Cum să capturați de acasă toți Pokemonurile cu Joystick-ul Pokémon Go

Jocul video cu realitate augmentată Pokémon Go A fost o noutate încă de la lansarea sa în 2016; În prezent, au găsit noutatea folosirii unui joystick. Niantic, Inc; dar întotdeauna s-a căutat posibilitatea de a captura toți Pokémon din acest joc de acasă.

Încearcă să-și prindă jucătorii făcându-i să caute personajele jocului video pe străzile și locurile vieții reale realizându-l cu sincronizarea jocului video și introducerea locației reale.

Cunoscuta serie de desene animate, filme și diverse jocuri de diferite feluri, Pokemones a inovat domeniul jocurilor video și odată cu el realitatea augmentată de a permite interacțiunea vieții de zi cu zi și Pokémon Go.

Pokémon Go Joystick - Captură-le pe toate de acasă
Vezi acest videoclip pe YouTube

Jucătorii care s-au alăturat jocului video au fost milioane în toată lumea și bineînțeles că a devenit un trend la scurt timp după, după primele 24 de ore de la lansarea Pokémon Go, a fost cel mai descărcat joc pe Itunes din Statele Unite din categoria jocuri gratuite. De asemenea, puteți obține versiunea sa pentru Android descărcând Pokemon Go din Magazinul Play.

Și chiar dacă au trecut câțiva ani, există încă jucători atrași să caute Pokemon în orașele lor și să fie la curent cu noile actualizări, valorificați și urmăriți codurile promoționale sau orice fel de știri de ultimă oră legate de joc.

Potrivit statisticilor DRM, jocul video generează în continuare venituri de peste două milioane de dolari industriei. Că, în ciuda faptului că descărcarea este gratuită, fiecare abonament intern implică gestionarea banilor pentru a obține accesorii, puteri pentru Pokemon, Pokeballs, Pokemoncoins și trucuri pentru a obține pokemon platină, printre alții.

Index()
  1. Particularități Pokemon Go
  2. Caracteristici Pokemon Go
  3. Ușurința de utilizare a Joystick-ului Pentru joc

Particularități Pokemon Go

Printre curiozitățile lui Pokemon Go, cel exploatarea comercială a altor tipuri de afaceri, De exemplu, au fost jucători care au ieșit să caute Pokemon și au recurs la transportul plătit precum taxiurile, așa că transportatorii au fost mereu atenți la disponibilitate.

În cadrul jocului video ies în evidență Sălile de sport și Pokestop-urile și uneori aceste locuri corespund în realitate magazinelor și magazinelor, care și-au făcut publicitate beneficiilor în cadrul jocului video pentru a primi jucători și a garanta astfel achiziția produselor sau serviciilor lor.

Tot în cadrul acestei ramuri se constată că localnicii și vânzătorii ambulanți au făcut promoții și oferte la produsele lor pentru jucători. Au generat planuri de marketing care au fost, fără îndoială, eficiente datorită numărului de persoane conectate la Pokemon Go.

Fapte puțin cunoscute despre Pokemon Go, conduse de Niantic, Inc. și forma sa de evaluare și îmbunătățiri ale jocului video înainte de lansarea oficială. Au dat o cotă de o sută de jucători cu posibilitatea de a juca Pokemon Go și de a emite recomandări și îmbunătățiri din perspectiva participanților. 

Odată ce jocul video este lansat; acestor o sută de oameni li s-au oferit beneficii în cadrul jocului, cum ar fi achiziționarea de accesorii fără a fi nevoie de luptă sau părăsirea confortului casei lor.

Caracteristici Pokemon Go

Repere Pokemon Go sălile de sport ies în evidență; care acoperă antrenamentul Pokemonilor și lupta dintre ei, știind că cu cât petreci mai mult timp acolo; cantitate mai mare de Pokécoins și evoluția Pokemonului se apropie.  Aceste săli de sport sunt predeterminate de Niantic Inc. și atribuiți-le unor locuri din viața reală; în întreaga lume există peste patru milioane de săli de sport și Pokestop-uri.

Achiziția de Pokemones se face prin Pokeball-uri și acestea sunt achiziționate prin cumpărarea lor cu pokecoins. În sălile de sport pot fi achiziționate maximum cinci Pokécoins într-un interval de trei ore.

Mulți caută să captureze toți Pokémon de acasă; Prin urmare, posibilitatea de capturați de acasă toți Pokémon-ii cu ajutorul Joystick-ului in joc

Ușurința de utilizare a Joystick-ului Pentru joc

Pokemon Go este disponibil pentru iOS și Android. Cu toate acestea, jucătorii au reușit descărcați aplicația pe computerele lor; sau faceți adaptări ale actualizărilor lansate pentru a vă bucura de Pokemon Go de pe computer, de atunci acest joc nu este compatibil cu toate telefoanele mobil.

Există accesorii care fac Pokemon Go, jocul video mult mai atractiv, cum este un Joystick; o pârghie care ușurează deplasarea; are butoane încorporate care permit perfecțiunea în aruncare și luptă.

Așa crește domeniul tehnologic și și mai mulți oameni sunt interesați de jocurile video și accesoriile care îi conferă un plus semnificativ care sporesc realitatea jocurilor video; Cu aceasta poți captura toți Pokémon de acasă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here