Cum să închid sesiunile WhatsApp Web deschise de pe computerul meu sau de pe telefonul mobil Android și iPhone

Astăzi au un cont în unele aplicație gratuită de chat Este esentiala pentru orice tip de activitate care presupune relatii umane, studiu, lucru, vanzare, comunicare cu familia, prietenii, cunostinte, clienti etc., Este unul dintre cele mai importante lucruri din ziua noastră.

De aceea, nu este neobișnuit să știi ce este WhatsApp și de ce funcționează, deoarece, în ciuda faptului că există multe alternative la el, este încă preferata si cea mai frecventa printre utilizatori pe parcursul ultimului deceniu.

Cum să închid sesiunile deschise ale WhatsApp Web de pe computerul meu sau de pe telefonul mobil Android și iPhone
Vezi acest videoclip pe YouTube

Mesagerie instanta, posibilitatea de a partaja fotografii, note vocale, videoclipuri, documente și acum chiar și locația în timp real, sunt doar câteva dintre funcțiile oferite prin instalarea WhatsApp pe telefonul tău mobil.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de lucru sau de a efectua o altă sarcină de pe computerul nostru, este imposibil să fim mereu cu ochii pe telefonul nostru mobil, motiv pentru care administratorii WhatsApp au decis face o versiune web, pe care îl poți conecta la versiunea dispozitivului tău, pentru a avea acces la majoritatea funcțiilor pe care ți le oferă versiunea mobilă, dar din confortul computerului tău.

Index()
 1. Cum să accesezi WhatsApp Web de pe un computer care nu este al meu?
 2. Cum să vă deconectați de la WhatsApp Web?
  1. de pe calculator
  2. De pe telefonul mobil

  Cum să accesezi WhatsApp Web de pe un computer care nu este al meu?

  Conectarea de pe orice computer la care aveți acces este una dintre cele avantaje majore pe care vi le oferă această platformă, deoarece, dacă nu sunteți acasă și aveți nevoie să accesați un fișier trimis grupului de companii și nu aveți computerul dvs., puteți intra pe WhatsApp Web și vă puteți autentifica așa cum este indicat mai jos:

  1. Porniți computerul și accesați browserul.
  2. Introduceți în bara dvs. de căutare "WhatsAppWeb".
  3. Selectează prima varianta.
  4. De la tine telefon mobil, intra in aplicatia WhatsApp.
  5. Apăsați opțiunea celor trei puncte care se află în parte Dreapta sus de pe ecran.
  6. Accesați secțiunea „WhatsApp Web”.
  7. Selectați pictograma verde care spune „Asociați dispozitivul”.
  8. Poziționați camera telefonului astfel încât să capteze codul QR care apare pe ecranul computerului.
  9. Dacă este necesar, confirmați-vă identitatea de pe telefonul mobil.
  10. Începeți să interacționați cu persoanele de contact de pe computer.

  Cum să vă deconectați de la WhatsApp Web?

  Pentru chestiuni de securitate și confidențialitate al dvs. și al persoanelor de contact, este important ca, dacă computerul nu este proprietatea sau utilizarea zilnică a dvs., să vă deconectați, fie de pe telefonul mobil, fie de pe același computer în mod corect, deoarece atunci când opriți computerul este el. va ramane activ si probabil oricine altcineva cu acces la dispozitiv va putea intra fara probleme.

  de pe calculator

  Având sesiunea deschisă și cu ecranul de pe pagina Web WhatsApp, selectați opțiunea celor trei puncte care se află în dreapta sus, chiar lângă panoul de stare. Apoi faceți clic pe secțiunea care spune "Ieșire" și voila, veți fi eliminat orice acces pe care următoarea persoană care are computerul în posesia sa l-ar putea avea asupra informațiilor dvs. private.

  De pe telefonul mobil

  Dacă ești departe de computerul la care te-ai autentificat, nu-ți face griji, din fericire în zilele noastre practic ai controlul asupra tuturor digital, de pe telefonul dvs. mobil și aceasta include accesul la toate rețelele dvs.

  Pentru a vă deconecta de pe dispozitivul dvs. mobil orice sistem de operare, Android sau iPhone, va trebui să faceți următoarele:

  Introduceți WhatsApp din panoul aplicației dvs. și, selectând din nou secțiunea cu trei puncte, accesați opțiunea pe care scrie „WhatsApp Web” acolo o puteți vizualiza grafic toate dispozitivele în care contul dvs. este autentificat. Atingeți și mențineți apăsat ecranul pe opțiunea care descrie dispozitivul pe care doriți să îl deconectați.

  Faceți clic pe opțiunea „Închideți sesiunea” și gata, tot automat dacă computerul este în uz, acesta va fi dezactivat simultan fara nicio alta intrebare, si vei putea intra din nou fara nicio problema urmand pasii pe care i-am mentionat mai sus.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here