Cum să discutați cu cineva pe Tinder dacă nu s-a potrivit? - Acces la chat

Una dintre cele mai recente actualizări Tinder ne permite să vorbim cu străini fără a fi nevoie să faci potrivire, Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să deschizi aplicația și să intri în partea 'explore', să alegi opțiunea unui chat rapid și astfel poți vorbi cu oricine ți se atribuie deoarece spre deosebire de cealaltă formă clasică de Tinder, aici nu vei putea vorbi cu cine vrei.

Index()
  1. De ce Tinder vă permite să discutați doar cu persoane cu care vă potriviți??
  2. Ce ar trebui să faceți pentru a accesa chatul rapid Tinder de pe dispozitiv?
    1. Cu site-ul oficial
    2. Din aplicația mobilă
  3. Care sunt limitările pe care le are chatul rapid Tinder pentru utilizatorii săi?

De ce Tinder vă permite să discutați doar cu persoane cu care vă potriviți??

Ca atare, motivul nu este cunoscut dar se înțelege că funcția acestei platforme este de a putea începe o conversație între acele două persoane care s-au plăcut. Mai întâi ei trebuie să 'făgă o potrivire' acum dacă vă întrebați ce este o potrivire? cum să le obții? bine asta va fi un tip de 'like' ceea ce înseamnă că amândoi au părut arătoși sau interesanți datorită pozelor de profil, dar este necesar acest lucru pentru a vorbi cu cineva?

Nu ar trebui să fie, dar este una dintre cele mai bune modalități, pentru că mai mult decât să-și placă pentru o poză de profil, se pot aprecia și pentru biografii și interese, Datorită acestui fapt, vă puteți simți mai conectat cu cealaltă persoană, așa că atunci când vă potriviți puteți avea un chat privat în care să partajați aprecieri și informații despre ambele.

Ce ar trebui să faceți pentru a accesa chatul rapid Tinder de pe dispozitiv?

Pentru a accesa chatul rapid o poți face din aplicația mobilă într-un mod simplu de la ora 18:00, Desigur, mai întâi trebuie să vă autentificați la Tinder de pe mobil sau de pe computer, iar apoi urmați, vă vom spune pașii de mai jos.

Cu site-ul oficial

Aplicația Tinder funcționează cel mai bine de pe mobil, dar în cele din urmă o poți folosi și de pe computer, trebuie doar să accesezi site-ul web din browser și apoi să mergi la contul tău Tinder. Ceea ce este încă necunoscut este dacă veți putea participa la acest chat rapid de pe computer, deoarece actualizarea a fost acum câteva luni.

Cu toate acestea, puteți aștepta să vedeți ce raportează platforma sau puteți descărca aplicația și un emulator care va simula că sunteți de la telefon, deși bineînțeles vă sfătuim să descărcați aplicația de pe mobil intrând în App Store sau Google play.

Din aplicația mobilă

Pentru a intra în acest chat rapid, trebuie să știți mai întâi că va fi un fel de joc care a fost numit "Preze fierbinți" și asta se poate face în fiecare zi, acest chat tocmai a intrat pe platformă. Pentru a intra în 'joc' pentru a intra în chatul privat, trebuie să intri în 'Explorare' și apoi să ai posibilitatea de a începe o conversație.

Această sesiune care este considerată „risc scăzut” trebuie să o facă participanții raspunde la cateva intrebari ca trebuie sa raspunda in functie de o alta persoana si acestea vor avea variante de raspuns diferite si depinde de modul in care fiecare raspunde, rezultatele vor iesi din aceasta cauza, deoarece din aceasta cauza li se va atribui un chat cu o alta persoana care a distribuit similar răspunsuri.

Acest proces va fi privat și va dura aproximativ 30 de secunde doar cu cele două persoane, aici poți schimba câteva cuvinte și astfel poți lua decizia dacă vrei să continui să fii o potrivire sau nu. Bineînțeles că poți da sau nu potrivirea, aceasta merge mână în mână cu opțiunea 'Explora' pentru că acolo putem vedea interesele celeilalte persoane și să vedem cât de bine ne înțelegem cu ea.

Deși ar trebui să știi acel chat rapid nu este disponibil în ziua respectivă, va începe de la șase seara și va dura până la miezul nopții, lansarea sa a făcut diferite impresii dar este chiar interesant pentru utilizatori.

Care sunt limitările pe care le are chatul rapid Tinder pentru utilizatorii săi?

Limitările pe care le găsim este că, în mod normal, atunci când începi să vorbești cu o persoană 'nouă' vrei să o faci calm și să descoperi legătura încetul cu încetul, în timp ce aici nu trebuie decât să te decizi în 30 de secunde dacă vrei să faci o potrivire. sau nu.

De asemenea, cât de mult poți cere și chat în acele secunde? Bineînțeles că nu prea, ceea ce ar putea fi puțin ciudat, plus că fiind o aplicație de întâlniri, probabil că vrei să analizezi puțin persoana, nu?? Dar cu toate acestea este foarte inovator și interesant De când nu ți se pare un concurs TV?? Pentru că o facem, totuși, va fi o chestiune ca tu să încerci și să ne spui cum merge.

Vă reamintim că pentru a vă descurca mai bine pe Tinder trebuie să aveți o poză bună de profil și, bineînțeles, să puneți o biografie scurt, dar amuzant și interesant, În plus, îți poți marca interesele pentru a intra în legătură cu persoane care te-ar putea interesa și a pregăti o conversație bună pe tinder, cu fraze, întrebări și jocuri.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here