Cum să închideți rapid toate aplicațiile deschise pe un computer Mac

  • 47 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Toți cei care folosim frecvent un computer, indiferent de sistemul de operare acesta, lucrăm cu mai multe aplicații deschise. De obicei, la un moment dat trebuie să închidem toate aplicațiile dintr-un motiv oarecare. De exemplu, pentru că vrem să oprim computerul. Cea mai obișnuită modalitate de a o închide este să o faci făcând clic pe pictograma fiecărei aplicații și să activezi închiderea.

Atât în ​​Windows, cât și în macOS, precum și în Linux, există o serie de comenzi rapide de la tastatură concentrate pe diferite acțiuni. Astfel, de exemplu, în Utilizarea comenzilor rapide de la tastatură pe un computer Mac explicăm ce trebuie să faceți pentru a utiliza unele dintre aceste comenzi rapide.

Cum să părăsești o aplicație într-o aplicație Mac

Dacă dorim să închidem o aplicație pe un computer Mac, putem folosi metoda clasică, adică să accesăm meniul corespunzător și să selectăm Ieșire, sau să facem clic pe butonul roșu situat în partea din stânga sus a aplicației.

Pe lângă ceea ce este indicat, există o altă metodă. Doar apăsați tastele în același timp cmd Y Q pentru a trece la închidere. Ambele sisteme, cel explicat în paragraful anterior și cel pe care îl indicăm acum, sunt valabile pentru închiderea sau ieșirea dintr-o aplicație, dar ce trebuie să facem dacă vrem să închidem mai multe aplicații??

Comandă rapidă de la tastatură pentru a părăsi mai multe aplicații simultan pe un computer Mac

Dacă avem mai multe aplicații deschise pe un computer Mac și vrem să arătăm care sunt acestea, trebuie să apăsăm tastele în același timp cmd Y Tab (cheia chiar mai sus Majuscule). Pictogramele corespunzătoare aplicațiilor vor fi afișate în centrul ecranului, cu una dintre ele activată. Dacă vrem să trecem de la unul la altul, trebuie doar să apăsăm tasta Tab a efectua.

Dacă eliberăm cheia cmd când am marcat o aplicație, aceasta va fi activată, care va servi pentru accesarea ei. Cu aceasta vom realiza ca toate ferestrele deschise ale aplicației menționate mai sus să fie afișate în prim plan pe ecran.

Dacă vrem să închidem aplicațiile deschise una câte una, trebuie doar să le activăm apăsând Cmd + Tab și marcați fiecare apăsând tasta Tab, după cum s-a explicat mai sus. Când apăsați tasta Q cu cmd, cererea indicată va fi închisă. Prin repetarea procesului cu fiecare dintre ele aplicațiile deschise vor fi închise una câte una.

concluzie

După cum vedem, într-o perioadă scurtă de timp, putem închide toate aplicațiile deschise fără complicații. Acest lucru facilitează realizarea unei lucrări tipice.

  • 47 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here