Cum să vă deconectați de la Netflix de pe Smart TV? - Cele mai bune comenzi rapide,

Televizoarele inteligente la care avem acces astăzi, este posibil să instalăm diverse aplicații astfel încât să ne simțim mult mai confortabil. Așa că poți descărca Netflix pe orice televizor și dacă vrei să te deconectezi acolo, acolo apar inconvenientele cât mai multe persoane le este greu să se deconecteze de la contul Netflix datorita meniului implicit pe care il aduce.

În acest sens, dacă ești una dintre persoanele care doresc să învețe cum să închidă sesiunea utilizatorului tău pentru ca altul să poată intra, nu-ți mai da bătăi de cap, cu recomandările și sfaturile noastre vei reuși să o faci într-un mod total simplu pe orice Smart TV, indiferent de marca acestora.

Index()
 1. Trebuie să vă reintroduceți datele după ce vă deconectați de la Netflix pe un Smart TV??
 2. Cum închideți o sesiune Netflix de pe Smart TV?
  1. Folosind o combinație de taste
  2. Din instrumentele tale de telecomandă
  3. De pe mobil sau PC

  Trebuie să vă reintroduceți datele după ce vă deconectați de la Netflix pe un Smart TV??

  Când vă deconectați de la orice cont Netflix, este normal să puneți din nou toate informațiile solicitate acolo. Deși, dacă ai fost deștept și din prima dată când te-ai autentificat acolo, ai dat faceți clic pe butonul pentru a reține datele a contului dvs., apoi ați pus inițiala e-mailului și se pare că completează automat restul informațiilor.

  Din acest motiv, această ultimă acțiune este cea mai recomandată pe care ar trebui să o executați în așa fel încât să nu fie nevoie să plasați tot timpul datele contului dvs., deoarece acest tip de televizor funcționează împreună cu conexiunea la internet, dar in plus, il poti avea configurat sau programat cu contul tau Google si astfel datele vor fi salvate automat.

  Cum închideți o sesiune Netflix de pe Smart TV?

  După cum v-am spus deja, deconectarea de la orice cont Netflix de pe televizoarele inteligente nu este atât de ușoară pe cât pare (nici măcar de pe o consolă PS4), nici măcar nu este similară cu deconectarea de pe un mobil, tabletă sau computer. Astfel încât ar trebui să faci un pic mai mult efort pentru a putea ieși de acolo prin alte căi.

  În prezent, există trei moduri care sunt utilizate practic pentru a vă deconecta de la Netflix. Pe de o parte, este necesară doar combinarea unor taste ale telecomenzii respective, în timp ce a doua, se referă la meniul instrumente si alti pasi suplimentari chiar acolo care se fac tot cu ajutorul controlului, se poate face si de pe un PC sau dispozitiv mobil asa ca atentie la toate.

  Folosind o combinație de taste

  O tehnică simplă, dar nesigură este să combinați tastele sus, jos, stânga și dreapta de pe telecomandă. Te vom invata si tu o vei putea executa insa rezultatul acesteia nu este total garantat deoarece nu toată lumea lucrează de obicei prima dată și nici cu trei încercări.

  Procesul constă în apăsarea acestor taste în următoarea ordine: sus de două ori, jos de două ori, apoi stânga, dreapta, stânga și dreapta, închei apăsând tasta sus de patru ori la rând. Totul trebuie făcut într-un mod coordonat și fara a face greseli, pe lângă faptul că nu așteaptă mult timp pentru executarea comenzii marcate corect.

  Odată ce faci asta, ar trebui să iasă panoul de diagnosticare, care este o casetă care îți va oferi două opțiuni: dezactivare și anulare. Trebuie să faceți clic pe dezactivați și va apărea la începutul aplicației astfel incat acolo sa poti plasa datele noului cont cu care urmeaza sa te loghezi la Netflix. Amintește-ți că nu funcționează pentru toată lumea, așa că dacă nu funcționează pentru tine, nu te frustra

  Din instrumentele tale de telecomandă

  Pe de altă parte, dacă preferați să vă deconectați de la telecomandă, trebuie să apăsați butonul meniu sau instrumente care conține același plugin TV. Acolo vei vedea multe opțiuni, trebuie selectați secțiunea de setări apoi mergeți și faceți clic pe opțiunea de repornire.

  Aici se va deschide o fereastră în care trebuie să plasați un cod format din 4 zerouri și să faceți clic pe accept. Când televizorul pornește din nou, accesați magazinul de aplicații de pe televizor, in functie de marca (LG, Samsung, Sony etc

  ), acum mergi la secțiunea video și intri în Netflix.

  În cele din urmă, apăsați pentru a rula procesul și gata, ar trebui să vă puteți conecta din nou. Această procedură este mult mai eficientă decât cea anterioară, deci cu aceasta nu vei avea probleme și vei merge la telefon fix.

  De pe mobil sau PC

  Dacă niciuna dintre alternativele pe care le-am explicat mai sus nu a funcționat pentru dvs., atunci o poți face și de pe orice dispozitiv unde ai contul Netflix deschis (diferit de Smart TV).

  Când deschideți aplicația, trebuie să mergeți în meniul de opțiuni și să faceți clic pe cont, pentru ca apoi să mergeți unde scrie „deconectați-vă de la toate dispozitivele”. Făcând clic pe această opțiune veți primi un mesaj cu condițiile și la sfârșit un buton pentru a vă deconecta și gata, așteptați câteva minute să se sincronizeze platforma și gata.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here