Cum să vă deconectați de la sesiunea deschisă Outlook/Hotmail pe toate dispozitivele

Dacă avem un cont de e-mail, cum ar fi Outlook/Hotmail, ne putem simți îngrijorați de securitatea datelor noastre; și pentru asta acest program a pregătit o serie de configurații de securitate pentru a vă oferi liniștea că informațiile dumneavoastră sunt protejate. Prin acest articol vei ști cum să închizi sesiunile deschise pe alte dispozitive.

Cum să închideți sesiunile deschise ale contului Outlook/Hotmail pe toate dispozitivele
Vezi acest videoclip pe YouTube

Un aspect foarte important este că atunci când ne deschidem contul în diverse dispozitive sau computere diferite, există posibilitatea ca contul tău Outlook să fi fost lăsat deschis pentru că ni s-a întâmplat ceva să-l închidem înainte de a ne retrage; sau de orice alt factor, cum ar fi întreruperea curentului.

În următorul fragment vă vom arăta o serie de pași pe care trebuie să îi urmați din pagina oficială Outlook; astfel încât să puteți modifica toate opțiunile de securitate și să realizați închide toate acele sesiuni care ar putea pune în pericol confidențialitatea informațiilor dvs.

Index()
  1. Pași pentru a deconecta Outlook/Hotmail pe toate dispozitivele
  2. Avantajele de securitate oferite de Outlook / Hotmail

Pași pentru a deconecta Outlook/Hotmail pe toate dispozitivele

În primul rând, pentru a atinge scopul de a închide sesiunea Outlook pe alte dispozitive, trebuie să vă deschideți contul de pe pagina web perspectiva.Trăi.com copierea e-mailului și a cifrelor cheii private.

Odată intrat în contul dvs. din pagina principală, în interiorul cercului care arată inițialele numelui dvs. în dreapta dvs. în partea de sus. Apoi selectezi 'Contul meu' și apoi proprietățile contului tău Outlook vor fi afișate lângă o căsuță de e-mail.

Introduceți „Securitate”, apoi accesați opțiunile contului și alegeți „mai multe opțiuni de securitate” accesați „opțiunile de securitate de bază” și în secțiunea „dispozitive de încredere” veți selecta „eliminați toate dispozitivele de încredere”.

În cele din urmă veți face o confirmare că doriți să ștergeți dispozitivele pe care ați deschis sesiunile. Odată finalizat acest proces, contul dvs. nu va apărea asociat cu niciun alt dispozitiv decât dacă lăsați contul deschis.

O altă alternativă care poate rezolva rapid problema este schimbarea parolei; Procedând astfel, contul dvs. va actualiza automat pe alte dispozitive și va afișa pe ecran că a fost făcută o modificare a parolei și vă va cere să introduceți noua parolă pentru a accesa cont Outlook.

Toate acestea vor face imposibilă intrarea unei alte persoane în acel moment, deoarece nu are cunoștințe absolute despre noua parolă pe care ați furnizat-o în e-mailul Outlook / Hotmail.

Avantajele de securitate oferite de Outlook / Hotmail

Outlook este un instrument indispensabil la nivel productiv; deoarece acest program a fost folosit de mult timp ca a mass-media să trimită și să primească un email de mare importanță în companii.

De-a lungul timpului, acest tip de media a oferit oamenilor opțiunea de a primi fișiere sau de a trimite documente și, de asemenea, diapozitive pentru a expune un subiect care va aduce ceva beneficii pentru societate.

Studenții care nu au început încă o carieră profesională au avut nevoie și de acest instrument precum Outlook/Hotmail și a fost foarte util pentru livrarea unor joburi care au necesitat o prezentare digitală; odata ce document prin poștă, o pot trimite la tipărire la un site de tipărire.

Outlook vine proiectat cu setări de securitate maximă; și puteți adăuga, de asemenea, numărul de telefon pentru a vă recupera contul în cazul blocării sau pierderii parolei. De asemenea, puteți face câțiva pași manuali pentru a configura setările singur securitate maximă; astfel încât să puteți evita dezamăgirile mai târziu.

Outlook stochează, de asemenea, mesajele care nu sunt sigure într-o secțiune numită spam care nu are nimic de-a face cu mesajele pe care le-ați primit corect în căsuța dvs. de e-mail și acest lucru este făcut de Outlook deoarece sunt de pe site-uri nesigure.

Mesajele dvs. din Outlook sunt strict confidențiale și nimeni altcineva nu le poate citi. Este excelent că există un program care transmite acea securitate pe care trebuie să o avem atunci când manipulăm atâtea informații și date pe web care pot fi strict private și pe care dorim să le împărtășim doar cu persoanele dorite.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here