lumea tehnologiei.

O altă dintre aplicațiile pe care le putem recomanda, care se află în interior cel mai folosit de iubitorii de colaje, este SlideLab. Vă oferă o prezentare cu șabloane clare și imagini de calitate. Deoarece caută prin diapozitive și le corectează atunci când le prezintă.

Pixgram este o altă aplicație pe care o recomandăm. Accepți combina diapozitive de diferite dimensiuni și diverse efecte de prezentare. Poți alege imaginile de pe computer sau mobil și, de asemenea, dacă ești conectat la internet dintr-un format extern la acestea.

Aplicațiile de mai sus vă permit să îmbinați diapozitivele, făcându-vă prezentarea să arate ca realizat de profesionisti proiecta. Sunt foarte usor de folosit. Îți îmbină șabloanele cu cele mai incredibile imagini și de diferite dimensiuni, de asemenea, le poți achiziționa foarte ușor de pe orice mobil.

Cum să obțineți două diapozitive PowerPoint pe o singură foaie de cuvinte?

de multe ori avem nevoie au două slide-uri PowerPoint pe o singură foaie de cuvinte. Acest lucru ne va permite să avem informațiile pe care vrem să le dezvăluim într-o singură prezentare, ceea ce îi ajută pe cei care vă ascultă să empatizeze mai mult cu conținutul dvs.

Pentru aceasta trebuie să aveți doar o foaie Word disponibilă și salvată anterior pe dispozitivul dvs. Apoi, în PowerPoint, apăsați butonul de la tastatură care corespunde majusculelor și selectați diapozitivele pe care doriți să le îmbinați în Word.

Apoi faceți clic stânga și selectați Copiere. Apoi, în foaia Word, dați clic stânga din nou, faceți clic pe opțiunea „Lipire specială” și selectați „Obiect Microsoft Office PowerPoint’, după cele de mai sus, foaia dvs. Word va fi gata cu două șabloane.

Pe de altă parte, dacă intenționați să integrați și alte funcții între aplicațiile Word și Powerpoint, vă recomandăm să activați fila 'dezvoltator' din Microsoft Office, opțiune care permite accesul la funcții suplimentare care nu sunt disponibile altfel.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here