Cum să vă deconectați de la AliExpress în mod corect cu aplicația și computerul

În acest magazin online avem voie să ne creăm un utilizator și să ne înregistrăm datele pentru a face achiziții în siguranță, dar există cazuri în care neînchiderea sesiunii AliExpress a unui dispozitiv poate duce la furtul de date. Dar? ce se întâmplă dacă nu Nu știu cum să vă deconectați de la contul nostru AliExpress de pe site sau aplicație? Continuați să citiți că în acest ghid vă vom arăta într-un mod foarte ușor și simplu cum să o faceți.

Cum să vă deconectați de la AliExpress în mod corect cu aplicația și computerul?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Este important să vă deconectați de la contul AliExpress??
 2. Care este modalitatea de a vă deconecta din contul AliExpress din aplicație??
 3. Cum vă puteți deconecta de la contul AliExpress de pe site?

Este important să vă deconectați de la contul AliExpress??

Este foarte important, asta în funcție de dispozitivul în care ne logăm și circumstanțele, deoarece prin deconectarea din contul nostru AliExpress, ne protejăm datele personale și de conectare, deoarece dacă decidem să ne conectăm la contul nostru de pe un dispozitiv pe care nu îl folosim în mod regulat și care este în afara, riscăm că datele sunt vizibile pentru oricine intră în contul nostru prin aplicație sau de pe același site web.

Pe de altă parte, dacă ne vom autentifica de pe propriul dispozitiv mobil sau computer, nu ar trebui să ne facem atât de mult griji cu privire la deconectarea de la cont, deoarece luând telefonul cu noi, nu va lăsa loc unei alte persoane să intră în contul nostru și vezi datele noastre, așa că este ceva de luat în considerare

Care este modalitatea de a vă deconecta din contul AliExpress din aplicație??

Dacă dorim să știm cum să ne deconectam din contul nostru AliExpress de pe dispozitivul nostru mobil, trebuie să ținem cont de faptul că aplicarea acestora trebuie actualizată, Pentru aceasta trebuie să o descărcam din cea mai recentă versiune a Google Play Store dacă folosim un dispozitiv Android și din App Store dacă folosim un dispozitiv iPhone, ținând cont de aceste informații, trebuie să parcurgem o serie de pași, care sunt prezentat mai jos:

 • Intrăm în aplicația AliExpress în meniul de aplicații de pe dispozitivul nostru, indiferent dacă este Android sau iPhone, este recomandat să avem dispozitivul Android actualizat.
 • Fiind în interiorul aplicației, mergem la secțiunea „Contul meu”, acesta este situat în partea dreaptă jos a interfeței.
 • După aceasta, mergem la setările contului, aceasta se află în colțul din dreapta sus al ecranului și are forma unei roți dințate.
 • În consecință, va fi afișat un meniu cu diverse setări pentru contul nostru, trebuie să derulăm în jos până găsim opțiunea "Log off", acesta este roșu.
 • La apăsarea acestui buton, va apărea un poster în care ni se va cere să confirmăm deconectarea, apăsăm butonul de acceptare pentru a ieși din contul nostru de pe dispozitivul respectiv.

Cum vă puteți deconecta de la contul AliExpress de pe site?

Dacă vrem să știm cum să ne deconectam din contul nostru AliExpress de pe site, trebuie să folosim un computer, în plus utilizați browserul web la alegere, Este recomandat să folosiți un browser precum Google Chrome pentru a facilita foarte mult navigarea, fiind clar în acest sens, trebuie să urmărim o serie de instrucțiuni, care sunt prezentate mai jos:

 • Accesați site-ul oficial AliExpress cu sesiunea conectată și din browserul computerului.
 • Fiind în contul nostru, trebuie să facem clic unde scrie „Bună ziua” și să găsim numele nostru de utilizator, această opțiune se află în partea dreaptă a ecranului.
 • După aceasta, facem din nou clic unde scrie „Bună ziua” urmat de numele nostru, făcând acest lucru sunt afișate mai multe opțiuni, o alegem pe cea care spune „Închidere sesiune”.

Dacă din orice motiv continuați să aveți probleme la conectarea sau deconectarea din contul AliExpress de pe orice dispozitiv, vă sfătuim să contactați asistența tehnică AliExpress, care are personal instruit care vă va ajuta să vă rezolvați problema cât mai curând posibil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here