Cum să pun un singur nume în contul meu de Facebook - De pe mobil sau PC

Aplicația Facebook este una dintre primele rețele sociale în care ne înregistrăm când avem o vârstă acceptată. Totuși, făcând astfel este posibil să ne punem numele greșit, cu abrevieri sau cu toate prenumele și atunci când vrem să-l schimbăm ulterior, nu se poate. Pentru că Facebook guvernează Nu permite, ceea ce face ca mulți oameni să fie nevoiți să-și ștergă contul.

Din acest motiv, este valabil să ne întrebăm cum schimbarea într-un singur nume facebook-ul nostru? În continuare, vom indica pașii pentru a o face.

Index()
 1. Care sunt pașii pentru a pune un singur nume pe profilul tău de Facebook?
  1. În aplicația dvs. mobilă Facebook
  2. Folosind Facebook în browserul web de pe computer
 2. De ce nu îți poți schimba efectiv numele profilului Facebook??
  1. internet ieșit din serviciu
  2. Modificările nu au fost salvate corect

  Care sunt pașii pentru a pune un singur nume pe profilul tău de Facebook?

  Este clar că în această aplicație putem îndeplini o mare varietate de funcții de la publicarea conținutului nostru, discutarea cu persoane și utilizarea opțiunilor mai puțin cunoscute, cum ar fi schimbarea fotografiei de profil fără ca nimeni să vadă.

  La rândul său, una dintre cele mai dorite opțiuni este să ne putem schimba numele, deoarece, din păcate, acesta este un proces imposibil în cadrul acestei aplicații din cauza legilor sale. Cu toate acestea, posibilitatea de a ne schimba profilul pentru a plasa doar un nume este o opțiune grozavă, deoarece ne permite să avem mai multă siguranță și ca alte persoane nu ne cunosc numele de familie.

  Din fericire, există o procedură pentru a putea pune doar un nume, dar este necesar implementează diverse instrumente precum VPN-ul. Este de menționat că acest program este utilizat, deoarece în alte țări este complet valabil să lăsați un singur nume în aplicație.

  În aplicația dvs. mobilă Facebook

  Pentru a o realiza, trebuie să intrăm în aplicația Facebook și să mergem în partea de sus unde apare o pictogramă cu linii și să facem clic pe ea. Concret, la intrarea în acest meniu trebuie să facem clic pe opțiunea 'Setări de confidențialitate' și în cadrul acestuia să facem clic pe 'Setări'.

  În această zonă vom vedea o secțiune de 'Informații personale' și o vom accesa unde prima opțiune pe care o vom selecta va fi 'Nume' și trebuie să scrieți numele pe care doriți să îl plasați. După, și în secțiunea nume sau al doilea nume trebuie să-l lași gol unde trebuie să facem clic pe 'Review change' pentru ca numele să fie schimbat.

  Cu toate acestea, dacă nu ați reușit, este necesar să descărcați un VPN, iar una dintre cele mai bune opțiuni este Kiwi VPN Connection. Mai târziu, după descărcarea aplicației, selectați țara Indoneziei pentru a stabili conexiunea, apoi intrați din nou pe Facebook și accesați secțiunea „Cont”. Apoi, faceți clic pe „Setări de confidențialitate” și selectați opțiunea care spune „Limbă” și setați limba la indoneziană; când faceți acest lucru, repetați procesul de schimbare a numelui, când îl veți realiza, veți putea pune limba înapoi în spaniolă și eliminați VPN-ul.

  Folosind Facebook în browserul web de pe computer

  Trebuie doar să vă conectați la contul dvs. din browser și să mergeți în partea de jos unde apare ‘Setările de confidențialitate' și trebuie să faceți clic pe el. Apoi, apăsați opțiunea „Setări” din această secțiune introduceți „Nume” unde trebuie doar să ne eliminăm numele de familie și să plasăm singurul nume.

  Apoi, să încercăm să salvăm modificările și dacă primim un avertisment care spune „Spațiile nu pot fi lăsate goale” puteți copia și lipi un spațiu gol pentru a înșela pagina și selectați butonul „Examinați modificarea”.

  Dacă făcând acest lucru nu îl puteți modifica, va trebui să aplicați cealaltă opțiune unde trebuie să mergeți în partea de jos a paginii și veți vedea cuvinte cu diferite limbi unde vom apăsa opțiunea plus '+'. Acum, selectăm limba numită „Bahasa Indonesia”, astfel încât aplicația noastră să se schimbe în această limbă, apoi trebuie să descărcați un VPN care poate fi Free Fast VPN și să selectați țara indoneziei. Apoi din asta poți repeta procesul sa-ti schimbi numele si gata.

  De ce nu îți poți schimba efectiv numele profilului Facebook??

  Dacă ați încercat deja toate modalitățile posibile de a schimba numele Facebook și chiar și așa nu este schimbat corect, este obișnuit că sunteți prezentând diverse dezavantaje. Este clar că atunci când se întâmplă acest lucru, mulți oameni se simt încăpățânați și obosiți de proces, dar se poate întâmpla ca o anumită eroare să nu vă permită să configurați corect numele.

  internet ieșit din serviciu

  Una dintre problemele prezentate cel mai mult în orice proces este că internetul nostru nu funcționează sau pierdem semnalul. Din acest motiv, trebuie să ne asigurăm că avem o conexiune bună la internet, deoarece dacă nu avem un semnal bun, VPN-ul nu va funcționa corect. Din acest motiv, procesul nu poate fi finalizat.

  Modificările nu au fost salvate corect

  De asemenea, lipsa celui mai bun internet va face ca atunci când salvați modificările, acestea să nu fie făcute. De asemenea, se poate întâmpla pentru că nu urmați pașii strict așa cum au fost indicate și cel mai bun lucru de făcut este să ieși și să reintri pentru a începe din nou procesul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here