Cum să combinați două emoji-uri diferite pentru YouTube Shorts? - trucuri Android

Combinarea emoji-urilor de pe tastatura Android pentru a le folosi în YouTube Shorts este la fel de simplă ca atingerea ecranului de câteva ori.  În plus, dacă îți dorești, după ce ai creat emoji-urile pe telefonul tău mobil, nu îl poți folosi doar pe YouTube, dar îl vei avea și la dispoziție pentru a le trimite prietenilor tăi prin WhatsApp sub formă de autocolant sau ca text în povești și Instagram.

Index()
 1. Ce linii directoare trebuie să respecte telefonul tău mobil pentru a putea îmbina două emoji-uri??
 2. Ce instrument să folosești pentru a face combinații de emoji-uri?
  1. Creați-le în GBoard
 3. Cum să descărcați creațiile emoji pe mobil sau pe computer?
 4. Cum să descărcați Gboard pe telefonul dvs?
  1. Când terminam de descărcat aplicația, vom intra în ea pentru a ne asigura că tastatura Gboard este activată (dacă nu este activată aici vă explicăm cum). Odată ce totul este gata, mergem la configurația dispozitivului nostru și mergem la secțiunea tastatură. În secțiunea de tastatură vor apărea multe opțiuni de tastatură, totuși de data aceasta vom intra în tastatura virtuală.
 5. Cum să configurați tastatura dispozitivului pentru a putea folosi emoji-urile în YouTube Shorts?
  1. configurarea tastaturii
  2. Îmbinați emoji

  Ce linii directoare trebuie să respecte telefonul tău mobil pentru a putea îmbina două emoji-uri??

  Fuziunea a două emoji-uri este o funcție care poate fi realizată de aproape orice dispozitiv mobil astăzi, deoarece acestea sunt capabile să ruleze orice tip de aplicație. Prin urmare, printre puținele linii directoare pentru a putea îmbina emoji-urile, avem că telefonul mobil este un dispozitiv inteligent (nu mai puțin de anul 2018 pentru a evita inconvenientele) și că are aplicația de Magazin Play Android.

  Dacă mobilul dvs are cerințele despre care am menționat, trebuie doar să descărcați aplicația de pe telefon și să căutați Gboard pentru a începe să utilizați fuziunea emoji-urilor. Dacă doriți, puteți schimba culorile și literele tastaturii.

  De asemenea, în cazul în care vă întrebați, această opțiune de îmbinare emoji nu este disponibilă numai pentru telefoane, deci dacă aveți alte dispozitiv Android poți folosi aplicația fără nicio problemă.

  Ce instrument să folosești pentru a face combinații de emoji-uri?

  Există multe instrumente care pot fi folosite pentru a crea combinații, totuși este mai mult decât clar că unele sunt mai bune decât altele. Cu această ocazie, pentru a face procesul de îmbinare a emoji-urilor mai ușor și mai rapid, noi vom folosi tastatura GBoard, întrucât oferă și o infinitate de combinații pe care le putem folosi pe mai multe platforme.

  Creați-le în GBoard

  Crearea unei fuziuni de emoji-uri în Gboard este la fel de simplă ca introducerea tastaturii, accesarea secțiunii autocolante și selectați partea emoji. În această secțiune sunt afișate toate emoji-urile tastaturii și dacă selectați 2 emoji-uri diferite, aplicația vă va oferi un rezultat pe care îl puteți folosi despre cum știu eu combinația ambelor autocolante.

  Cum să descărcați creațiile emoji pe mobil sau pe computer?

  Creațiile pe care le faci cu emoji-uri îmbinate pe dispozitivul tău mobil nu pot fi descărcate pe același mobil sau pe computer. Cu toate acestea, emoji combinat va fi salvat în aplicație și îl puteți folosi din nou oricând doriți, atâta timp cât păstrați tastatura și Gboard activate.

  În cazul în care doriți să salvați emoji-ul pe telefon pe lângă aplicație, putețifaceți o captură de ecran a fuziuniin și cu o aplicație pentru a face autocolante decupați figura și o salvați. Deci, puteți adăuga și un text care este de preferință.

  Cum să descărcați Gboard pe telefonul dvs?

  Dacă vrem să combinăm emoji-uri pe dispozitivul nostru mobil, primul lucru pe care trebuie să-l facem este descărcați aplicația gboard. Pentru a descărca aplicația mergem în Play Store și în motorul de căutare din partea de sus a ecranului scriem Gboard.

  Pentru telefonul nostru vor apărea mai multe opțiuni de tastatură, dar trebuie să o alegem pe cea care este proiectat de Google LLC. După ce l-am selectat, facem clic pe butonul de instalare și sperăm că aplicația este descărcată și instalată pe dispozitivul nostru.

  Când terminam de descărcat aplicația, vom intra în ea pentru a ne asigura că tastatura Gboard este activată (dacă nu este activată aici vă explicăm cum). Odată ce totul este gata, mergem la configurația dispozitivului nostru și mergem la secțiunea tastatură. În secțiunea de tastatură vor apărea multe opțiuni de tastatură, totuși de data aceasta vom intra în tastatura virtuală.

  Când intrăm în partea de tastatură virtuală, vor apărea tastatura Gboard pe care am descărcat-o și tastatura Google cu denumirea de Voice dictation by Google. Gboard-ul va fi dezactivat, deci va trebui să-l activăm noi înșine manual.

  Odată ce activăm Gboard, aplicația va fi instalată și activată pe dispozitivul nostru, va trebui doar să o configuram pentru a porni creați emoji-uri îmbinate.

  Cum să configurați tastatura dispozitivului pentru a putea folosi emoji-urile în YouTube Shorts?

  Odată ce aplicația Gboard a fost descărcată, instalată și configurată pe dispozitivul nostru mobil, trebuie să o facem configurați tastaturasau pentru a putea folosi emoji-urile în YouTube Shorts, WhatsApp, Instagram și orice altă aplicație care permite fuziunea emoji-urilor

  configurarea tastaturii

  Pentru a configura tastatura intrăm în orice aplicație în care este necesar să scriem astfel încât să apară tastatura și Gboard. Când tastatura apare în partea centrală superioară putem vedea a pictograma roții, faceți clic pe el pentru a deschide configurația tastaturii.

  În configurația tastaturii trebuie să găsim unde apare cuvântul Preferințe și să îl apăsăm. Vom intra în alt meniu și acolo trebuie să coborâm până găsim opțiunea care spune autocolante emoji. Această opțiune va fi dezactivată, deoarece tocmai configurăm tastatura, așa că trebuie să o activăm pentru a continua procesul.

  Îmbinați emoji

  După activarea funcției de sticker emoji, ieșim din meniul de configurare și reintrăm într-o aplicație care necesită utilizarea tastaturii pentru a apărea. Acum vom vedea o pictograma autocolant, faceți clic pe el și apoi mergem la secțiunea emoji-uri.

  Tastatura ne va arăta toate emoji-urile pe care le aduce și le vom plasa pe cele pe care le dorim astfel încât aplicația să genereze mai multe fuziuni ale emoji-urilor. Indiferent de emoji-urile pe care le alegem, aplicația va genera o serie de combinații pe care le putem folosi. Cel mai bun lucru este că îl puteți folosi cu contactele pe diverse rețele sociale, deoarece aplicația vă permite să plasați fuziuni precum texte, autocolante sau imagini. Prin setări puteți dezactiva și emoji-urile sugerate de tastatură.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here