Cum să-mi anulez contul Netflix corect de pe orice dispozitiv?

La fel ca Netflix, alții ies pe piață, prin urmare, din ce în ce mai mulți oameni încearcă diferite platforme pentru a vedea care este mai pe placul lor și apoi anulează abonamentul la platforma pe care o consumă mai puțin, pentru că este o sumă bună de bani pe care oamenii o folosesc. plătiți pentru a putea folosi aceste platforme și, dacă acesta este cazul dvs. cu Netflix, vă vom învăța cum să faceți acest lucru anulați contul de pe platformă în siguranță si simplu mai jos.

Index()
  1. Ce se întâmplă cu informațiile pe care le-ați oferit Netflix atunci când v-ați anulat abonamentul??
  2. Costă ceva să anulezi un abonament la acest site??
  3. Cum anulați un plan de abonament în Netflix?
    1. Dacă este un plan de streaming
    2. Când este un plan DVD
  4. Cum să vă abonați din nou la Netflix dacă v-ați anulat abonamentul?

Ce se întâmplă cu informațiile pe care le-ați oferit Netflix atunci când v-ați anulat abonamentul??

După ce ți-ai șters contul de pe platformă, Netflix păstrează anumite date pe care le-ați înregistrat din motive legitime precum frauda, ​​aplicarea termenilor săi de utilizare și menținerea înregistrărilor contabile.

Datele înregistrate de platforma Netflix includ adresa dumneavoastră de e-mail, identificarea dispozitivului pe care l-ați folosit pentru a vizualiza conținutul și o versiune criptată a informațiilor cu care ați efectuat plata, dacă sunteți îngrijorat că platforma folosește aceste date de plată trebuie să fiți calm pentru că nu le vor putea folosi, sau pentru a vă contacta sau a face anulări.

Costă ceva să anulezi un abonament la acest site??

Când anulați abonamentul Netflix, platforma nu vă va percepe niciun cost suplimentar cărora le-ați plătit deja pentru serviciu. Dacă anulați contul înainte de sfârșitul perioadei pentru care ați plătit, platforma nu vă va rambursa, dar săgeata va rula plină care a fost stabilit în facturare și de la data prevăzută veți înceta utilizarea acestui serviciu. Spre deosebire de modul în care funcționează alte companii de divertisment prin cablu sau prin satelit.

Dacă plătiți cu un card cadou atunci când anulați abonamentul lunar și contul dvs., soldul care nu este utilizat va deveni apoi disponibil pe card chiar dacă nu veți primi rambursarea sumei nu este folosit, dar dacă puteți folosi contul până când acesta este consumat în întregime, chiar și atunci când ați anulat deja abonamentul contului dvs.

Cum anulați un plan de abonament în Netflix?

Pentru a-ți putea anula planul de abonament Netflix, procedura este foarte simplă și poți efectuați de pe orice dispozitiv ca computer sau telefon care este conectat la internet și o poți face în felul următor, în funcție de planul tău.

Dacă este un plan de streaming

  • Trebuie să intri în aplicația Netflix și să pornești contul așa cum faci de obicei, adăugând e-mailul și parola.
  • Când este deja deschis trebuie să mergi la cel în care vezi fotografia profilului tău și trebuie să selectezi unde scrie cont.
  • Aici vei primi toate datele contului tău și trebuie caută butonul care spune „Membership”.
  • Când faceți clic pe unde veți obține mai multe opțiuni, aici trebuie să găsiți butonul „Anulați abonamentul”.
  • Când ați apăsat deja, vă va redirecționa către o nouă fereastră unde vă va întreba din nou dacă doriți să ștergeți abonamentul unde veți alege opțiunea pozitivă care este albastră.

Când este un plan DVD

Pentru a anula acest plan DVD, procedura pe care trebuie să o urmați este practic aceeași deoarece trebuie să urmați aceiași pași, doar că atunci când efectuați pasul de terminare a anulării trebuie selectați opțiunea de anulare a panoului DVD daca il ai activat, care atunci trebuie sa dai confirmare pentru a-l anula.

Când vă anulați contul va fi disponibil timp de 10 luni în care platforma nu va termina de ștergerea completă a datelor dvs., în cazul în care ulterior doriți să utilizați din nou Netflix, după acest timp va fi ștearsă complet.

Cum să vă abonați din nou la Netflix dacă v-ați anulat abonamentul?

Dacă regretați că v-ați închis sesiunea Netflix, aveți o perioadă de 10 luni în care vă puteți reporni contul doar autentificare si atunci trebuie sa restabiliti calitatea de membru din orice alt profil pe care il aveti, cu exceptia unui cont de copii, daca ati uitat parola o puteti reseta.

Pentru a reporni calitatea de membru  veți primi opțiunea imediat ce deschideți sesiunea, Ei bine, iti va cere datele curente cu care urmeaza sa faci plata, facand astfel factura ta va fi actualizata la data curenta si vei putea incepe sa vizionezi si sa descarci continutul pe care il vrei pe Netflix.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here