Cum să închideți sesiunea WhatsApp Web cu computerul sau telefonul mobil

Deține mii de funcții pentru a partaja tot felul de conținut, precum și o pagină web unde te poți autentifica și utiliza o versiune web a WhatsApp cunoscută în mod popular sub numele de WhatsApp Web, această funcție este o alternativă excelentă pentru persoanele cărora le este mai confortabil să comunice pe computer, așa că este important să știi cum să pornești și, de asemenea, să închizi o sesiune WhatsApp Web.

Index()
  1. Cum poți ști ce dispozitive sunt conectate la WhatsApp?
  2. Care este procedura de închidere a sesiunii începute pe WhatsApp Web cu computerul?
  3. Ce ar trebui să faceți pentru a vă deconecta de la WhatsApp Web cu telefonul Android sau iPhone?
  4. Care este timpul maxim pe care îl poate dura sesiunea în WhatsApp Web?

Cum poți ști ce dispozitive sunt conectate la WhatsApp?

Primul lucru este să intrăm în aplicația WhatsApp a telefonului nostru, în secțiunea Chat trebuie să apăsăm cele trei butoane verticale care se află în colțul din dreapta al WhatsApp și Vom introduce opțiunea „Dispozitive conectate”.

Odată ce ne aflăm în această opțiune, vom putea observa două secțiuni principale, una dintre acestea este funcția de a conecta contul nostru WhatsApp la alt dispozitiv, aceasta se face prin scanarea codului QR, cealaltă secțiune este o listă cu câte sesiuni avem contul WhatsApp deschis, aici putem observa toate informațiile fiecărei sesiuni, precum browserul de unde a fost pornit, ora, locația etc.

Care este procedura de închidere a sesiunii începute pe WhatsApp Web cu computerul?

Primul pas pe care trebuie să-l urmăm este au acces la computer iar la browserul în care ne-am început sesiunea WhatsApp Web, odată ce ne aflăm în browserul în care am început sesiunea vom merge pe pagina oficială WhatsApp Web.

Fiind în interiorul paginii Web WhatsApp vom confirma că chat-urile noastre sunt recente și că este profilul nostru, putem observa și dacă este contul nostru în funcție de tema cu care a început, dacă este modul light care este implicit sau dacă dimpotrivă este modul întunecat al WhatsApp Web.

Apoi pentru a închide sesiunea WhatsApp Web a computerului trebuie să localizăm pictograma celor trei puncte verticale de deasupra motorului de căutare, la apăsarea acesteia vor fi afișate mai multe opțiuni, printre acestea opțiunea „Deconectare”, Vom confirma că vrem să închidem ședința și gata.

Ce ar trebui să faceți pentru a vă deconecta de la WhatsApp Web cu telefonul Android sau iPhone?

Așa cum există o metodă de a închide sesiunile WhatsApp Web prin computer, există și o modalitate mult mai ușoară și mai simplă de a închide aceste sesiuni este prin închiderea sesiunilor începute prin aplicația WhatsApp de pe telefonul nostru, practic procesul de închidere a sesiunilor pt. atât Android cât și iOS este același, urmați pașii de mai jos pentru a închide sesiunile începute ale WhatsApp Web:

Vom merge la aplicația noastră WhatsApp și vom căuta opțiunea de „Dispozitive conectate”, aflandu-ne in aceasta optiune vom putea observa o lista cu toate sesiunile initiate pe care le avem de WhatsApp Web.

Pentru a putea închide o sesiune WhatsApp Web trebuie să facem clic pe una dintre sesiunile pe care le avem deschise, după ce ați apăsat va apărea o fereastră care ne anunță care a fost ultima dată când sesiunea a fost activă iar dacă vrem să închidem sesiunea, vom confirma că vrem să o închidem și vom fi închis această sesiune WhatsApp Web.

Putem repeta acest proces cu toate sesiunile WhatsApp Web pe care le avem deschise cu dispozitivul nostru, ceea ce de fapt este foarte recomandat, deoarece aveți mai multe sesiuni WhatsApp Web deschise poate pune în pericol contul nostru.

Care este timpul maxim pe care îl poate dura sesiunea în WhatsApp Web?

Deși mulți utilizatori au raportat că există erori în ceea ce privește închiderea WhatsApp Web din când în când, adevărul este că dacă computerul este conectat la o rețea de internet bună și telefonul este destul de aproape de PC și cu o conexiune bună, Aceste tipuri de erori nu apar de obicei.

Logic ar fi să ne gândim că, având o sesiune WhatsApp Web începută, aceasta ar avea o limită de timp în care contul poate fi legat de browser, totuși, adevărul este că nu există limită de timp pentru ca o sesiune WhatsApp Web să se închidă.

Acest lucru se datorează faptului că atâta timp cât telefonul nostru este conectat la internet și este relativ aproape de computer, sesiunea WhatsApp Web va fi deschisă dacă și browserul este deschis, așa că dacă nu vă place sesiunea WhatsApp Web, se închide pe ea. proprii, avem întotdeauna opțiunea de să vă puteți deconecta de la WhatsApp Web cu telefonul sau computerul nostru. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here