Cum să vă deconectați de la Microsoft Teams din aplicația mobilă sau serverul web

Dacă te-ai întrebat cum pot deconectați-vă de la Microsoft Teams de pe orice dispozitiv? Ei bine aici îți vom explica rapid, îți vom oferi și câteva sfaturi și chei pentru a-ți gestiona dispozitivele într-un mod mai eficient, în acest fel nu va trebui să închizi sesiunile manual.

Index()
  1. De ce este atât de important să aveți control asupra dispozitivelor cu acces la contul dvs. Microsoft Teams??
  2. Ce pași trebuie să urmez pentru a mă deconecta de la Microsoft Teams în aplicație??
  3. Cum mă deconectez de la un cont în Teams cu site-ul web?
  4. Este posibil să vă deconectați de la Microsoft Teams de pe alt dispozitiv?

De ce este atât de important să aveți control asupra dispozitivelor cu acces la contul dvs. Microsoft Teams??

Microsoft Teams este o aplicație concepută pentru a partaja informații prin întâlniri și conferințe. Prin urmare, fiecare utilizator trebuie să aibă contul pregătit și bine organizat, pentru a reduce timpul de așteptare pentru sarcini și, de asemenea, să fie mult mai productiv.

Prin urmare, având control deplin asupra dispozitivelor pe care aveți deschisă sesiunea Teams este ceva esential. Este important să știți că nu este recomandat să vă deschideți utilizatorul pe prea multe dispozitive. Acest lucru mai ales pentru a evita pierderea de informații sau apeluri neașteptate. Cel mai bun lucru este că ai contul tău în una sau două echipe în același timp, astfel încât să poți avea mai mult control.

Este important de menționat că dacă tu ești cel care inițiază mereu apelurile și deci ești cel care configurează camera, atunci cel mai bine este să ai contul doar pe computer și pe unul dintre telefoanele mobile. În felul acesta poți începeți apelul de pe mobil fără a fi nevoie să aveți computerul la îndemână. Trebuie remarcat faptul că programul Microsoft este gata să funcționeze pe mai multe dispozitive, inclusiv pe cele care folosesc distribuții Linux.

Ce pași trebuie să urmez pentru a mă deconecta de la Microsoft Teams în aplicație??

Ceea ce va trebui să căutăm în meniul menționat este secțiunea pentru configurarea aplicației. Odată acolo, va trebui să coborâm în ultima parte a meniului pentru a căuta opțiunea închidem sesiunea noastră. Făcând clic pe acesta, ne vom elimina automat din contul nostru și ne va lăsa în meniul de autentificare. Trebuie menționat că este necesar să fi închis orice întâlnire deschisă și că, de asemenea, dacă trimiteți un fișier prin Teams, așteptați ca fișierul să se termine încărcarea pentru a închide sesiunea. Dacă omiteți acest lucru, cel mai probabil vi se va solicita că încărcările sunt în curs.

Cum mă deconectez de la un cont în Teams cu site-ul web?

Naps folosind Teams de pe site sau de pe un computer cu oricare dintre sistemele de operare permise pentru program. Atunci ceea ce va trebui să faci este să mergi la poza ta de profil, vei da clic acolo și va apărea un mic minus în care poți să vezi câteva dintre datele tale și să-ți accesezi contul.

În ultima parte a meniului veți găsi opțiunea de a vă închide sesiunea, când faceți clic acolo sesiunea va fi închisă și veți putea conectați-vă cu un alt sau același factură altă dată, amintiți-vă că sesiunea Teams este aceeași cu Microsoft 365. Este important de menționat că sesiunea Teams pe mai multe dispozitive trebuie să fie închisă manual unul câte unul. Deci, atunci când îl închideți într-una dintre ele, ceilalți vor continua să aibă acces la contul dvs.

Este posibil să vă deconectați de la Microsoft Teams de pe alt dispozitiv?

La deconectați-vă de la unul a aparatelor Nu o voi închide pe ceilalți. Cu toate acestea, și datorită faptului că Teams este un serviciu Microsoft, ne putem gestiona toate sesiunile prin contul nostru principal.

Ceea ce va trebui să facem este să mergem la contul nostru Microsoft și să ajungem la secțiunea dispozitiv. În acest loc vom obține o listă cu toate dispozitivele noastre conectate și îl putem elimina pe cel pe care îl dorim. Pentru aceasta trebuie pur și simplu să apăsăm pe opțiunea de a elimina cu privire la un terminal. Aceasta va închide sesiunea deschisă de echipe și putem repeta procesul cu câte dispozitive vrem, nu vom avea nicio limită pentru asta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here