Cum să vă deconectați de la Netflix pe un PS4? - Protejați-vă contul

Deconectarea de la Netflix pe PS4 poate fi o simplă simplă pentru majoritatea utilizatorilor, deși pentru alții este o sarcină destul de necunoscută. Opțiunea PC este una dintre comenzile rapide prin care această sarcină poate fi efectuată. Desigur, totul trebuie conectat.

Mulți ar crede chiar că posibilitatea de a folosi Netflix pe PS4 este imposibil, dar realitatea este alta, pentru ca chiar daca e cam veche mai are suport pentru ea. Accesați setările de pe PlayStation pentru a modifica contul după bunul plac, chiar și pentru a vă deconecta.

Cum să te deconectezi de la Netflix pe un PS4? - Protejați-vă contul
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Care este cel mai simplu mod de a vă deconecta de la Netflix pe PS4?
 2. Ce alte moduri vă puteți deconecta de la contul Netflix??
  1. Cu opțiunea „Gear”
  2. De la 'TV și video'
  3. Deconectare pe toate dispozitivele
  4. Eliminarea unui anumit dispozitiv de pe Netflix

  Care este cel mai simplu mod de a vă deconecta de la Netflix pe PS4?

  Netflix s-a caracterizat dintotdeauna prin a oferi un sistem de navigare usor de folosit, atunci cand doriti autentificare sau deconectare. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin intermediul unui PlayStation 4, în secțiunea „TV și video”.

  Acest mod de închidere a ședinței este cel mai bun, deoarece nu este un mod forțat, deoarece se face la alegerea utilizatorului, spre deosebire de atunci când administratorul șterge sau decide să modifice datele de acces ale profilului.

  Există ocazii în care, pe lângă închiderea voluntară sau forțată a unei sesiuni, nu există nicio modalitate de a face uz normal de aplicație, deoarece apar erori '4 și 8', dar nicio problemă, deoarece puteți elimina erorile 4 și 8 pe Netflix.

  Ce alte moduri vă puteți deconecta de la contul Netflix??

  Netflix pe lângă faptul că are diverse conținuturi de divertisment, de asemenea Are un panou destul de complet, cel folosit pentru deconectare, deoarece există mai multe moduri de a face acest lucru, unul este prin opțiunea „TV și video”.

  Există și alte modalități de a utiliza dispozitive pentru a sincroniza Netflix cu televizorul, dar cel mai confortabil este să o faci cu PlayStation 4. O altă modalitate de a vă deconecta este prin simbolul roată.

  Există și opțiunea de deconectare pentru toate dispozitivele, printr-un modificarea datelor sesiunii sau chiar eliminarea dispozitivelor sincronizate cu Netflix, adică de unde este vizualizat conținutul Netflix.

  Cu opțiunea „Gear”

  Începeți sesiunea obișnuită în Netflix, cu controlul, accesați meniul care se află în partea stângă a ecranului principal, apăsați tasta O, localizați figura sau simbolul roată dințată și selectați-l.

  Odată ajuns acolo, trebuie să selectați opțiunea care spune „Închideți sesiunea”, apoi trebuie confirma operatia făcând clic pe cuvântul Da și gata, sesiunea se va închide imediat.

  De la 'TV și video'

  În același mod, accesați meniul de pe ecranul principal de opțiuni, apoi intrați în secțiunea 'TV și video', faceți clic pe opțiunea care spune 'Netflix', ecranul principal al aplicației va fi afișat în cauză.

  Odată ajuns acolo, cu controlul, apăsați tasta tasta săgeată stânga și navigați până ajungeți la secțiunea care spune „Obțineți ajutor”. Apoi localizați și selectați expresia care spune „Închideți sesiunea”, confirmați operația selectând „Da” și gata.

  Deconectare pe toate dispozitivele

  Pentru a vă deconecta de la toate dispozitivele, luați controler pentru playstation 4 și accesați meniul din partea stângă a ecranului principal, căutați opțiunea „Contul meu”.

  Apoi căutați zona care spune „Gestionați Netflix pe dispozitive și computere” și apăsați opțiunea „Dezactivați”, situat lângă fiecare dispozitiv. Pe de altă parte, puteți încerca să partajați Netflix fără a fi nevoie să dați cheia altor utilizatori.

  Eliminarea unui anumit dispozitiv de pe Netflix

  În mod similar, accesați meniul principal netflix pe PlayStation, cu controlerul, accesați opțiunea „Contul meu”, „Gestionați Netflix pe dispozitive și computere” și faceți clic pe opțiunea „Ștergeți” sau dezactivați, chiar lângă descrierea dispozitivului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here