Cum să închideți toate filele Safari simultan pe iPhone?

Se întâmplă adesea ca, să deschidem browserul Safari pe iPhone-ul nostru și să ne dăm seama că avem o mulțime de file deschise pe care am uitat să le închidem sau despre care nici nu știam că sunt acolo, de obicei acest lucru se datorează când deschideți atât de multe link-uri externe în aplicații și rețele sociale. 

De fapt, a avea atât de multe file deschise într-un browser poate aduce în consecință încetinirea dispozitivului nostru. În acest articol vă vom arăta cum să închideți toate filele Safari în același timp.

Index()
 1. Ce pași ar trebui să urmați pentru a închide una sau mai multe file în Safari în același timp?
 2. Cum să activați setarea pentru a închide paginile pe care nu le utilizați automat?
 3. De ce nu puteți închide una sau toate filele simultan în Safari și cum să o remediați?
  1. Performanță lentă a iPhone-ului dvs
  2. Reporniți mobilul

  Ce pași ar trebui să urmați pentru a închide una sau mai multe file în Safari în același timp?

  În primul rând, trebuie să accesăm aplicația browser Safari de pe iPhone-ul nostru, apoi, în partea dreaptă jos a ferestrei va apărea o pictogramă cu două casete, apăsând acolo se vor sparge toate filele deschise, așa că, pentru a le închide în același timp timp trebuie doar să ținem apăsat câteva clipe pe pictograma respectivă și va apărea opțiunea „Închideți filele (număr)”.

  Apoi confirmăm acțiunea și toate filele care au fost deschise în același timp vor fi închise imediat. Acest lucru ne va ajuta chiar să eliberăm memoria RAM utilizată de aplicația Safari.

  Cum să activați setarea pentru a închide paginile pe care nu le utilizați automat?

  Știați că este posibil să setați filele să se închidă automat pe iPhone-ul nostru? Da, trebuie pur și simplu să mergem la Setări, să mergem la configurația dispozitivului nostru iOS și să găsim secțiunea pentru a modifica parametrii Safari. 

  Odată ce ne aflăm în acea fereastră de configurare, trecem la alegerea opțiunii 'Închide filele'. Se va deschide o mică secțiune în care putem alege modalitățile de închidere dintre cele care sunt 'Manual' sau configurați închiderea automată într-o anumită perioadă de timp ca o zi, o săptămână și chiar până la o lună.

  Putem configura și regla această funcție de câte ori dorim, fără a fi nevoie să așteptăm ceva timp tipul de expirare de către Safari sau iPhone însuși. De asemenea, este posibil să utilizați Safari pe Android complet gratuit.

  Trebuie remarcat faptul că această funcționalitate este disponibilă numai din iOS versiunea 13 mai departe. Dacă dispozitivul dvs. are o versiune mai veche, vă recomandăm să căutați o actualizare, astfel încât să nu ratați aceste noi funcții și alte funcții.

  De ce nu puteți închide una sau toate filele simultan în Safari și cum să o remediați?

  În afară de faptul că nu aveți iOS 13 sau o versiune ulterioară, poate exista șansa să fie eșuând o anumită configurație pe mobil, Este posibil chiar să descoperiți că funcția nu funcționează atunci când v-ați asigurat că configurați corect setările Safari în aplicația Setări a iPhone-ului. 

  Performanță lentă a iPhone-ului dvs

  Este important să menținem un număr minim de procese deschise pe iPhone-ul nostru, deoarece unele aplicații tind să consume multă putere de procesare și memorie RAM. Este recomandat să închidem toate acele aplicații pe care nu le folosim la un moment dat. Chiar dacă este necesar, va trebui să dezinstalăm acele aplicații că le dăm puțin sau deloc folos

  Prin eliminarea acestor aplicații, am fi ștergerea proceselor de fundal, care ocupă memorie inutil și Safari poate profita de acel vid de procesare disponibil pe dispozitivul nostru iOS. De asemenea, este posibil să ascundeți aplicațiile din fereastra de pornire pe iPhone complet simplu.

  Acest lucru va ajuta, de asemenea menține echilibrul în spațiul de depozitare a dispozitivului, deoarece, dacă nu avem supraveghere în această problemă, putem rula în spațiu mic pentru a salva fișiere precum fotografii, videoclipuri, muzică și altele. 

  Reporniți mobilul

  În cazul în care nicio metodă nu funcționează, putem doar să folosim reporniți drastic mobilul. Totul depinde de modelul pe care îl folosești. Dacă utilizați o versiune recentă, trebuie să urmați următorii pași:

  1. Apăsați și mențineți apăsat butonul lateral și unul dintre butoanele de creștere sau micșorare a volumului.
  2. Așteptăm ca o opțiune de diapozitiv să se dezactiveze sau să repornească.
  3. Glisăm la opțiunea „Repornire” și așteptăm aproximativ 30 de secunde.

  Procesul poate dura câteva minute pentru a reporni mobilul. odată pornit ne scriem cifrele pentru a debloca dispozitivul și în acest fel ne vom fi repornit corect iPhone-ul. Dacă problema persistă, putem consulta pagina oficială de asistență tehnică Apple.

  Există, de asemenea, posibilitatea extremă de a reseta iPhone-ul din fabrică, dar de obicei acest lucru este folosit în cazuri rare, fără o soluție simplă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here